Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Погані сни, як ви до них ставитесь - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Погані сни, як ви до них ставитесь Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ксюшечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 березень 2010 - 08:33

Прокинулася сьогодні зранку вся в сльозах. Такий жахливий сон приснився і все настільки реально, очі відкрила і аж легше стало ,що це не наяву. Але всеодно на душі залишився неприєний осад, і зараз постійно цей сон в мене перед очима. Цікаво як ви ставитесь до таких снів?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2010 - 08:39

Коли наснилося жахіття, треба тричі сказати: "Святий Наум, переверни сон з лихого на добрий" і перехреститися. Або "куди ніч, туди й сон".
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюшечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2010 - 09:20

Дякую, просто в мене таке вперше, щоб ввісні плакати :36_1_63:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mrs. Lucia 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 березень 2010 - 22:49

Час від часу мені сняться вичурні жахи, з особливими жорстокостями і т.д. Але як правило, вони нічого не означають, на якісь неприємності не чекаю, все як завжди... проходять дні після того. Просто часом незручно ляжеш на лівий бік, нагрузка на серце, або коли плотно наїсишся на ніч, - то чекати сон недобрий. Так що, все буде добре ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталі_Нов 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 грудень 2010 - 17:03

Менше звертайте увагу на сни і все буде добре.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 грудень 2010 - 17:47

Я завжди на сни погані не звертала уваги. А ось недавно пожалкувала. Сни іноді попереджують, та все одно зрозуміти про що, і відвернути біду не завжди виходить.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   діна 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 24 грудень 2010 - 19:43

а мені сьогодні приснився такий дурний сон, що то жах. Я цілий день ходжу під враженням від нього. Ніби мій малий помер, і всі прихоять, приносять купу власне білих троянд і всі так мені співчувають. А я так ридаю... І головне, що я в сні розумію, що смерть якась дуже несподівана. Дівчата, це жахливо...
Я проснулася, нагодувала малого і знов заснула. І сниться наче продовження, наче я знову вагітна і знов в нас буде синочок і чоловік знову хоче назвати Святославчиком і всі родичі нас переконують, що це погана ідея...... а далі. Слава Богу, малий знов проснувся, бо захотів їсти. То було майже о 7 ранку, нагодувала малого і вже встала, бо спати вже було страшно.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Христя2 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 24 грудень 2010 - 19:47

Погані сни це наслідок натиску на діафрагму. Щоб не снилися погані сни, бажано не їсти після шостої. Не спати на спині.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yuli4ka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 грудень 2010 - 19:53

Як кажуть: не беріть дурного в голову і тяжкого в руки :godinnik:.
В мене подруга дуже любить подзвонити і так "драматично" роказати, як я їй погано снилась. Колись вже не витримала і сказала, що мені неприємо це слухати, а як їй щось погане сниться, то треба менше їсти на ніч :8_2_101:. Не переймайтесь, постарайтесь викинути з голови - це ж всього лиш сон.

Знаєте, в мене вдома є акваріум. І вагітною мені часто снилось, що в мене дохнуть рибки. Самі розумієте, які асоціації виникають. То я нікому навіть не розказувала про ці сни, щоб ніхто мене не накручував. В результаті всю вагітність відходила ідеально і народила здоровенького малючка. А могла ж і напридумувати собі головного болю :-)

Повідомлення відредаговано Yuli4ka: 24 грудень 2010 - 19:58

My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   діна 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 24 грудень 2010 - 20:01

Перегляд повідомленняYuli4ka (24.12.2010, 20:53) писав:

Як кажуть: не беріть дурного в голову і тяжкого в руки :godinnik:.
В мене подруга дуже любить подзвонити і так "драматично" роказати, як я їй погано снилась. Колись вже не витримала і сказала, що мені неприємо це слухати, а як їй щось погане сниться, то треба менше їсти на ніч :8_2_101:. Не переймайтесь, постарайтесь викинути з голови - це ж всього лиш сон.

Знаєте, в мене вдома є акваріум. І вагітною мені часто снилось, що в мене дохнуть рибки. Самі розумієте, які асоціації виникають. То я нікому навіть не розказувала про ці сни, щоб ніхто мене не накручував. В результаті всю вагітність відходила ідеально і народила здоровенького малючка. А могла ж і напридумувати собі головного болю :-)

ну знаєте, важко цей сон не брати собі в голову. Я розказала його чоловікові і хіба вам тут написала. І більше нікому не кажу, бо дійсно як понакручують.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Linara 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 січень 2011 - 02:14

Мабуть напередодні було емоційне навантаження, або щось назразок цього... Багато що з цього відображається у снах...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 січень 2011 - 10:21

я звертаю увагу на поганий сон коли мене кілька днфів після нього переслідує якась важкість на душі
зазвичай недаремно
а коли приснилась гадость і за кілька хвилин після пробудження я про неї згадую як про фільм жахів-тобто без особливого драматизму то це або через неправильне положення у сні,або через те що звечора голова бозна чим забита
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   obaldenka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 січень 2011 - 11:09

Намагаюся незвертати увагу, хоча постійно про поганий сон думаю. Ще говорять, що як погане наснилося - нікому не розказувати в цей день - то нічого поганого не буде...хоча я й сама в те не вірю.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sofi 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Комерсант

Відправлено 03 січень 2011 - 11:37

Найбільше поганих снів снилось під час вагітності, о тоді я напереживалась...А тепер коли насниться щось неприємне,відразу комусь розказую. З дитинства собі вбила в голову, що якщо поганий сон розказати він не збудеться.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 січень 2011 - 12:17

Мені постійно сняться сни ,які добре запамятовую але ніколи не збуваються ! От не давно приснились два чорні коти сидять на підвіконнику і я хочу їх вигнати адже у мене вже кіт ! Як прочила що це означае :8_2_102: то прям бери і вмирай так все погано ! і нічого не сталось !принамі мені сниться то про що я думаю або якісь переживання !
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nikana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 січень 2011 - 12:42

З моїх снів усі, кому розказую, дивуються - дуже насичені і реальні, моя уява програє мільйон раз. Чого тільки не снилося.. :8_2_102: ??
У погані сни стараюся не вірити, але, дійсно, є такі, які кілька днів з голови не вилазять, поки-що я не навчилася боротися із своєю підсвідомістю.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лесюнька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2011 - 14:35

Перегляд повідомленняNikana (6.1.2011, 12:42) писав:

З моїх снів усі, кому розказую, дивуються - дуже насичені і реальні, моя уява програє мільйон раз. Чого тільки не снилося.. :sorry: ??
У погані сни стараюся не вірити, але, дійсно, є такі, які кілька днів з голови не вилазять, поки-що я не навчилася боротися із своєю підсвідомістю.

В мене теж така ситуація. Майже кожну ніч щось сниться і найчастіше неприємне але таке реальне. Не на всі сни звертаю увагу, але є такі які місяцями забути неможу...після деяких нічого не траплялося, а після інших то були неприємні речі.
Я взагалі вважаю що всі сни нам сняться, щоб про щось попередити. У мене таке часто. А буває щось присниться і наче забудеться, але трапляється момент "із того сна", і наче знаєш що зараз буде і хто що скаже. Можливо це і дивно, але у мене таке частенько.
Не звертаю на сон уваги коли розумію, що він пов"язаний з моїми внутрішніми переживаннями і психологічним станом.
Але в кожного різне бачення і міркування щодо цього.
My Signature
Зображення
В кінці все буде добре. Якщо все ще погано, то це ще не кінець!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   butterfly 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2011 - 21:45

а я стараюсь не запам*ятовувати погані сни. приснився тай приснився... зовсім інакше - якщо то віщий сон...тоді не варто до нього так нейтрально ставитись...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cherry2206 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2011 - 21:59

Я вже дуже втомилась від своїх снів,вже не пам''ятаю такої ночі,щоб мені щось не снилось.Встаю зранку з таким відчуттям,що я взагалі не спала,а наче в якомусь кіно була.І чомусь в основному сниться щось погане,одного разу приснилось,що у мене вдарила блискавка,від жаху мало з ліжка не впала.А десь коло місяця тому снилось,що я стою прямо у тому місці де починається веселка.В більшості випадків мої сни збуваються.Але було б дуже добре щоб нічого не снилось,може тоді б я висипалась. :smile:
My Signature
ЗображенняЗображення
Хочу, щоб ІСТОРІЯ нашої любові бігала по квартирі босоніж у пошуках чергової іграшки, а ПРОДОВЖЕННЯ сиділо у мене на колінах і сміялося..
Когда ты будешь ценить то, что у тебя есть, а не жить в поиске идеалов, тогда ты по настоящему станешь счастливым
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ріточка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2011 - 20:52

Ой,дівчатонька,у вас ще все те квіточки.От мені місяців з 2 назад приснилась моя рідна школа,і я повертаюсь з неї,і бачу свою дитину повішаною.висить до мене спиною,але я точно знаю,що вона,бо в тому ж комбинезончику,що й зараз ходимо,то й же шарфичок.Тоді йду знову в той же день в школу,і знову бачу своє Манюньке на дереві повішене,але вже личком до мене і в іншому місці.
Ви уявляєте,як я переживала?Та я місця собі не знаходила.Старалась,щоб вона ніякими шарфами,мотузочками,цепочками не гралась.Зараз уже ніби забулось,але цей розділ мені знову цей жах напам'ятав.
і що саме цікаве.Пройшло декілька днів і я Доцю готувала до купання.Зняла з ручок футболку,і залишила на на ній.Тільки присіла водичку у ванночці попробувати,а Вона взяла за ту футболочку і тягне доверху,і аж закашлялась і почала плакати.І не вір тепер цим снам(((
My Signature
Зображення
Зображення
Звертайтесь ЛИШЕ на Ти
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему