Щурі, миші, і інші гризуни як з ними боротись?
Відправлено 30 березень 2010 - 20:09
заливати нову підлогу на першому поверсі ми зараз не будемо, а підлогу чи покриття будемо класти на існуючу підлогу(дошки)
в деяких місцях я бачила дири, і вони мене насторожили.
ну ми закриєм їх, зумуруєм, але чи не будуть ті тварі до нас добиратись?
який вихід? завести кота, чи багатьох?
зняти декілька дощок і покласти під них отруту від гризунів?
які є ще методи?
Відправлено 30 березень 2010 - 20:16
Ірина І (30.3.2010, 21:09) писав:
заливати нову підлогу на першому поверсі ми зараз не будемо, а підлогу чи покриття будемо класти на існуючу підлогу(дошки)
в деяких місцях я бачила дири, і вони мене насторожили.
ну ми закриєм їх, зумуруєм, але чи не будуть ті тварі до нас добиратись?
який вихід? завести кота, чи багатьох?
зняти декілька дощок і покласти під них отруту від гризунів?
які є ще методи?
отрута не самий хороший метод. Як врна вам десь під підлогою в кутку здохне....це смороду на кілька тижнів. Кіт теж не гарантія, що їх не буде. Хоч з ним таки буде ліпше як без нього. Якщо гарно всі нірки-дюрки познаходите, позакриваєте і не будете їм лишати поживи + кіт і мишоловки, то шанси виростають )))
Відправлено 30 березень 2010 - 20:25
Відправлено 31 березень 2010 - 23:55
Ще миші можуть жити і на горищах,тому дири цементом заливати треба не лише в підлозі.мишоловка краще ніж хімія,принаймі знаєш де шукати а не зриваєш підлогу в пошуках протухлих останків(((((((((((((
Відправлено 22 квітень 2010 - 14:32
Відправлено 25 квітень 2010 - 15:20
Відправлено 15 листопад 2010 - 23:57
хоч влітку вони всі на полях, подивимось що буде взимку.
але наш кіт вже гробців ловить і з''їдає, то думаю мишей точно не пропустить )))
Відправлено 16 листопад 2010 - 10:09
Ірина І (15.11.2010, 23:57) писав:
але наш кіт вже гробців ловить і з''їдає, то думаю мишей точно не пропустить )))
Так, то правда багато мишей "приходить" як тільки похолодає, але якщо кіт хороший то він з тим швидко справиться.
Ще розповім нетрадиційний метод від щурів, то Іринко навряд чи тобі підійде, але може кому згодиться.
Отже, від щурів у господарці заводять цесарок - вони своїм співом/криком виганяють усіх щурів у дворі і у сусідських дворах (наскільки далеко той крик/спів чути). Це звучить неймовірно, але це правда. У моєї бабці на селі є парочка цесарок і вона не має проблем з щурами. Бо раніше вивести нічим не могла (у неї велика господарка зі свинями, коровами, конем і т. п.). Правда мишей вже кіт ловить - на мишей цесарки не діють :)
тут зображення цих пташок
Відправлено 25 жовтень 2011 - 19:39
Відправлено 25 жовтень 2011 - 20:02
Оськін (25.10.2011, 20:39) писав:
у нас є така штука. вона ефективна в тому приміщенні де стоїть через стіни не діє, і її треба весь час переносити з однієї кімнати в іншу, або купити декілька.

– Как довести девушку до сумасшествия? – Дать ей кучу денег и закрыть все магазины!
Відправлено 01 листопад 2011 - 04:24
Відправлено 01 листопад 2011 - 10:24
Повідомлення відредаговано Svitlana HP: 01 листопад 2011 - 10:27

– Как довести девушку до сумасшествия? – Дать ей кучу денег и закрыть все магазины!
Відправлено 02 квітень 2012 - 20:44
Але я дарма раділа - зараз у мене на кухні нові гості - мурашки.Ну блін і напасть я вам скажу.Лиш потепліло - вони нагло господарюють у мене в кухні.Я вже і пшикала, і отруту їм купляла , і дріжджами їх годувала - нічого не допомагає...Ще піду на краківський до того дідка,яких постійно кричить про отруту, може він що порадить, а то спасу нема.Виявляється ці сво... не тільки солодке люблять, вони навіть від ковбаси не відмовились, всеядні.
Так що моя Вам порада - залийте підлогу, позичте гроші , але зробіть це.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках