У меня муж байкер :) пока без колесный ( продал потому что слабенький был 400), хочет что то помощней. Но пока у нас другие затраты и байк отошел на второй план. Чесно говоря, я этому очень рада :( у меня друзья семья байкеров, это конечно весело и хорошо НО рассказывали за прошлый сезон в Киеве из их компашки очень много разбилось насмерть. Конечно если судьба.... От всего не убережешся.... Но я реально понимаю что вдруг чего, я без него не выживу :( муж и сын для меня это ВСЕ
хоть и моты очень люблю, но почему то недавно перемкнуло ( а еще год тому хотела чтобы мы купили 2 мота и он меня учил)
ну ми колись пожертвували купівлею комп'ютера щоб чоловік придбав собі хороший мотоцикл і такий який він хоче, правда чоловік з вдячністю мені за таку пожертву через рік купив таки мені комп ;) Подобається то йому, а я не суперечу, бо не маю права відбирати у чоловіка його цяцьку яка робить його щасливим, тим більше я знаю що він без дурості, катається в своє задоволення а не для швидкості і п'яним не поїде то чому ж забороняти най катається аби очі сяяли ;)
Просто є люди з кави, а є з чаю. Відтак є (ці)кава, а є (надзви)чайна. В мені є і те і інше, тому я надзвичайно цікава :)))
В мене теж чоловік останні пару днів з гаража не вилізає - на наступному тижні вже виїде... а я? теж хочу, але прийдеться цей сезон пропустити...
Люлюка (6.4.2011, 11:07) писав:
я знаю що він без дурості, катається в своє задоволення а не для швидкості і п'яним не поїде
якби ж то залежало тільки від мотоцикліста, переважна більшість аварій стається з вини автовласників...
За день до своего рождения, ребенок спросил у Бога:" Я не знаю, зачем я иду в этот мир?» Бог ответил:" Я подарю тебе ангела, Он все объяснит. " -Как я буду его понимать ?-Он научит тебя своему языку. — А как зовут моего Ангела???-Ты будешь называть его МАМОЙ!. ..
Таська, +10000. Нормальный байкер в жизни не садится за руль пьяным и не "дуреет" на дороге, но некоторые автомобилисты почему в упор не "видят" мотыки. Вот и страшно.....