Гомеопатія. Ваша думка.
Відправлено 30 квітень 2008 - 10:52
Відправлено 30 квітень 2008 - 11:05
OOksana (30.4.2008, 10:52) писав:
Скажіть будь-ласка, а кий діагноз він вам поставив??? Цікаво просто на фоні чого вирішив приписати препарати
Я памятаю ви створювали тему
Цитата
але цікавить що він вам поставив за діагноз
Відправлено 30 квітень 2008 - 11:11
Відправлено 30 квітень 2008 - 11:23
Відправлено 30 квітень 2008 - 11:29
OOksana (30.4.2008, 11:23) писав:
Загалом дормікід непоганий, користувались ще деякими препаратами з тієї серії. а от з дитинкою, пораджу поміняти трішки режим і ввести прогулянки на дворі перед купанням і сном ввечері. Провітрюйте під час таких прогулянок кімнату і все має прийти в норму, о купати можна в ромашці та мелісі вона заспокоєю.
Сподіваюсь всі остальні нічки будуть спокійними
Відправлено 30 квітень 2008 - 11:38
Справді, спробуємо тепер гуляти перед нічним сном, а квартиру провітрюємо регулярно і купаємося у травах також (хоч не часто).
А з тим ,як поміняти графік, то й не знаю, бо спить вона ще 2 рази ( до обіду і після) , та й денний сон спокійніший .Може щось підкажете.
Відправлено 30 квітень 2008 - 11:47
OOksana (30.4.2008, 11:38) писав:
Справді, спробуємо тепер гуляти перед нічним сном, а квартиру провітрюємо регулярно і купаємося у травах також (хоч не часто).
А з тим ,як поміняти графік, то й не знаю, бо спить вона ще 2 рази ( до обіду і після) , та й денний сон спокійніший .Може щось підкажете.
я так розумію дитинкі вже майже рік. То тоді це ще простіше. Будете з ранку десь так о восьмій( якщо сама не встає) об 11 годині йдете на прогулянку гуляєте 2 годинки, але так щоб дитя не заснуло. Приходите кормите і спатки. Дитя має спати годинки зо три. Потім все як завжди ввечері зновугуляєту, купаєтесь і Спокойної ночі. так вийде що ви переведети на один денішній сон, він через це буде довший, а ввечером дитя буде знов стомлене і має краще впатки. я також заварювала легенькі чаї з мяти та меляси, іноді добавляла валеряну. Спробуйте звичайні способи завжди краще навіть за гомеопатичні пігулки. Ще можна на підвечірок давати молоско з медком
Відправлено 30 квітень 2008 - 12:02
Підкажіть нам ще як заварювати чайки.
Відправлено 30 квітень 2008 - 12:11
OOksana (30.4.2008, 12:02) писав:
Підкажіть нам ще як заварювати чайки.
Я в маленьку кастрюльку кидала гілочку меліси невелиску, трішки мятки,пару листочків валеряни і заливала окропом воно трішки вистигало, я потім проціджевала добавляла або сахар або мед і давала пити тепленьким. Як небуло валерьяни то добавляла пару крапельв кружку з чаєм - за порадою лікаря
Відправлено 01 травень 2008 - 01:46
Відправлено 02 травень 2008 - 19:17
OOksana (30.4.2008, 10:52) писав:
Загалом вiдношення до гомеопатїї добре,тому що маємо досвiт використовування гомеопатiї.Головне знайти лiкаря,якому довiяєш.А гомеопатiя Heel має непогані результати,головне те,що це не хімія .
Відправлено 03 травень 2008 - 14:13
Відправлено 03 травень 2008 - 14:22
В ідеалі набагато краще використовувати один гомеопатичний препарат (оці власне крупинки), який найбільш "подібний" до хвороби дитини та її індивідуальних рис, але його треба вчитися підбирати....
Відправлено 03 травень 2008 - 16:13
Відправлено 03 травень 2008 - 20:49
Головне, як вважають гомеопати, якщо коротко - вживати для конкретної хвороби дуже подібний до симптомів препарат до тих пір, поки не проявиться його дія, і не вживати багато одночасно (це при гострих захворюваннях). Дія таких препаратів може бути досить швидкою. І не може бути всім пацієнтам при ангіні один і той же препарат, наприклад, Беладонна, а при нудоті - Нукс Воміка, бо всі люди є різні, і тут теж враховується індивідуальність проявів хвороби у пацієнта.
При хронічних захворюваннях призначається так званий конституційний препарат ,який найбільше відповідає усім індивідуальним особливостям людини (фізичним, психічним і т.п.), він лікує тоді ВЕСЬ організм, весь комплекс хворіб людини, а не вухо, чи там біль в нозі і т.д. Це процес достатньо тривалий, але стійкий при правильному підборі препарату.
Ось ці крупинки і є препаратами по одному, а не сумішами, вони бувають різного розведення, що потрібно при різного типу захворюваннях. Це молочний цукор, просочений розчинами певних речовин (витяжок з трав, рослин, отрут...).
Відправлено 03 травень 2008 - 21:35
Відправлено 04 травень 2008 - 17:15
А щодо боязні отрут і т.п., то це навіть смішно, бо якщо примітивно пояснити принцип приготування гомеопатичних ліків, то беруть, наприклад, 1 мг отрути змії, розводять у відрі води, центрифугують (чи щось там таке подібне роблять), і це ще тільки 1-е розведення! А користуються в середньому 30-200 розведенням, тобто краплю води з того відра знов розводять в відрі води і т.д. Далі в ту воду мачають крупинки цукру, вони сохнуть, і ліки готові. Десь після 3-го розведення у воді взагалі не залишається жодної молекули діючою речовини, а лише її інформаційний слід.
Тому, як ви бачите, отруїтися гомеопатією неможливо в принципі :)
Відправлено 04 травень 2008 - 17:34
А ви , Тася, вже можете підробляти на півставки професійним гомеопатом. Жартую....

Допомога