Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Цілеспрямоване винищення людства - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Цілеспрямоване винищення людства (Чи страшилки масмедіа.Кому це вигідно?) Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Флоріана 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 29 березень 2010 - 07:59

На створення цієї теми мене надихнуло почуте і побачене за ці вихідні.СТБ пропонує думку-спостереження про те, що якісь загадкові ВОНИ свідомо (важелями моди) стирають грань між чоловіком і жінкою, створюючи істоту унісекс і тим самим наносячи удар репродуктивній функції людства.Тут же можна додати і жахаючу інформацію про щеплення, яка, можливо, несе таку ж загрозу.
1+1 теж любить лякати. Одні за одними виходять новини то про чупакабру, то про дітей загризених вовками, а на наступну п"ятницю анонсують фільм-катастрофу "Післязавтра"( загалом він не такий вже страшний, але у контексті невщухлих розмов про землетрус в Україні, він може викликати дещо загострену реакцію). Можливо, я зущую фарби. Однак, чи не приходила вам в голову думка про те, що світом дійсно хтось маніпулює. Щось на зразок масонства. Скажіть, а вас не турбують подібні питання?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kashtanka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 08:21

Менше потрібно телевізор дивитись, він є одним з головних методів впливу на людство!!! :wacko3: ІМХО
Я вірю в те що "великі та могутні" ведуть політику, яка цілком вигідна їм. І поступову, всіма перерахованими Вами методами, знищують людство (морально та фізично)!
My Signature
ЗображенняЗображення
Не кидай каміння у власну долю
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 08:29

Флоріана, хороші і добрі новини теж часто передають, просто людина так влаштована, що погане і загрозливе сприймає гостріше і надовше запам"ятовує.
На рахунок ВЕЛИКИХ і МОГУТНІХ :) Думаю в них є і важливіші справи ніж розробляти моделі одягу типу "унісекс". А світом завжди хтось маніпулює, тому то і треба фільтрувати інформацію і зайвий раз не зациклюватися на телевізійних рейтингових передачах. В даному випадку нами маніпулюють масмедіа.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 08:45

Бачу, я висловилась трохи незрозуміло. Річ у тім, що я телевізор не дивлюсь зовсім, за винятком неділі, коли вдома чоловік. А наведену інформацію можна почерпнути і з газет, і з радіо, і з інету. Навіть, якщо ми про неї не знаємо, то не означає, що все нормально. Я б хотіла загострити увагу не на засобах інформації, а власне на ній самій. Невже вам не цікаво, хто стоїть над "сірими масами"?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юліанка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 08:46

Я також притримуюся думки, що треба менше телевізор дивитися. Журналісти теж люди і їм також треба годувати дітей, ось вони і знаходять всілякі сенсаційні новини. Особисто я не дивлюся канал СТБ вже давненько, вічно вони щось таке покажуть, що потім ні істи ні пити вже не хочеться. Дивіться наприклад Діскавері, також класний канал Мать і дитя. Більше радійте життю і не панікуйте через невеликі негаразди.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 08:49

Перегляд повідомленняКотя (29.3.2010, 8:29) писав:

Флоріана, хороші і добрі новини теж часто передають, просто людина так влаштована, що погане і загрозливе сприймає гостріше і надовше запам"ятовує.
На рахунок ВЕЛИКИХ і МОГУТНІХ :) Думаю в них є і важливіші справи ніж розробляти моделі одягу типу "унісекс". А світом завжди хтось маніпулює, тому то і треба фільтрувати інформацію і зайвий раз не зациклюватися на телевізійних рейтингових передачах. В даному випадку нами маніпулюють масмедіа.

Цілком поділяю Вашу думку! Щодо "великих і могутніх", згодна що вони особисто одяг не розробляють, віруси та вакцини не винаходять, але все це вони спонсорують, як на мене, фактів повно.

Хочеться вірити у хороше :wacko3: ... але, є купа але
Моя думка: інформація про світову змову має право на існування... і дійсно цікаво знати хто за цим стоїть
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 09:48

Kashtanka, Бачу, ви вловили хід моїх думок. Сподіваюсь, розмова далі піде в цьому руслі.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Anna Sm 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 березень 2010 - 10:05

Масонство та інші "великі змови" зацікавлюють і лякають, коли прочитаєш про них 2-3 статті і приблизно стільки ж книг більш-менш серйозних авторів. А після другого десятка такої літератури починає з"являтись нудьга від одноманітних страшилок. Компіляція і плагіат. На такі ми вже й мурашки безправні. Тобто я не заперечую, що певною мірою те, про що ви пишете існує, але не у таких масштабах. ІМХО
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 29 березень 2010 - 10:57

Перегляд повідомленняAnna Sm (29.3.2010, 10:05) писав:

я не заперечую, що певною мірою те, про що ви пишете існує, але не у таких масштабах. ІМХО

Масштаби значно більші аніж ви можете собі уявити. Але пересічній людиниі важко все це прослідкувати, бо першочерговим є питання виживання в сьогоднішніх умовах, а на відповідну літературу не вистачає вже ні, сил ні бажанння.А щоб зовсім вже розум винищити вечорами нас пічкають всілякими ранетками, Букіними, Вороновими, Васнєцовими... а ну ще катастрофами існуючими і можливими.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 11:02

Спроби маніпулювати людською свідомістю були давно і вони будуть завжди. Така вже людська при рода - заставити іншого зробити те, що треба тобі. Просто можливості у всіх різні. У кого є телеканали, газети-журнали, інтернет-сайти. Кожен вірить у свою надзвичайність,особливо коли ця віра ще й підкріплена чималими грошима.
Що можемо робити ми? Поменше дивитися телевізор, читати всяку єрунду, краще вже прочитати хорошу книжку. І ще - намагатися обдумати будь-яку отриману інформацію, осмислити, а не вірити сліпо всьому що читаєш, не піддаватися паніці.
Сама намагаюся так робити, хоча не завжди виходить.
My Signature
Зображення Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 12:06

а мені здається тут все трохи прозаїчніше.Якщо взяти до уваги Україну і інші так само"розвинуті"країни то нам ті страшилки дають щоб мали за що переживати а не переживали за той жахливий стан речей з грошима,владою і т.д.
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 12:09

СТБ дивитись - себе не поважати. В них взалі весь час тільки таку фігню і показують, як не екстрасенсів з урінотерапією, то історію про Варвару Сергіївну до якої регулярно являєця привид Станіна. Там не говорили навіщо їм цілеспрямовано знищувати людство? Бо я щось не бачу достатньо вагомої причини, щоб з цим морочитись. На рах. моди - то все просто. Більшість модельєрів - гомосексуалісти і тому створюють одяг не для жінок, а для своїх коханців. Тому їх моделі схожі на інопланетян. Наче жінка, але більше подібні на хлопчиків. Думаю людство достатньо дурне, щоб саме себе знищувати. Від хорошого життя народ стає лінивим, розбещеним, хоче розважатись, а не доглядати дітей. Всі такі розумні, що віра в Бога і дотримання заповідей здаєця бузглуздим, зайвим і незручним.
Логічним наслідком цього буде те, що розвинені країни почнуть вимирати, а на їх місце почнуть заселятись, африканці, можливо китайці, чи хто там ше побідніше, економить на презервативах і не лінуєця робити дітей. Тоді можна було б зрозуміти, що їм дають якусь відповідну вакцину (тому що мода їм до лампочки), але ВОНИ думаю достатньо розумні, щоб усвідомлювати, що цим не зарадиш і цей процес невідворотній і прити природи не попреш.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 12:22

Якщо ми чогось не знаємо і в щось не віримо, то НЕ значить, що цього немає насправді.
Зациклюватись на інформації яку подають наші ЗМІ не можна, але рожеві окуляри не змінюють реальні факти. ІМХО
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 12:26

zyabka
СТБ дивитись - себе не поважати. В них взалі весь час тільки таку фігню і показують, як не екстрасенсів з урінотерапією, то історію про Варвару Сергіївну до якої регулярно являєця привид Станіна. Там не говорили навіщо їм цілеспрямовано знищувати людство? Бо я щось не бачу достатньо вагомої причини, щоб з цим морочитись.

