Діти і телебачення як Ви до цього ставитесь?
Відправлено 30 квітень 2008 - 18:56
Відправлено 01 травень 2008 - 01:23
Відправлено 01 травень 2008 - 07:44
Відправлено 01 травень 2008 - 07:51
Іншого інтересу до телебачення вона не проявляє. Якось воно саме минулося, і з цього приводу я дуже рада. Я не забороняла їй дивитися телевізор, просто при ввімкненому телевізорі, коли доці хотілося його дивитися, я відкликала її і починала щось розповідати, показувати, читати. І так вона звикла до явища "телевізор" і він став для доці не актуальним і не привабливим :)
Відправлено 01 травень 2008 - 10:01
Доречі ОСЬ ТУТ є ще деякі за та проти, правда компютерів
Відправлено 01 травень 2008 - 16:52
На компьютері у нас інколи по хвилин 10 може подивитися "Альошу Поповича..", а у дідуся "Шрека..". Але не більше.
Відправлено 01 травень 2008 - 22:05
Відправлено 15 травень 2008 - 21:01
Відправлено 16 травень 2008 - 00:51
Думаю, це добре. Очі будуть здоровіші.
Відправлено 16 травень 2008 - 07:09
Доня не часто дивиться телевізор, бо ми його також не часто дивимося, а коли дивимося, то доня вже спить! Єдине що у вихідні дні більше дивимося і вона, звісно, також. Так щоб її приваблювали реклами, то такого не можу сказати, хоча, коли є там ляля, то вона дивиться! І, мабуть, як і усі діти любить перемикати канали дистанційкою. Якщо не перемикається, бо візьме не тою стороною, викидає пульт за ліжко :D !

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 16 травень 2008 - 08:55
Відправлено 16 травень 2008 - 09:19
А от менша навпаки. На рекламу почала реагувати тільки недавно , і то на ту, де дітки або кошенята. Мультики її не цікавлять. А від компа вона мене просто відтягає за руку, комп їй взагалі не подобається.
Я дозволяю дивитись старшій телевізор, та тільки на відстані не менше 2 метрів.
Відправлено 20 травень 2008 - 11:28
нА ЖАЛЬ СУЧАСНА ДИТИНА ВИБЕРЕ МІЖ ПРОГУЛЯНКОЮ ,ЧИ ТЕЛЕВІЗОРОМ ОСТАННЕ.тАК І РОСТУТЬ НАШІ ДІТКИ З НАПХАНИМИ В МІЗКИ РЕКЛАМАМИ ПИВО"РОГАНЬ", ГОРІЛКИ"ЗЕЛЕНА МАРКА"----ГОЛОВНИЙ СПОНСОР ДИТЯЧОГО СЕРІАЛУ "КАДЕТИ"----ЦЕ НОРМАЛЬНО??????А СЕКС СКРІЗЬ!!! ТА ВОНИ В 30 РОКІВ ВТРАТЯТЬ ЦІКАВИСТЬ ДО НЬОГО,АБО СТАНУТЬ ЗБОЧЕНЦЯМИ.
В нашій країні ніхто не відповідає за зміст телепрограм.Гроші вирішують все.!!!!
Відправлено 20 травень 2008 - 13:25
tristanatali (20.5.2008, 12:28) писав:
нА ЖАЛЬ СУЧАСНА ДИТИНА ВИБЕРЕ МІЖ ПРОГУЛЯНКОЮ ,ЧИ ТЕЛЕВІЗОРОМ ОСТАННЕ.тАК І РОСТУТЬ НАШІ ДІТКИ З НАПХАНИМИ В МІЗКИ РЕКЛАМАМИ ПИВО"РОГАНЬ", ГОРІЛКИ"ЗЕЛЕНА МАРКА"----ГОЛОВНИЙ СПОНСОР ДИТЯЧОГО СЕРІАЛУ "КАДЕТИ"----ЦЕ НОРМАЛЬНО??????А СЕКС СКРІЗЬ!!! ТА ВОНИ В 30 РОКІВ ВТРАТЯТЬ ЦІКАВИСТЬ ДО НЬОГО,АБО СТАНУТЬ ЗБОЧЕНЦЯМИ.
В нашій країні ніхто не відповідає за зміст телепрограм.Гроші вирішують все.!!!!
Може, трішкизарізко, але правда.
До речі, їздили на гостини до свекрухи, а в неї якраз телевізор поламався, і довго не могли поремонтувати. Ви не уявляєте, як це хорошо! Діти цілий день на вулиці, ввечері перед сном і вдень, коли колисала Женю, ми читали книжки.
Ніяких фільмів, передач, і навіть не хотілося.
Зараз почали теж дивитися вдома телевізор менше. Тим більше, що погода чудова і можна більше гуляти на вулиці.
Відправлено 22 травень 2008 - 15:15
Щодо реклам, то тут багато психологів трудяться і думають, як найкраще можна маніпулювати людською психікою; а попадаються на їх уловки в першу чергу наші діти...
Відправлено 22 травень 2008 - 21:14
Відправлено 25 травень 2008 - 01:12
tristanatali (20.5.2008, 12:28) писав:
Як не прикро, але Ви праві. Телевізор наче наркотик. Без нього неможливо уявити вечір вдома.
Мій син недавно згадував,як було класно, коли у нас декілька днів вечорами не було світла - ми сиділи при свічках і розповідали цікаві історії зі свого дитинства. Телебачення краде наше спілкування.
Відправлено 26 травень 2008 - 09:07
Відправлено 04 вересень 2008 - 16:28
у нас комп"ютери, тому ми всі передачі і фільми дивимося без реклами. а тепер я лежу і інколи граю шарки на кишеньковому комп"ютері. раз показала дитині, він як заворожений дивився на ті шарики. саме головне вони не рухалися, просто були різнокольорові :)

Відправлено 12 жовтень 2008 - 16:24

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках

-