Цілеспрямоване винищення людства (Чи страшилки масмедіа.Кому це вигідно?)
Відправлено 29 березень 2010 - 07:59
1+1 теж любить лякати. Одні за одними виходять новини то про чупакабру, то про дітей загризених вовками, а на наступну п"ятницю анонсують фільм-катастрофу "Післязавтра"( загалом він не такий вже страшний, але у контексті невщухлих розмов про землетрус в Україні, він може викликати дещо загострену реакцію). Можливо, я зущую фарби. Однак, чи не приходила вам в голову думка про те, що світом дійсно хтось маніпулює. Щось на зразок масонства. Скажіть, а вас не турбують подібні питання?
Відправлено 29 березень 2010 - 08:21
Я вірю в те що "великі та могутні" ведуть політику, яка цілком вигідна їм. І поступову, всіма перерахованими Вами методами, знищують людство (морально та фізично)!
Відправлено 29 березень 2010 - 08:29
На рахунок ВЕЛИКИХ і МОГУТНІХ :) Думаю в них є і важливіші справи ніж розробляти моделі одягу типу "унісекс". А світом завжди хтось маніпулює, тому то і треба фільтрувати інформацію і зайвий раз не зациклюватися на телевізійних рейтингових передачах. В даному випадку нами маніпулюють масмедіа.
Відправлено 29 березень 2010 - 08:45
Відправлено 29 березень 2010 - 08:46
Відправлено 29 березень 2010 - 08:49
На рахунок ВЕЛИКИХ і МОГУТНІХ :) Думаю в них є і важливіші справи ніж розробляти моделі одягу типу "унісекс". А світом завжди хтось маніпулює, тому то і треба фільтрувати інформацію і зайвий раз не зациклюватися на телевізійних рейтингових передачах. В даному випадку нами маніпулюють масмедіа.
Цілком поділяю Вашу думку! Щодо "великих і могутніх", згодна що вони особисто одяг не розробляють, віруси та вакцини не винаходять, але все це вони спонсорують, як на мене, фактів повно.
Хочеться вірити у хороше
Моя думка: інформація про світову змову має право на існування... і дійсно цікаво знати хто за цим стоїть
Відправлено 29 березень 2010 - 09:48
Відправлено 29 березень 2010 - 10:05
Відправлено 29 березень 2010 - 10:57
Anna Sm (29.3.2010, 10:05) писав:
Масштаби значно більші аніж ви можете собі уявити. Але пересічній людиниі важко все це прослідкувати, бо першочерговим є питання виживання в сьогоднішніх умовах, а на відповідну літературу не вистачає вже ні, сил ні бажанння.А щоб зовсім вже розум винищити вечорами нас пічкають всілякими ранетками, Букіними, Вороновими, Васнєцовими... а ну ще катастрофами існуючими і можливими.

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 29 березень 2010 - 11:02
Що можемо робити ми? Поменше дивитися телевізор, читати всяку єрунду, краще вже прочитати хорошу книжку. І ще - намагатися обдумати будь-яку отриману інформацію, осмислити, а не вірити сліпо всьому що читаєш, не піддаватися паніці.
Сама намагаюся так робити, хоча не завжди виходить.
Відправлено 29 березень 2010 - 12:06

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 29 березень 2010 - 12:09
Логічним наслідком цього буде те, що розвинені країни почнуть вимирати, а на їх місце почнуть заселятись, африканці, можливо китайці, чи хто там ше побідніше, економить на презервативах і не лінуєця робити дітей. Тоді можна було б зрозуміти, що їм дають якусь відповідну вакцину (тому що мода їм до лампочки), але ВОНИ думаю достатньо розумні, щоб усвідомлювати, що цим не зарадиш і цей процес невідворотній і прити природи не попреш.
Відправлено 29 березень 2010 - 12:22
Зациклюватись на інформації яку подають наші ЗМІ не можна, але рожеві окуляри не змінюють реальні факти. ІМХО
Відправлено 29 березень 2010 - 12:26
СТБ дивитись - себе не поважати. В них взалі весь час тільки таку фігню і показують, як не екстрасенсів з урінотерапією, то історію про Варвару Сергіївну до якої регулярно являєця привид Станіна. Там не говорили навіщо їм цілеспрямовано знищувати людство? Бо я щось не бачу достатньо вагомої причини, щоб з цим морочитись.
Бачу, ви явно довше перебуваєте на каналі СТБ, бо набагато більше знаєте асортимент їх програм. У мене з самоповагою все гаразд. Однак, повторюю, проблема, набагато глибше, ніж, власне,телебачення( звідти вже все іде як наслідок). Про зищення людства це зовсім не звідти. Я свою думку формую, базуючись на кількох джерелах. Якщо людина не бажає цим морочитись, то будь ласка, ніхто ж не примушує, але проблема від того не зникає. От я заморочуюсь (висловлюючись вашою термінологією), але не тому, що я переполошена домогосподарка, яка днями просиджує коло телевізора, а тому, що маю допитливий розум, яки хоче знати відповіді на вічні питання "хто ми?" "звідки?" і т.п.
Повідомлення відредаговано Флоріана: 29 березень 2010 - 12:28
Відправлено 29 березень 2010 - 12:32
Відправлено 29 березень 2010 - 12:38
краще просто не звертати увагу на негативні новини!
Відправлено 29 березень 2010 - 12:39
Костина мама (29.3.2010, 13:32) писав:
Фільм називається Дух Времени / Zeitgeist.
Відправлено 29 березень 2010 - 12:40

Ісус Христос дарує спасіння кожному, хто увірує у Нього і прийме Його своїм Господом і Спасителем!
Відправлено 29 березень 2010 - 12:54
Як ви гадаєте навіщо їм витрачати на це свій час і величезні гроші?
Про телевізор окрема мова. Ми вирішили його взагалі продати, бо вмикаєця він раз на місяць і то для перегляду футболу. Але те, що там показують швидше пов"язую не зі змовою, а з інтелектуальним розвитком власників каналу.
Відправлено 29 березень 2010 - 13:03
Раніше, що, змови не було? Чи ті "змови" з"явились пару місяців тому?
Ні, я не заперечую,що такого нема, просто сьогодні майже всі, якщо не всі, канали крутять такого роду телепередачі-страшилки.
То і без "мудрих" СТБ, Нових каналів було ясно, що нами всіма правлять кілька людей, які стоять на чолі всього світу.
А так зашугувати-старшити народ на сьогодні дуже вигідно.
всі переключають увагу на проблеми масштабніші, набагато важливіші....а те, що робиться в державі, той хаус, масове безгрошів"я відходять на задній план.....ВСЕСВІТ ж в небезпеці!!!!

Допомога