Одруження після похорон
Відправлено 03 квітень 2010 - 10:44
Користувач подумав і додав через 6 хв.:
Дівчата, потрібна ваша порада. У мене серце крається
Відправлено 03 квітень 2010 - 10:51
Відправлено 03 квітень 2010 - 10:54
Відправлено 03 квітень 2010 - 10:57
Якщо для чоловіка дідусь - це пів року трауру, то для його батьків - це рідний батько і має бути рік трауру.
І вам буде не дуже приємно, коли батьки і близькі родичі чоловіка не будуть танцювати на весііллі, а гості будуть у всіх питати чому вони не танцюють... А як взнають, що у них траур, то потім будуть триндіти, що могли би почекати з тим весіллям і т.д.
Якщо вас нічого не спішить ( наприклад вагітність ), то звичайно, що треба почекати хоча б рік... Або в крайньому випадку можна розписатись, а весілля через рік зробити.
Відправлено 03 квітень 2010 - 10:58

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 03 квітень 2010 - 11:02
Відправлено 03 квітень 2010 - 11:05

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 03 квітень 2010 - 11:07
У нас родина велика, місяць перед весіллям померла наша тітка, тобто сестра мами і всіх маминих сестер і братів ( а їх семеро ). То наша родина приїхала, посиділа до 10-11 год вечора, не танцювали і поїхала собі додому... Мол траур, ми ітак не танцюємо... І навіть якщо молоді ( їх діти ) танцювали, то все-рівно поїхали з батьками додому ( весілля було 40 км від Львова ).
Так от, з того часу вже минуло 6 років, та коли згадується весілля брата, то неодмінно в розмові звучить фраза " аааа, то ж тоді наша Катерина померла... " і то не дуже приємно...
Весілля ніхто не відміняв, бо вже все було домовлено, замовлено і т.д.
Відправлено 03 квітень 2010 - 11:13
Відправлено 03 квітень 2010 - 11:27
Відправлено 03 квітень 2010 - 11:33
Відправлено 03 квітень 2010 - 11:35
Відправлено 03 квітень 2010 - 11:35
Поговоріть зі своїм майбутнім чоловіком, прислухайтесь до думки своїх майбутніх свекрів. Скоріш за все рік чекати не прийдеться, але обов"язково треба запитати.
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
alabama, а це взагалі неприємна ситуація. Але що робити, як грубо кажучи, салати вже нарізані?!
Відправлено 03 квітень 2010 - 12:09
В мене так само було, померла якась далека родичка, то всі гості чоловіка просто сиділи, не танцювали і не співали.
Відправлено 03 квітень 2010 - 12:46
Особливо у мене весілля не було і розписувались у будний день перед роботою, а вінчались у простих костюмах і тільки батьки були присутні, а ці гроші що витратили б на весілля ми зробили римонт у квартирі.
Головне що вдуші а не те що будуть говорити люди.
Удачі!!!!!!!!!!!!!!
Відправлено 03 квітень 2010 - 13:56
А саму забару чи перенесіть, чи є ще можливість у вас обидвох подумати"чи воно нам треба?". Я б просто поїхала десь на відпочинок, а забава була б тільки для найближчого кола. Але то Ваше весілля і Ви краще знаєте, яке Ви його хочете.
Просто подумайте. Зараз криза. Люди (не самі близькі, знайомі
Ваше весілля - Ваш вибір.
Якщо маєте можливість, подивіться кіно "Секс і місто". Не серіал, а кіно. Там тема великого весілля дуже цікаво для роздумів показана.
Відправлено 03 квітень 2010 - 15:30
весілля - то ж не тільки танці, це радісне свято, а яка тут радість, коли траур..... танцювати-не танцювати - імхо, то вже таке другорядне.....
я згідна з тими, хто радить розписатись та (або) обвінчатися без забави. в мене самої весілля було на вузьке коло - ми, наші батьки та свідки, - тому на мою думку відсутність святкування на 100 людей - то не така вже і втрата.... але, якщо вам хочеться відсвяткувати - то це можна і відкласти...
ІМХО
Відправлено 03 квітень 2010 - 15:44

Відправлено 03 квітень 2010 - 15:57
Відправлено 03 квітень 2010 - 18:09

Допомога