Бачу, ви явно довше перебуваєте на каналі СТБ, бо набагато більше знаєте асортимент їх програм. У мене з самоповагою все гаразд. Однак, повторюю, проблема, набагато глибше, ніж, власне,телебачення( звідти вже все іде як наслідок). Про зищення людства це зовсім не звідти. Я свою думку формую, базуючись на кількох джерелах. Якщо людина не бажає цим морочитись, то будь ласка, ніхто ж не примушує, але проблема від того не зникає. От я заморочуюсь (висловлюючись вашою термінологією), але не тому, що я переполошена домогосподарка, яка днями просиджує коло телевізора, а тому, що маю допитливий розум, яки хоче знати відповіді на вічні питання "хто ми?" "звідки?" і т.п.

Повідомлення відредаговано Флоріана: 29 березень 2010 - 12:28

• 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 12:32

муж смотрел фильм про наш мир - у меня все времени нет его посмотреть и там четко все рассказуется, что миром правят 4 или 3 семьи и что в фильме прям реальные события рассказывают и за взрыв башень близнецов в америке что это никакие не терраристы - надо у него название фильма спросить и поискать в нэте может есть
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 12:38

ЗМІ повинно постійно про щось говорити! і нажаль негативних новин більше чим позитивних! люди самі почали дивитись подібні програми, вони стали рейтинговими тому їх і більше!
краще просто не звертати увагу на негативні новини!
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 12:39

Перегляд повідомленняКостина мама (29.3.2010, 13:32) писав:

муж смотрел фильм про наш мир - у меня все времени нет его посмотреть и там четко все рассказуется, что миром правят 4 или 3 семьи и что в фильме прям реальные события рассказывают и за взрыв башень близнецов в америке что это никакие не терраристы - надо у него название фильма спросить и поискать в нэте может есть

Фільм називається Дух Времени / Zeitgeist.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Премудрість 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 12:40

Із залаяканими людьми легше справлятися,тоді можна навязати їм будь-яку ідею.
My Signature
Ісус Христос дарує спасіння кожному, хто увірує у Нього і прийме Його своїм Господом і Спасителем!
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 12:54

Флоріана, вибачте, я зовсім не хотіла вас образити. Просто хотіла сказати, що по СТБ схоже на бульварну газету. Те що я не дивлюсь телевізор не означає, що я не можу знати що там показують і навпаки. Я навіть не відкидаю можливості якоїсь там змови. Просто Я не бачу причини з якоїб б ВОНИ ( масони чи хтось там ще) мав би з цим морочись. От вас і питаю..
Як ви гадаєте навіщо їм витрачати на це свій час і величезні гроші?
Про телевізор окрема мова. Ми вирішили його взагалі продати, бо вмикаєця він раз на місяць і то для перегляду футболу. Але те, що там показують швидше пов"язую не зі змовою, а з інтелектуальним розвитком власників каналу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   hrystyna 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2010 - 13:03

Саме телебачення це суцільна змова. А ви ніколи не задумувались, що ТАКІ передачі почали крутити буквально останнім часом?
Раніше, що, змови не було? Чи ті "змови" з"явились пару місяців тому?
Ні, я не заперечую,що такого нема, просто сьогодні майже всі, якщо не всі, канали крутять такого роду телепередачі-страшилки.
То і без "мудрих" СТБ, Нових каналів було ясно, що нами всіма правлять кілька людей, які стоять на чолі всього світу.
А так зашугувати-старшити народ на сьогодні дуже вигідно.
всі переключають увагу на проблеми масштабніші, набагато важливіші....а те, що робиться в державі, той хаус, масове безгрошів"я відходять на задній план.....ВСЕСВІТ ж в небезпеці!!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему