Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Гормональні висипи (під час та після вагітності) - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Гормональні висипи (під час та після вагітності) Які методи боротьби з ними? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Riki_tiki_tavi 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 24 березень 2010 - 14:13

Читала темку про прищі, вугрі та інші недоліки, але там мало інформації про проблему, яка зараз мене турбує.
Тому вирішила створити тему, яка більш точно відображає проблему.
Якщо це не вписується в правила форуму, то перенесіть, будь ласка, цей допис у відповідну тему. Але якщо можна - то залиште, будь ласка, може ще комусь пригодиться.

Раніше прищі мене не турбували, навіть у підлітковому віці міг час від часу з,явитися один-два і все.
Під час вагітності (десь на місяці шостому) моє чоло всипалось прищами - думала, що то від спеки (бо маю гривку) і скоро мине.
Після народження доні я приїхала додому, і десь на другий день на підборідді вискочило кілька прищиків. І так далі, по всьому лиці :((( Одні проходять, відразу з,являються інші. На чолі висипи ніби проходять, але на обличчі і далі є, кожен день щось нове :((((
Я купила лосьйони "Ранок" та "Вечір", вони тільки сушать мою і без того суху шкіру.
Я більш, ніж впевнена, що то проблема гормональна, організм пережив колосальну перебудову, от і не може прийти до тями.
Може хтось стикався або чув про дану проблему?
Як боротися з тою заразою?
Чи можна якось "оздоровити" гормональний фон?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Oks@n@ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 березень 2010 - 14:24

Riki_tiki_tavi, і у мене щось подібне....
Десь місяць назад з'явилися прищики на шиї, зоні декольте і на спині, хоча до цього часу я такого не помічала, навпаки, у мене дуже гладенька і ніжна спина була (я під час вагітності кожен день приймаю душ, може це вже якесь подразнення :unknw: ).

А от на обличчі стан покращився!

Думаю треба звернути увагу на харчування, а якщо сильні прищики і не проходять, то в шкірвендиспансері роблять скребок з носа, лоба і підборіддя, можливо той аналіз тобі допоможе :unknw:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Amanda 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 березень 2010 - 15:34

Riki_tiki_tavi, у мене аналогічна проблема... Навіть у дзеркало зайвий раз не хочеться дивитись. Хоча в мене і до вагітності шкіра була проблемна. Під час вагітності- навпаки, стала кращою, а після пологів- караул! Постійно якесь подразнення, прищі час від часу вилазять і пори дуже розширені... Теж не знаю, що робити... Може, вітаміни попити? Все-таки, весна...
My Signature
Зображення

Ніц так не красить жінку, як пергідроль... :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Василиса 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 липень 2011 - 16:10

В мене також така проблема,мені порадили пити капельки Мастодінон,то допомагають...
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн