А я от не знаю... Душа лежить до Гал-діагност (на Чорновола, в роддомі), завжди ходжу туди на УЗД - 50 грн., дуже вже мені там лікарі подобаються, ставлення і взагалі персонал, всі привітні, людяні. Мій чоловік перше дивувався що чого це всі до мене там так добре ставляться

я й сама не знаю. Так подумати їм же в касу гроші платять, а не в кишеню, як в державних закладах, вибачте такса 50 грн. за прийом, а буває як хворієш то не раз на півроку приходиш, а то й 2 рази в тиждень і кожен раз чекають, ше й до тебе буркають, то занадто. Я переконалась, що і на УЗД, і на прийом до лікаря дешевше получається ходити в приватні заклади, там заплатив раз, і якшо треба ходити ще 5 раз через кожні 2 дні, то в тебе є чек і ходи наздоров"я,і на тебе ніхто просящим поглядом не дивиться, типу і все, або якісь дурні нагадування, вибачте, я позавчора платила, ще, мало, а попа не злипнеться

?
Хоча відношусь я до 2-ї жіночої консультації, мала досвід лікування в 1-й

дуже вже дорого і тяжко, добре шо без ускладнень обійшлось, бо лікарка таку ахінєю назначала, ще й впарювала свою, якусь мутку Хлорафілліпт за 100грн. нормально, а ше за кожен прийом 50 грн. хотіла, так прямо і сказала таксу? Я тоді молода дуже була, так як мама казала йти не хотіла, бо то потім півміста, коротше всі знайомі знають про твої проблеми, от і шукала варіанти. Гал-діагност

я оцінила. Але це тільки я, і мої враження.
Мені цікаво, хто стоїть на обліку в Гал-діагност, чи стояв, скільки там коштує таке задоволення, які особливості? Бо я там тільки лікувалась, нескінченну кількість раз ходила на УЗД і оперувалась... але на 100% не знаю куди ставати на облік?
І ше, чи можна стояти десь на обліку, а потім перейти в інше місце на облік, а не просто консультуватись?