м-так...Я взагалі ніколи теплою не буваю, окрім моментів обіймів:). Тільки відпустиш на хвильку, я-вже холодна ( в плані температури тіла). І ноги,і руки, і спина, і 5-та точка, і обличчя. На пляжі тягну на себе величезний рушник, в ванну наливаю окропу, на ноги одягаю тільки чешки-шкарпетки,( замість тапок, бо в них ноги мерзнуть). Буває аж до тряски доходить:).Зимою на вулицю- перейти-тільки якщо завезуть-заберуть!
Позаминулого року доходило до так званих кризів, коли втрачала орієнтацію (голова йшла обертом до нудоти)-це плюс ще дуже низький тиск.Короч, зізнаюсь, я- холоднокровна амфібія...

легко мною охолодитися, ось так.
А якщо без жартів, то вег.-судинна дистонія, або анемія ( що теж невесело). Потрібно звертатись до кардіолога, ендокринолога.
Мені порекомендували постійно робити масаж в районі низу шиї, де застої. Подумати про присутність остеохондрозу в майбутньому,через солі.
І..100 разів топати ногами, як при марші, набравши дуже холодної води по кісточки в ванну, і насипавши камінчиків-гальки в ту воду. Пити калиновий та шипшиновий чаї ( тільки порадьтесь з лікарем).

і натуральний апельсиновий та гранатовий соки. Якщо ще щось згадаю-напишу,
Повідомлення відредаговано Маркіза Каприза: 29 березень 2010 - 23:11