Погані сни, як ви до них ставитесь
Відправлено 24 березень 2010 - 08:33
Відправлено 24 березень 2010 - 08:39
Відправлено 25 березень 2010 - 22:49
Відправлено 24 грудень 2010 - 17:47
Відправлено 24 грудень 2010 - 19:43
Я проснулася, нагодувала малого і знов заснула. І сниться наче продовження, наче я знову вагітна і знов в нас буде синочок і чоловік знову хоче назвати Святославчиком і всі родичі нас переконують, що це погана ідея...... а далі. Слава Богу, малий знов проснувся, бо захотів їсти. То було майже о 7 ранку, нагодувала малого і вже встала, бо спати вже було страшно.

Відправлено 24 грудень 2010 - 19:47
Відправлено 24 грудень 2010 - 19:53
В мене подруга дуже любить подзвонити і так "драматично" роказати, як я їй погано снилась. Колись вже не витримала і сказала, що мені неприємо це слухати, а як їй щось погане сниться, то треба менше їсти на ніч
Знаєте, в мене вдома є акваріум. І вагітною мені часто снилось, що в мене дохнуть рибки. Самі розумієте, які асоціації виникають. То я нікому навіть не розказувала про ці сни, щоб ніхто мене не накручував. В результаті всю вагітність відходила ідеально і народила здоровенького малючка. А могла ж і напридумувати собі головного болю :-)
Повідомлення відредаговано Yuli4ka: 24 грудень 2010 - 19:58
Відправлено 24 грудень 2010 - 20:01
Yuli4ka (24.12.2010, 20:53) писав:
В мене подруга дуже любить подзвонити і так "драматично" роказати, як я їй погано снилась. Колись вже не витримала і сказала, що мені неприємо це слухати, а як їй щось погане сниться, то треба менше їсти на ніч
Знаєте, в мене вдома є акваріум. І вагітною мені часто снилось, що в мене дохнуть рибки. Самі розумієте, які асоціації виникають. То я нікому навіть не розказувала про ці сни, щоб ніхто мене не накручував. В результаті всю вагітність відходила ідеально і народила здоровенького малючка. А могла ж і напридумувати собі головного болю :-)
ну знаєте, важко цей сон не брати собі в голову. Я розказала його чоловікові і хіба вам тут написала. І більше нікому не кажу, бо дійсно як понакручують.

Відправлено 03 січень 2011 - 02:14
Відправлено 03 січень 2011 - 10:21
зазвичай недаремно
а коли приснилась гадость і за кілька хвилин після пробудження я про неї згадую як про фільм жахів-тобто без особливого драматизму то це або через неправильне положення у сні,або через те що звечора голова бозна чим забита

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 03 січень 2011 - 11:09
Відправлено 03 січень 2011 - 11:37
Відправлено 06 січень 2011 - 12:17

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Відправлено 06 січень 2011 - 12:42
У погані сни стараюся не вірити, але, дійсно, є такі, які кілька днів з голови не вилазять, поки-що я не навчилася боротися із своєю підсвідомістю.
Відправлено 08 січень 2011 - 14:35
Nikana (6.1.2011, 12:42) писав:
У погані сни стараюся не вірити, але, дійсно, є такі, які кілька днів з голови не вилазять, поки-що я не навчилася боротися із своєю підсвідомістю.
В мене теж така ситуація. Майже кожну ніч щось сниться і найчастіше неприємне але таке реальне. Не на всі сни звертаю увагу, але є такі які місяцями забути неможу...після деяких нічого не траплялося, а після інших то були неприємні речі.
Я взагалі вважаю що всі сни нам сняться, щоб про щось попередити. У мене таке часто. А буває щось присниться і наче забудеться, але трапляється момент "із того сна", і наче знаєш що зараз буде і хто що скаже. Можливо це і дивно, але у мене таке частенько.
Не звертаю на сон уваги коли розумію, що він пов"язаний з моїми внутрішніми переживаннями і психологічним станом.
Але в кожного різне бачення і міркування щодо цього.
Відправлено 13 лютий 2011 - 21:45
Відправлено 13 лютий 2011 - 21:59
Відправлено 19 лютий 2011 - 20:52
Ви уявляєте,як я переживала?Та я місця собі не знаходила.Старалась,щоб вона ніякими шарфами,мотузочками,цепочками не гралась.Зараз уже ніби забулось,але цей розділ мені знову цей жах напам'ятав.
і що саме цікаве.Пройшло декілька днів і я Доцю готувала до купання.Зняла з ручок футболку,і залишила на на ній.Тільки присіла водичку у ванночці попробувати,а Вона взяла за ту футболочку і тягне доверху,і аж закашлялась і почала плакати.І не вір тепер цим снам(((

Допомога