Муки сумління... За що ви почуваєтесь винною перед дитиною?
Відправлено 01 травень 2008 - 01:53
Відправлено 01 травень 2008 - 02:05
Відправлено 02 травень 2008 - 01:51
Я Вас чудово розумію!!! В мене теж таке було,перелякалась мало не до смерті.Правда у нас ліжко не високе і падати було не дуже далеко,але від чоловіка вислухала: яка я погана мама ,як не догледіла малого і взагалі чим це я займаюсь цілий день.А я несподівалась ,що таке може трапитись.Тепер боюсь всього: щоб не захлиснувся коли пє, шоб не подавився коли їсть ,щоб іграшкою не поранився.Одним словом - фобія.Ви теж себе не картайте, адже любите свою крихітку(у випадку якщо сумління раптом перемагатиме я готова Вас підримати на всі 100 бо також їсть мене цей хробачок).
Відправлено 02 травень 2008 - 06:54
Відправлено 02 травень 2008 - 07:47
Відправлено 02 травень 2008 - 09:28
Відправлено 06 травень 2008 - 00:22
Відправлено 06 травень 2008 - 07:56
Відправлено 06 травень 2008 - 09:43
.. Але потім, наче відрізало пам"ять від переліку :(
І другий момент. біли на кухні. Вона намагалася стояти на стульчику, біля стола, я їй намагалася перешкодити. Вона пручалася. І в якийсь момент я намагаючись підсунути стул ближче до столу, щоб вона хоча б сама трималася за нього, взяла стул лбома руками і посунула, а її при цьому не триала і вона якось змахнула руками і брик... падає назад, між стулом і підвіконням на підлогу, на кафельну плитку і стукається головою...
Вона й досі показує, де вона впала і як вдарилася..
А я так і не змогла своїм зізнатися, що це не вона сама, а я "допомогла"...Так соромно...
Відправлено 06 травень 2008 - 10:05
Відправлено 06 травень 2008 - 14:49
А коли була маленька теж падала з ліжка.
Зараз я себе картаю , що не догляділа і Настя застудилась.Ось така не зразкова мати.
Відправлено 06 травень 2008 - 16:35
П. С.Д1вчата ховайте як найдал1 в1д свое1 малеч1 мед.препарати

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
Відправлено 08 травень 2008 - 15:14
Тобто ми майже завжди разом,але хатні справи відбирають дуже багато часу. Потім прогулянки, а займатись немає коли. Так і не знаю як розвивати цих дітей??? Слухати книжки малий не любить, рахувати не хоче :(
Дуже ячерез це переживаю.
А з ліжка вони в мене теж падали
Відправлено 25 серпень 2008 - 01:42
Відправлено 25 серпень 2008 - 09:36
Відправлено 25 серпень 2008 - 12:51
Одного разу, був сильний дощ. Добiгли до автiвки (вдвох) й малий почав, як менi здалось, вередувати, я нпгримав на нього бо й сам був не в дусi. Того дня зранку вi в дома щось еоники показував. Потiм аичаилось що йому було незручно - ножку корч зловив чи що... Потiм, вийшов щоб малого не лякати й натовк себе по чолi кулаком й довго в малого просив пробачення, гладив й цьомав щiчки.
А от зараз, замiсть того щоб придiлити йому увагу, форумчаюсь на знак солiдарностi, щоб Вашим дiтям не було образливо через брак уваги. ;)
Йду з ним в щось пограю.
Відправлено 30 серпень 2008 - 21:41
А ще іноді перепадає їм ні за що, особливо Павлику. А він же хороший хлопчик, і няньчиться з малим, і допомагає мені. Буває налаю, а потім так соромно стає. Обніму, поцілую. А діти, вони є багато пробачають батькам, практично все.
Ось такі ми всі неідеальні.
Відправлено 30 серпень 2008 - 22:03
А вчора купала його, то зайшов йому в очко шампунь, то він так жалібно і довго плакав, а я себе винною почувала і також розплакалась.
Відправлено 21 жовтень 2008 - 16:10
Але жити з цими муками - ох і мука.
Я страждаю цим почуттям доволі давно. Адже працювати почала ще коли доні не виповнилося й двох місяців, тож постійно відчуваю що позбавляю через цю роботу свого сонечка уваги. А вона така мамина, так любить помазатись....
Важко й через те, що часто сварю її. Вона надзвичайно непосидюча і на все має свою думку і відстоюватиме її докінця. Для всього в неї є свій порядок... А в мене ніколи не вистачає часу і фантазії для того, щоб пояснити їй інші наслідки, причини і обставини, чому так не варто робити.
Словом я почуваюся жахливою мамою.
Відправлено 05 грудень 2008 - 22:34

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках