Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: В мене халепа,,,,, - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

В мене халепа,,,,, Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ЮЮЛЛЯЯ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 25 березень 2010 - 15:15

Я в січні родила. Вчора порвався презерватив, чоловік дуже переживає з цього приводу. Що порадите чи розповісте?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   cherri 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 16:13

Якщо ви годуєте дитя лише грудьми( без пиття водички , без нічого), то місяців 2 не повинно бути нічого. Якщо у вас по іншому, то з природнього планування ( з особистих спостережень! - цикл 25-28 днів) приблизно 2 тижні після місячних - плідні, а 2- неплідні. Але це дуже приблизно і це в мене. Це після спостережень за температурою і слизом довгий час я визначила це для себе. Це напевно вам вже не потрібно, напевно у вас вже ситуація вияснилась .
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   LiG 

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 16:52

А як ви ставитеся до різниці між дітьми 1 рочок? :bye:
А якщо серйозно, хотілося б щось порадити, але в голові пустота...
Я завагітніла, коли моїй доці було 4 місяці. Але в мене була інша ситуація - для мене це було щастям. Дізналася про вагітність вже на 7-му тижні. Але, на жаль, потішилася лише кілька днів.
Сподівайтеся, що Закон Підлості вас омине.
Хоч напишіть, як там?
Надчутливий тест на вагітність зробіть десь через днів 7-10...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 16:54

ЮЮЛЛЯЯ, а месячных не было еще? я думаю пронесет...а сделать ничего уже не сможете...ну по крайней мере без вреда здоровью.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мама Надюша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 квітень 2010 - 17:00

Головне не переживайте,бо що Бог дасть,те і буде!Чоловік переживає,а Ви?
My Signature
Зображення
З народженням дітей у будинку зникають порядок, спокій, гроші, безтурботність ... І з'являється ЩАСТЯ
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аня Тет 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 17:10

Мені також здається, що не потрібно переживати, падати в паніку....Я впевнена, що все буде добре!!!!
Тримайтеся, МИ з Вами!!!!
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   LiG 

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 17:21

Дійсно, а які думки у вас з цього приводу? Що будете робити в тому чи іншому випадку? Які емоції?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cinderella 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 17:50

ЮЮЛЛЯЯ, тримайте нас в курсі справи, ми всі за вас переживаєм
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ЮЮЛЛЯЯ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 18:05

Дуже дякую всім за поради та підтримку!!!!!!!!!!!!!!! Зробила тест - одна поділка. :sorry:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ціпочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 18:23

схожа ситуація, місячних нема а тест так боюсь зробити... чоловік дуже хоче другу дитину та я непотну сама 2х батьки зовсім непомагають а він постійно на роботі,
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cinderella 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 18:24

Вітаю, на майбутнє - будьте уважні :sorry: :nea:
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце Надії 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2010 - 18:35

Я теж несподівано завагітніла так само :smile: Коли малому було 8 місяців.Спочатку теж тест показував одну полосочку і я раділа,а потім показував слабеньку другу :shok: .Я ти тестів певно штук 20 зробила-дуже переживала.Коли мої сумніви підтвердилися дуже плакала,бо не хотіла...Через чоловікову поведінку...Довго була в стані розпачу,бо знала,що мені буде дуже важко самій давати раду,була розчарована у чоловікові...
Але полюбила своє малятко в пузику :15_2_126:
Як можна не любити частинку себе,невинне маленьке життя :sorry: ,яке тепер зі старшеньким синочком і є сенсом мого життя :15_2_137: :15_2_129:
Я безмежно щаслива,що маю їх обох і вдячна Богу за те,що вихована у християнській моралі,тобто абортів не допускаю,і за те,що чоловік хотів дитину.
Хоч зараз досить важко справлятися з усім :wacko3: ,але мої малятка вже так любляться,виростуть собі разом,будуть бавитися і любити мамусю.

Така моя історія.

Тому вам раджу не хвилюватись,адже у будь-якому випадку ви будете щасливі :nea:
My Signature
ЗображенняЗображення[/url]
  • 6
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 02 травень 2010 - 20:22

ЮЮЛЛЯЯ, я так розумію, що радити на даний час вже пізнувато... Але ще все життя попереду і така ситуація може ще повторитись. Так от, якщо вагітніти ти не плануєш, а презерватив порвався, то одразу після статевого акту піди і поспринцюйся водичкою з оцтом або лимонним соком (кисле середовище). Та не використовуй цей спосіб дуже часто лише в екстренних випадках, щоб не порушити мікрофлору.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Елла 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 02 травень 2010 - 22:26

Якщо порвався презерватив...

Текст, що розкривається

Цитата

Любов під ялинкою, що сяє новорічними вогниками... Романтика! Але ж усяке буває... Чи пристрасть б‘є через край, чи підготувалися до свята погано, але у найвідповідальніший момент коханці виявляються незахищеними ні перед небажаною вагітністю, ні перед поганими хворобами.
“Еге ж, і таке буває, - підтверджує наші здогади приватний лікар-дерматовенеролог Микола СОСОНКА. – Холодильник перед святом треба не тільки шампанським затарювати, але й усілякими медикаментами та презервативами. А ще ... „Кока-колою”.
Не смійтеся: виявляється, у країнах так званого Третього світу кока – чи не найрозповсюдженіший засіб контрацепції, звичайно, не найбезпечніший, проте логічний. “Якщо вже наші умільці за допомогою цього напою примудряються відкручувати заіржавілі гайки, то що казати про дію кислоти, що міститься у “Кока-колі”, на сперматозоїди”, - каже Сосонка і застерігає, що на все про все у пари хвилин хіба зо п’ять. Саме за такий відрізок часу сперміки допливають до яйцеклітини, тому дівчинка мусить встигнути проспринцюватися розчином борної кислоти або ж прийняти “кокакольний вагінальний душ”.
Ще лікар радить не ризикувати й не гадати, порветься презерватив чи ні, а одночасно з гумками використовувати спеціальні жіночі засоби – свічки “Фарматекс”, “Еротекс”, “Гексігон”.
А щоб зменшити імовірність інфікування шкірними хворобами, лікар Сосонка рекомендує чоловікам якомога швидше сходити в туалет.

Юрій КОНКЕВИЧ

My Signature
Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   RomaIIIka 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 03 травень 2010 - 09:42

Розсмішили, особливо прийняти “кокакольний вагінальний душ” це як? струсити плячку і підставити? :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   romaschka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2010 - 09:50

А якщо всі ці засоби (спринцювання розчином оцтової кислоти чи лимонної, чи той кока-кольний душ, чи ще щось т. п.) не поможуть, - і все-таки настане вагітність, то чи не зашкодить це майбутній дитинці?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lady in ReD 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2010 - 14:24

трошки гумору та того як до ж1нок та до контрацепц11 ставилися вдавнину:

Цитата

О женщинах - отдельно Справедливости ради стоит заметить, что женщине всегда уделялось куда больше внимания, чем мужчине в народных приметах, но особенно доставалось несчастным дамам в критические дни. Тут уж народ доходил до удивительного абсурда, а дошедший до нас запрет на посещения церкви можно считать детской шалостью. Например, женщина в этот не самый удачный период ее жизни становилась просто ведьмой. Считалось, что если такая женщина имеет дело с вином - оно скисает, слоновая кость желтеет, растения увядают, цветы чахнут, зеркало тускнеет, нож тупеет, а змеи, встречающиеся на пути у такой женщины, умирают. Кстати, та же участь постигает собак, полизавших кровь. Но особо не сладко приходилось девушкам в критические дни индейского племени бобров. Народ племени был уверен, что если пройти по тропе, на которую ступала нога женщины в этот период, то на ногах появятся язвы, поэтому слабому полу в эти дни рекомендовалось или ходить другой дорогой, или сидеть дома. Но дальше всех зашли южноамериканские аборигены. Прознав, что девушка «занемогла по-женски», ее зашивали в мешок, оставив лишь дырочку для дыхания, и подвешивали над тлеющими углями на несколько дней. Пока не очистится… Нередко такое очищение заканчивалось смертью дамы. Кстати, несмотря на наш продвинутый 21 век, современные женщины тоже имеют свои маленькие хитрости. Так, ни одна уважающая свою красоту дама не станет делать химическую завивку волос или красить волосы в критические дни. И вообще – любые манипуляции с собственной внешностью в такие дни редко когда заканчиваются успехом. Так уж распорядилась природа. Интересно то, что виновница критических дней – матка - долгое время считалась не органом, а отдельным организмом или «зверем, живущим в женском теле». Организм этот путешествовал внутри женщины по только ему известным путям и периодически воспроизводил на свет детей. Блуждающая матка не давала покоя умам медиков еще каких-то 400 лет назад. Как предохранялись в древности Уделяя столь тщательное внимание женщинам, народ не мог не придумать «надежные» способы контрацепции. Тем более что презервативу всего 500 лет, не говоря уже о современных котрацептивах. В древнем Риме, например, считалось, что женщина не сможет зачать, если к ее телу приложить завернутых в оленью шкуру двух маленьких червяков, добытых из тела паука. В глубокое Средневековье женщинам приходилось трижды плевать в рот лягушки или держать в руке камень яшмы во время полового акта. Предотвратить нежелательную беременность можно было и при помощи пчел, которых следовало поедать в неограниченном количестве. Впрочем, если даме пчелиный вкус не нравился, она смело могла носить на пупке яичко кота, упрятанное в специальную трубочку. Ну, а мужчинам рекомендовалось ополаскивать свое достоинство в рассоле или уксусе. Ну, и, наконец, там где секс - там и измена. Чтобы предотвратить сие неподобство и сохранить девушку невинной, а жену – верной, очень долго во многих странах применяли вагинальную инфибуляцию – попросту зашивали влагалище. Таким образом, девушка не могла лишиться девственности, а женщина - изменить мужу или зачать ребенка. В некоторых особо правоверных мусульманских странах такому истязанию женский организм подвергается и сегодня. Да, до чего только не доходило человечество в своих страхах и приметах. И все же один из главных инстинктов – инстинкт продолжения рода - берет свое. И, будем надеяться, не только у китайцев, хотя у них, наверное, своих предрассудков тоже достаточно.

My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Aniram 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2010 - 14:54

Весело.хоча дивує мене один момент :"Кстати, несмотря на наш продвинутый 21 век, современные женщины тоже имеют свои маленькие хитрости. Так, ни одна уважающая свою красоту дама не станет делать химическую завивку волос или красить волосы в критические дни. И вообще – любые манипуляции с собственной внешностью в такие дни редко когда заканчиваются успехом." Особисто мені критичні дні не заважають ні в яких справах...малювати волосся мені приходилось не один раз-все було гуд і колір получався потрібний.
My Signature
Зображення

З народженням дитини в сім’ї зникають спокій, гроші, порядок, сон і поселяється щастя.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lada777 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2010 - 14:59

А от я колись "обпеклась" у місячні. Вирішила пофарбуватись у білий і отримала зеленкуватий відтінок, хоча раніше постійно використовувала цю фарбу)))
My Signature
Зображення Зображення
Сильний - не той, хто не впав, а той, хто, впавши, зумів підвестися.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marijanka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2010 - 17:07

Дівчата звідки ви стільки всього знаєте...Про спрнцювання про вимірювання температури.Боже а я виросла хоч не в глушині а в тому плані така затуркана.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему