Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Одруження після похорон - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Одруження після похорон Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Inna-S-G 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 03 квітень 2010 - 10:44

Дівчата, будь ласка, підкажіть коли можна одружуватися після смерті рідної людини? Ми так довго чекали часу одружитися, а більше усіх я. І от коли мали нести заяви в Загс і після складання списку гостей у мого майбутнього чоловіка помер дід. Невже нам заборонено одружуватися тепер? І як довго?

Користувач подумав і додав через 6 хв.:
Дівчата, потрібна ваша порада. У мене серце крається
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 10:51

В моєї одногрупниці була схожа ситуація з різницею тільки що заяву вони встигли подати, дату весілля перенесли на декілька тижнів щоб минуло три місяці і одружилися. Правда для родини це було трохи важко, але вони чекали лялю і весілля все таки зробили. А саме краще поговоріть з родиною свого нареченого і погодьте як то має бути бо для них то втрата.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ангел мрій 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 10:54

Взагалі то поки не пройде рік, але зараз якось усучаснилося і тепер роблять весілля після 40 днів. А в знайомої було все голове до весілля і померла бабця то вони нічого не відміняли, просто не веселились сильно
My Signature
Зображення
У землі тільки небо, у ночі лише сни, у кохання є крила, а у мене є ти...
Хочу счастья... маленького такого счастья... с крохотными ручками и ножками... и с голубыми глазами
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanya1 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 10:57

Одружитися можна хоч на другий день, але родині чоловіка і справді буде не дуже "весело" на весіллі. Я теж би радила все таки обсудити це питання з родиною чоловіка.
Якщо для чоловіка дідусь - це пів року трауру, то для його батьків - це рідний батько і має бути рік трауру.
І вам буде не дуже приємно, коли батьки і близькі родичі чоловіка не будуть танцювати на весііллі, а гості будуть у всіх питати чому вони не танцюють... А як взнають, що у них траур, то потім будуть триндіти, що могли би почекати з тим весіллям і т.д.

Якщо вас нічого не спішить ( наприклад вагітність ), то звичайно, що треба почекати хоча б рік... Або в крайньому випадку можна розписатись, а весілля через рік зробити.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 10:58

я теж чула що після 40 днів.Але треба обоговорити з батьками нареченого обов"язково
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Inna-S-G 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 11:02

Ой дівчата, мені вже скоро 28 і дітей у нас ще немає, а мій гінеколог каже що вагітніти треба якнайшвидше бо потім буде пізно.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 11:05

Inna-S-G, ну місяць-два часу до одруження можна потерпіти :)
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanya1 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 11:07

Я ще згадала про весілля свого рідного брата.

У нас родина велика, місяць перед весіллям померла наша тітка, тобто сестра мами і всіх маминих сестер і братів ( а їх семеро ). То наша родина приїхала, посиділа до 10-11 год вечора, не танцювали і поїхала собі додому... Мол траур, ми ітак не танцюємо... І навіть якщо молоді ( їх діти ) танцювали, то все-рівно поїхали з батьками додому ( весілля було 40 км від Львова ).

Так от, з того часу вже минуло 6 років, та коли згадується весілля брата, то неодмінно в розмові звучить фраза " аааа, то ж тоді наша Катерина померла... " і то не дуже приємно...

Весілля ніхто не відміняв, бо вже все було домовлено, замовлено і т.д.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 11:13

В мене була аналогічна ситуація, в мого чоловіка помер батько, але заява була вже занесена. Ми після 40 днів розписалися, взяли шлюб. Весілля не робили, просто відмітили в колі друзів.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 11:27

В моєї сестри була така ситуація, раптово померла бабуся, похорон в суботу, весілля в неділю. Нічого не переносили, але наша родина не танцювала і сильно не веселилася.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nilatanka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 11:33

Inna-S-G, як варіант, можна зробити маленьку скромну вечірку...або зараз просто розписатися, а потім через рік зробити весілля....імхо
My Signature
Зображення
Щастя є... Воно так голосно регоче і агукає :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 11:35

Дівчата добре кажуть, якшо конче треба, то одружитись можна хоч на другий день, але без забави. А за бабою і дідом траур 3 місяці.
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юляшка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 11:35

В моєї сестри весілля буде в липні, а недавно бабця нареченого померла. Мама нареченого ще коли планували дату, замовляли ресторан казала, що бабця хвора і не багато віку їй залишилось. Весілля не пропонували відміняти чи переносити, просто мама нареченого і її сестри не будуть танцювати. Наречений сестри сказав, що до весілля 40 днів пройде, тому все ОК.

Поговоріть зі своїм майбутнім чоловіком, прислухайтесь до думки своїх майбутніх свекрів. Скоріш за все рік чекати не прийдеться, але обов"язково треба запитати.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
alabama, а це взагалі неприємна ситуація. Але що робити, як грубо кажучи, салати вже нарізані?!
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   dansegirl 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 квітень 2010 - 12:09

Можна зробити вечірку тільки для молоді, або дійсно родичі чоловіка можуть не танцювати.
В мене так само було, померла якась далека родичка, то всі гості чоловіка просто сиділи, не танцювали і не співали.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галюсінька 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 12:46

На скільки мені відомо що після бабці можна весіля робити після 40 дня, але вам дійсно добре радять дівчата порадьтеся з родиною нареченого, і доречі розписатись можна і на другий день піся похорону, заборонів на це немає і якщо ви боїтеся що вам 28 рокі і ви ще не одружені, тоді можете розписатись.
Особливо у мене весілля не було і розписувались у будний день перед роботою, а вінчались у простих костюмах і тільки батьки були присутні, а ці гроші що витратили б на весілля ми зробили римонт у квартирі.
Головне що вдуші а не те що будуть говорити люди.
Удачі!!!!!!!!!!!!!!
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 13:56

Розпишіться собі у будній день, спокійно, без особливого непотрібного Загс-ового пафосу. Нічого там класного нема, ота ТЬОТЯ в якої ви вже 15 за сьогодні..., оті замучені "бандуристки"... Я б просто забігла з коханим і ніяких чужих фальшивих привітань мені не потрібно.
А саму забару чи перенесіть, чи є ще можливість у вас обидвох подумати"чи воно нам треба?". Я б просто поїхала десь на відпочинок, а забава була б тільки для найближчого кола. Але то Ваше весілля і Ви краще знаєте, яке Ви його хочете.
Просто подумайте. Зараз криза. Люди (не самі близькі, знайомі :15_2_129: ) не будуть дарувати дорогого чи великі сумми. Це подарує тільки найближчі. Ви маєте лишні гроші, щоб ті всі роти прогодувати? Вони стільки не подарують, скільки ви за банкет заплатите. :empathy3: Тай будете виглядати хорошою невісткою, яка не святкує шумно після поховання. От і на "медовий місяць" гроші лишаться. Але то моя думка...
Ваше весілля - Ваш вибір.
Якщо маєте можливість, подивіться кіно "Секс і місто". Не серіал, а кіно. Там тема великого весілля дуже цікаво для роздумів показана.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 03 квітень 2010 - 15:30

не знаю, дівчата, вибач звісно, Inna-S-G, якщо не в свою справу лізу, але мені якось так дивно читати що "просто родина чоловіка не буде танцювати"....
весілля - то ж не тільки танці, це радісне свято, а яка тут радість, коли траур..... танцювати-не танцювати - імхо, то вже таке другорядне.....

я згідна з тими, хто радить розписатись та (або) обвінчатися без забави. в мене самої весілля було на вузьке коло - ми, наші батьки та свідки, - тому на мою думку відсутність святкування на 100 людей - то не така вже і втрата.... але, якщо вам хочеться відсвяткувати - то це можна і відкласти...
ІМХО
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Біла Троянда 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 03 квітень 2010 - 15:44

Справляти весілля після смерті близької людини не бажано швидше ніж за 3 місяці, якщо це дідусь,якщо хтось з батьків то 6 місяців
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мартуська 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 15:57

Коли я почала говорити зі свлїми батьками за весілля, то померла моя бабця. Весілля ми зробили у серпні, а бабця померла перед тим у листопаді. Якшо чесно, то краще було би ше трохи почекати. Я не змогла потанцювати з батьком, родина батька сиділи і їм не було весело, а шкода, якщо у Вас є можливість, то почекайте
My Signature
Зображення
якщо є любов і є що рятувати-ТО ВОНО ВАРТЕ ТОГО!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2010 - 18:09

Розкажу як у нас було. Дата весілля 5 серпня. Залишилось 2 тижні. Мама в клопотах, їздить туди-сюди, я зайнята іншими проблемами. Одного дня мама каже:"Сусідка їде в Польщу і бере мене, прикуплю трохи продуктів там". Приїхала на наступний вечір. Відсвяткували весілля...медовий місяць. Приїхали ми з чоловіком додому і тоді мама все розказала-твій тато помер....!!!!! В мене шок. Виявляється вона їздила хоронити тата(тато жив далеко від нас, але це вже інша історія). Помер він 25 липня-10 днів до весілля. Мама на весіллі не танцювала і не веселилась, ніби, весь час була зайнята чимось іншим. Я нею горджусь, так мужньо все витримати і не подати жодного виду про те, що сталось!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн