Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Моя Емілія - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Моя Емілія Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Julianka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 22 березень 2010 - 15:46

Навіть і не знаю з чого почати... Мабуть з того моменту, коли мій лікар (я була на 16 тижні вагітності) спитав: "А Ви вже вибрали лікарню?". Тоді до мене помаленьку почало доходити наскільки це все серйозно. Ну от і почалося... На дні відкритих дверей (це все тут проходить дуже офіційно, в конференцзалі :), головна акушерка розповідала про перебіг і показала нам всі приміщення відділення - від палат, годувальних кімнат до операційної, я отримала стопку документів на підпис - дозвіл на епідурал, вітамін К, пропедення слухового тесту дитині, дозвіл на використання в наукових цілях плаценти і тд. Одним словом, сиділа я добрих два дні, поки це все попідписувала.
Ну ось ніби все, лікарня вибрана, папери підписані, торба спакована... чекаємо. Моя коліжанка, яка мала бути присутня при пологах, передзвонила з проханням: :angel: "Ти тільки не народжуй в четвер, бо я їду в Кьольн". "ОК, в мене ще 2 тижні, почекаємо! :yahoo: "
Ага, почекали... саме в четвер моя крихітка вирішила - пора : :yahoo: Вночі відійшли води і відразу ж ми попрямували до лікарні. Лікар, яка мене оглянула, сказала: "Ви не виглядаєте на ту, в котрої перейми, через 6 годин, якщо не появляться - стимулюємо!" Ну і дала підписати мені ще купу паперів :) Акушерка строго-настрого наказала пити багато води і піти погуляти по лікарні (там якраз виставка проходила). Мене нагодували, показали передродову кімнату з велитенською ванною, включили маленькі світелка (так, щоб виглядало наче зоряне небо), мою улюблену музику і підключили мене до апаратів, щоб постійно за мною стежити. Через шість годин нічого так і не сталося і довелося пити пігулки для стимуляції. Я була настроєна на водяні пологи, для цього заборонено приймати будь-які знеболюючі засоби, але через кілька годин, я благала про епідурал. Мені сказали, що ще зарано, але коли мене оглянули було вже запізно,то ж встигли лише перевдягнути і перекласти на інше ліжко. Прибігла лікар, привезли купу апаратури, щось попідключали і... До зустрічі з моєю крихіткою залишалося кілька хвилин. І ВОНА була ТУТ :36_3_16: Малесенький комочок поклали мені на живіт. Це найкраще, що сталося мені в житті. Я ніколи не забуду цього моменту, цього запаху, цієї радості, адже я так довго на неї чекала!
Мене зашили і провели в душову, де я успішно впала :) Добре, що хоч акушерка мене впіймала. Після цього перевели в палату. Перший огляд моєї малечі довелося пропустити, оскільки було заборонено вставати з ліжка :36_3_11: Я навіть не знала скільки балів вона отримала і чи все гаразд
Через кілька годин мою крихітку привезли і почалося... :) безсонні ночі, прикладання до грудей (не хотіла вона чогось цицю смоктати, не поміщалася до ротика, але з допомогою мед.сестричок, швиденько навчилася), переодягання...Це все-таки такі приємні клопоти!
Напамять про цей день в мене залишилися фотографії і відбиток ніжок, а моя Емілія вже підросла і зовсім не подібна на той комочок, який зовсім недавно лежав в мене на животику.
My Signature
Зображення
  • 22
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 15:46

Навіть і не знаю з чого почати... Мабуть з того моменту, коли мій лікар (я була на 16 тижні вагітності) спитав: "А Ви вже вибрали лікарню?". Тоді до мене помаленьку почало доходити наскільки це все серйозно. Ну от і почалося... На дні відкритих дверей (це все тут проходить дуже офіційно, в конференцзалі :), головна акушерка розповідала про перебіг і показала нам всі приміщення відділення - від палат, годувальних кімнат до операційної, я отримала стопку документів на підпис - дозвіл на епідурал, вітамін К, пропедення слухового тесту дитині, дозвіл на використання в наукових цілях плаценти і тд. Одним словом, сиділа я добрих два дні, поки це все попідписувала.
Ну ось ніби все, лікарня вибрана, папери підписані, торба спакована... чекаємо. Моя коліжанка, яка мала бути присутня при пологах, передзвонила з проханням: :angel: "Ти тільки не народжуй в четвер, бо я їду в Кьольн". "ОК, в мене ще 2 тижні, почекаємо! :yahoo: "
Ага, почекали... саме в четвер моя крихітка вирішила - пора : :yahoo: Вночі відійшли води і відразу ж ми попрямували до лікарні. Лікар, яка мене оглянула, сказала: "Ви не виглядаєте на ту, в котрої перейми, через 6 годин, якщо не появляться - стимулюємо!" Ну і дала підписати мені ще купу паперів :) Акушерка строго-настрого наказала пити багато води і піти погуляти по лікарні (там якраз виставка проходила). Мене нагодували, показали передродову кімнату з велитенською ванною, включили маленькі світелка (так, щоб виглядало наче зоряне небо), мою улюблену музику і підключили мене до апаратів, щоб постійно за мною стежити. Через шість годин нічого так і не сталося і довелося пити пігулки для стимуляції. Я була настроєна на водяні пологи, для цього заборонено приймати будь-які знеболюючі засоби, але через кілька годин, я благала про епідурал. Мені сказали, що ще зарано, але коли мене оглянули було вже запізно,то ж встигли лише перевдягнути і перекласти на інше ліжко. Прибігла лікар, привезли купу апаратури, щось попідключали і... До зустрічі з моєю крихіткою залишалося кілька хвилин. І ВОНА була ТУТ :36_3_16: Малесенький комочок поклали мені на живіт. Це найкраще, що сталося мені в житті. Я ніколи не забуду цього моменту, цього запаху, цієї радості, адже я так довго на неї чекала!
Мене зашили і провели в душову, де я успішно впала :) Добре, що хоч акушерка мене впіймала. Після цього перевели в палату. Перший огляд моєї малечі довелося пропустити, оскільки було заборонено вставати з ліжка :36_3_11: Я навіть не знала скільки балів вона отримала і чи все гаразд
Через кілька годин мою крихітку привезли і почалося... :) безсонні ночі, прикладання до грудей (не хотіла вона чогось цицю смоктати, не поміщалася до ротика, але з допомогою мед.сестричок, швиденько навчилася), переодягання...Це все-таки такі приємні клопоти!
Напамять про цей день в мене залишилися фотографії і відбиток ніжок, а моя Емілія вже підросла і зовсім не подібна на той комочок, який зовсім недавно лежав в мене на животику.
My Signature
Зображення
  • 6
  • Back To Top

Користувач поза мережею   innysja 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 15:53

Вітаю з народженням донечки!!!Бажаю щоб вона вам принесла найщасливіші хвилини життя!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
Я люблю тебе не за те, хто ти, а за те, хто я, коли я з тобою.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюшечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 15:54

Щастя вам і вашій малечі!нехай росте вам на втіху! :36_3_16:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   pacis 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 15:58

Цікаво почитати про ваші незабутні пологі у Німеччині. Все таки зовсім інше ставлення до жінки...
Бажаю вам і донечці здоров"я і багато щасливих рочків :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 16:06

Дуже дякую!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   крихітkа 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 16:10

Дякую за розповідь. Цікаво було порівняти умови "тут" і "там". Шкода, що у нас екскурсії по пологових не дуже практикують...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ira+kola 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 16:12

Дякую за розповідь. А доця хай росте щаслива і на радість Вам.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 16:19

Дякую! На жаль, я не маю з чим порівнювати. тому, що краще а що гірше... не знаю. не можу судити обєктивно. Ніколи не була в нас в пологовому будинку. Лише скажу, що нікому нічого не платила та й прізвище лікаря не знаю (записано десь в карточці)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LiG 

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 16:21

Дякую за чудову ніжну історію. Хай красунечка росте здоровенька на радість мамочці!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   liya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 16:23

Хай доця росте здоровенька!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лі*Куся 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 16:27

цікава розповідь, але трошки замало подробиць, я так зрозуміла пологи були за кордоном :)
хай донечка росте здоровою і щасливою!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 16:40

Здоров"я вам і щастя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Oks@n@ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 17:12

Дякую за розповідь! Нехай донечка росте Вам на радість! :search:
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 21:15

В мене були дуже стрімкі пологи, все так швиденько завершилось, що особливих подробиць і нема. Але якщо Вас щось цікавить, з радістю відповім на всі питання :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2010 - 21:50

Дякую за цікаву розповідь! Здоров'я донечці!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2010 - 08:45

Народжувати під зоряним небом, хоч і не справжнім - як романтично!!!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 березень 2010 - 09:06

Дякую за розповідь!!! Нехай донечка росте здоровою!!!
Зображення
My Signature
Зображення
Зображення
Ознака доброти - радість за інших...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 серпень 2010 - 13:25

Так ви у воді народжували? А потім як маля підхоплюють? Вітаю вас, нехай малятко росте здоровим.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн