[u]
м@рійк@ (28.3.2010, 18:06) писав:
Так то ж не прикмети, то забобони. А в забобони я не вірю і вважаю, що потрібно робити так, як зручно, а не дотримуватися яких би то не було забобон.
Ну якщо то не прикмети, то наведіть приклади прикмет будь ласка.
Користувач подумав і додав через 14 хв.:
dansegirl (28.3.2010, 18:16) писав:
В прикмети і вірю і невірю!
Але є такі випадки що неможна невірити!
Наприклад моя кума коли одружувалася пішла купувати обручки з майбутнім чоловіком і чоловік сперся на вітрину і вона тріснула посередині, вона з ним прожила може 1 рік і розійшлася!
В мене також був випадок коли в день весілля ми з чоловіком фотографувалися і в мене фата впала, я її зловила, а в церкі коли клялися на Єванглії чоловік затушив свою свічку. І як результат ми з ним розійшлися, прожили разом 6 міс.
А знаєте, у мене теж був випадок на весіллі. Як тільки сіли за стіл, у мене перекидається бокал і розбиває тарілку (лєнта була розрізана, якось сам по собі впав), а сам лишається цілий. І на наступний день (2-й день весілля), у вечері після завершення свята чоловік потрапляє в ДТП (невеличке, не по своїй вині, але неприємність).
Але сильно вірити в прикмети не сильно хочеться, бо іноді страшні речі вони передбачають.
Я ось сьогодні була в церкві. Там була маленька дівчинка. Вона постійно позіхала, на що люди, між собою, сказали "пороблено дитині". Я як почула злякалась, бо сама позіхала. І цю дівчинку причащали, і вона скинула проскурку на пол застелений ковром. То геть ковра винесли спалити, щоб ніхто не наступив на те місце. А дитина в істерику впала, плакала, кричала поки з церкви не вийшла. Ось так.