Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Гомеопатія. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Гомеопатія. Ваша думка. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 30 квітень 2008 - 10:52

Нервопатолог виписав нам гомеопатичні препарати для покращення неспокійного сну НЕРВОХЕЕЛЬ або ДОРМІКІНД. Що ви знаєте про них? Ваше особисте ставлення до гомеопатії загалом.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 30 квітень 2008 - 11:05

Перегляд повідомленняOOksana (30.4.2008, 10:52) писав:

Нервопатолог виписав нам гомеопатичні препарати для покращення неспокійного сну НЕРВОХЕЕЛЬ або ДОРМІКІНД. Що ви знаєте про них? Ваше особисте ставлення до гомеопатії загалом.

Скажіть будь-ласка, а кий діагноз він вам поставив??? Цікаво просто на фоні чого вирішив приписати препарати
Я памятаю ви створювали тему

Цитата

Привіт! В нас проблема. Ми дуже погано спимо вночі. Постійні хники, плачі, колисання і т. д. Перші 3,5 міс. від народження сон був нормальним (їли, спали, їли, спали ...) Після того почався кошмар. Можливо комусь знайома така ситуація. Підкажіть щось, будь ласка! cray.gif

але цікавить що він вам поставив за діагноз
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 11:11

Взагалі ставлюсь позитивно, особливо до тих що від грипу, ГРЗ, насморку- помагають просто супер і дуже швидко, випробувано на собі! А ще мені особисто вони не дають побічних ефектів, на відміну від звичайних таблеток, від прийому яких в мене весь описаний в інструкціії букет побічних ефектів... :36_3_16:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 11:23

Як такого діагнозу ,то й немає, просто лікар порадила їх для сну. А загалом ніяких відхилень не виявлено ( ттт).
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 11:29

Перегляд повідомленняOOksana (30.4.2008, 11:23) писав:

Як такого діагнозу ,то й немає, просто лікар порадила їх для сну. А загалом ніяких відхилень не виявлено ( ттт).

Загалом дормікід непоганий, користувались ще деякими препаратами з тієї серії. а от з дитинкою, пораджу поміняти трішки режим і ввести прогулянки на дворі перед купанням і сном ввечері. Провітрюйте під час таких прогулянок кімнату і все має прийти в норму, о купати можна в ромашці та мелісі вона заспокоєю.
Сподіваюсь всі остальні нічки будуть спокійними :bye:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 11:38

Татіка, дякую за відгук і підтримку.
Справді, спробуємо тепер гуляти перед нічним сном, а квартиру провітрюємо регулярно і купаємося у травах також (хоч не часто).
А з тим ,як поміняти графік, то й не знаю, бо спить вона ще 2 рази ( до обіду і після) , та й денний сон спокійніший .Може щось підкажете.
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 11:47

Перегляд повідомленняOOksana (30.4.2008, 11:38) писав:

Татіка, дякую за відгук і підтримку.
Справді, спробуємо тепер гуляти перед нічним сном, а квартиру провітрюємо регулярно і купаємося у травах також (хоч не часто).
А з тим ,як поміняти графік, то й не знаю, бо спить вона ще 2 рази ( до обіду і після) , та й денний сон спокійніший .Може щось підкажете.

я так розумію дитинкі вже майже рік. То тоді це ще простіше. Будете з ранку десь так о восьмій( якщо сама не встає) об 11 годині йдете на прогулянку гуляєте 2 годинки, але так щоб дитя не заснуло. Приходите кормите і спатки. Дитя має спати годинки зо три. Потім все як завжди ввечері зновугуляєту, купаєтесь і Спокойної ночі. так вийде що ви переведети на один денішній сон, він через це буде довший, а ввечером дитя буде знов стомлене і має краще впатки. я також заварювала легенькі чаї з мяти та меляси, іноді добавляла валеряну. Спробуйте звичайні способи завжди краще навіть за гомеопатичні пігулки. Ще можна на підвечірок давати молоско з медком
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 12:02

Татіка, ще раз вам дякую за поради.
Підкажіть нам ще як заварювати чайки.
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 12:11

Перегляд повідомленняOOksana (30.4.2008, 12:02) писав:

Татіка, ще раз вам дякую за поради.
Підкажіть нам ще як заварювати чайки.

Я в маленьку кастрюльку кидала гілочку меліси невелиску, трішки мятки,пару листочків валеряни і заливала окропом воно трішки вистигало, я потім проціджевала добавляла або сахар або мед і давала пити тепленьким. Як небуло валерьяни то добавляла пару крапельв кружку з чаєм - за порадою лікаря
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 травень 2008 - 01:46

Ми пили Неврохель (правда 1/4 таб 2рази в день), теж за рекомендацією невропатолога на скаргу, що погано спимо. Взагалі до гемеопатії ставлюсь дуже позитивно. Після вагітності практично всі соплі-кашлі лікую лише Афлубіном - допомагає, а от чоловік лікувався, якоюсь бідою - аби скорше бо на роботу, то потім ще проблеми з нирками зявились. Тому я перевагу надаю гемеопатії. А от Неврохель нам не дуже поміг. Проте ми зробили курс лікувальних ванн з валеріаною - помогло. Справа в тому, що ми вже не кожен день купаєм малу, а тут купали кожен день (десь тиждень) у валеріані. І ще ми перейшли на одиноразовий денний сон. Тільки я малу зранку не буджу, спить скільки хоче, а там сама орієнтуюсь відповідно до того коли встала і кладу в обід між 13-14 спати годинки на дві. Якщо встає рано то буває що спимо два рази, але тоді пізно засинає (десь 23-24). Сьогодні наприклад ніжились в ліжку до 12, то в обід заснула після 16, а на ніч в 24, от такі ми безрежимні. А взагалі читала що аби дитина добре спала треба щоб між денним і нічним сном було як мінімум 5 годин активності.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   бджiлка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 02 травень 2008 - 19:17

Перегляд повідомленняOOksana (30.4.2008, 10:52) писав:

Загалом вiдношення до гомеопатїї добре,тому що маємо досвiт використовування гомеопатiї.Головне знайти лiкаря,якому довiяєш.А гомеопатiя Heel має непогані результати,головне те,що це не хімія .
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маргаритка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 травень 2008 - 14:13

Я положительнейшим образом отношусь к гомеопатиии, вообщем-то только её и используем. А вот про Неврохеель не очень хорошие отзывы слышала, но мы не принимали его, Нам в вашем подобном случае доктор назначала и в аптеке готовили крупинки.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tasia 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2008 - 14:22

Оскільки я давно лікуюся у професійного гомеопата, і сама доволі розбираюся в гомеопатії, то хотіла би поправити, що Неврохель, Дормікінд, Ременс і т.д. (тобто оці всі суміші) НЕ Є гомеопатією в її звичному розумінні, це гомеопатично динамізовані препарати або суміші багатьох гомеопатичних елементів. Гомеопати до них доволі негативно ставляться, бо тут не враховується індивідуальний підбір і особливості пацієнта, або ж просто в суміші одні з елементів нейтралізують інші.
В ідеалі набагато краще використовувати один гомеопатичний препарат (оці власне крупинки), який найбільш "подібний" до хвороби дитини та її індивідуальних рис, але його треба вчитися підбирати....
  • 3
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2008 - 16:13

Маргаритка і Тася, розкажіть, будь ласка, детальніше про ці "крупинки".
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2008 - 20:49

Детальніше важко розказати коротко. Оце непогана книжка, яка пояснює основні принципи, хоча і доволі науково. http://www.lib.ru/NT...TIA/ivanova.txt

Головне, як вважають гомеопати, якщо коротко - вживати для конкретної хвороби дуже подібний до симптомів препарат до тих пір, поки не проявиться його дія, і не вживати багато одночасно (це при гострих захворюваннях). Дія таких препаратів може бути досить швидкою. І не може бути всім пацієнтам при ангіні один і той же препарат, наприклад, Беладонна, а при нудоті - Нукс Воміка, бо всі люди є різні, і тут теж враховується індивідуальність проявів хвороби у пацієнта.

При хронічних захворюваннях призначається так званий конституційний препарат ,який найбільше відповідає усім індивідуальним особливостям людини (фізичним, психічним і т.п.), він лікує тоді ВЕСЬ організм, весь комплекс хворіб людини, а не вухо, чи там біль в нозі і т.д. Це процес достатньо тривалий, але стійкий при правильному підборі препарату.

Ось ці крупинки і є препаратами по одному, а не сумішами, вони бувають різного розведення, що потрібно при різного типу захворюваннях. Це молочний цукор, просочений розчинами певних речовин (витяжок з трав, рослин, отрут...).
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2008 - 21:35

Тася,дякую за відповідь. Хотілося б також звернутись за порадою до професійного гомеопата. Може порадите свого? Буду дуже вдячна.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2008 - 21:38

Трохи пасторожують ваші останні слова про отрути...... :crazy: :cool: :cool:
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2008 - 21:43

Трохи пасторожують ваші останні слова про отрути...... :crazy: :cool: :cool:
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2008 - 17:15

OOksana, , я Вам в приватну пошту напишу адресу.
А щодо боязні отрут і т.п., то це навіть смішно, бо якщо примітивно пояснити принцип приготування гомеопатичних ліків, то беруть, наприклад, 1 мг отрути змії, розводять у відрі води, центрифугують (чи щось там таке подібне роблять), і це ще тільки 1-е розведення! А користуються в середньому 30-200 розведенням, тобто краплю води з того відра знов розводять в відрі води і т.д. Далі в ту воду мачають крупинки цукру, вони сохнуть, і ліки готові. Десь після 3-го розведення у воді взагалі не залишається жодної молекули діючою речовини, а лише її інформаційний слід.
Тому, як ви бачите, отруїтися гомеопатією неможливо в принципі :)
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2008 - 17:34

Переконали! Вже не страшно. :crazy:
А ви , Тася, вже можете підробляти на півставки професійним гомеопатом. Жартую.... :cool: :cool: :hang1:
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів