Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Місячні і весілля - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Місячні і весілля Будь ласка, надайте пораду Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Inna-S-G 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 березень 2010 - 12:41

Дівчата, я збираюся виходити заміж. Дата вже призначено, але є підозра на прихід місячних в цей день. Може хто знає як відтягнути дату місячних? І чи не зашкодить це здоров'ю?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 21 березень 2010 - 12:49

Перегляд повідомленняInna-S-G (21.3.2010, 12:41) писав:

Дівчата, я збираюся виходити заміж. Дата вже призначено, але є підозра на прихід місячних в цей день. Може хто знає як відтягнути дату місячних? І чи не зашкодить це здоров'ю?

Це ще тільки підозра. І місячні можуть початись +,-1 день...., а взагалі для чого відтягувати їх. Нехай починаються собі на здоров"я. Чи ви хочете шалену першу шлюбну ніч ? Повірте , що в першу шлюбну ніч всі змучені дуже і хочуть спатки, а тих шалених ночей ще буде ого- го !
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 12:55

Inna-S-G , в мене знайома, коли їхала на море, пила якісь таблетки, місячні відтягнулися, але коли прийшли, то були дуже болісними і рясними. У вас зараз підготовка до весілля, знаю, скільки це забирає нервів, то вони від цього можуть самі пізніше початися. Я б не ризикувала пити таблетки.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   TINOCHKA 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 березень 2010 - 12:59

Ось що я надибала в інтернеті :

с помощью народных средств можно отсрочить или ускорить момент наступления месячных. Как правило, поедание лимонов (1–2 лимона в день за 3–4 дня до даты начала месячных) отодвигает приход критических дней на 3–5 дней, а употребление отвара петрушки ( режется пучок петрушки, заливается стаканом кипятка, настаивается 2–3 часа; принимать ½ стакана – утром, ½ стакана – вечером; затем заваривается новая порция) – приближает.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Inna-S-G 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 13:00

Перегляд повідомленняVesta* (21.3.2010, 12:49) писав:

Це ще тільки підозра. І місячні можуть початись +,-1 день...., а взагалі для чого відтягувати їх. Нехай починаються собі на здоров"я. Чи ви хочете шалену першу шлюбну ніч ? Повірте , що в першу шлюбну ніч всі змучені дуже і хочуть спатки, а тих шалених ночей ще буде ого- го !

Я хочу вінчатися, а церква здаєься не дозволяє це робити в ці дні. Чи я помиляюся?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 13:01

Inna-S-G, у мене також місячні мали початись саме у день весілля, але через всю ту нервотрьопку вони в мене почались на 2 тижні пізніше і вже після весілля. Так що неварто наперед загадувати і ростроюватись, а таблетки це ж хімія тай невідомо щей які наслідки після тих таблеток.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Anichka_P 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 13:37

У моєї знайомої розпочались місячні на весіллі. Вже пізно було щось робити, тому весілля відбулося і вони вінчалися, але про це треба обовязково попередити батюшку. Вони так і зробили. А ще мати нареченої підвязала її червоною лентою під платтям, бо мол в неї не буде дітей. Дітей не було декілька років, а зараз вже двоє малят. Я чесно кажучи думаю, що це один із забобонів.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маріанна31 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 13:38

Перегляд повідомленняInna-S-G (21.3.2010, 13:00) писав:

Я хочу вінчатися, а церква здаєься не дозволяє це робити в ці дні. Чи я помиляюся?

Це все забобони, ніяких заборон немає. Я мала хрестити дитину а вранці в мене почались місячні то я й спитала нашого священника чи можна мені тримати дитину до хресту, то священник сказав що це забобони в які не можна вірити, що це жінці дано від Бога тому ніяких заборон немає. То ж на рахунок вінчання не переживайте!!!:)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kleoolya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 13:43

В мене теж мали за всіма підрахунками початися на саме весілля, але мабуть "гості" відчули, що їх не чекають і почалися чемненько 2 дні після весілля.
Старайтеся менше переживати за це. Навіть якщо й почнуться, то не така це вже й біда в наш час, коли існують усіляки прокладки і тампони.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 13:52

Перегляд повідомленняAnichka_P (21.3.2010, 13:37) писав:

. А ще мати нареченої підвязала її червоною лентою під платтям, бо мол в неї не буде дітей. Дітей не було декілька років, а зараз вже двоє малят. Я чесно кажучи думаю, що це один із забобонів.

В знайомої ці дні також почалися саме в щасливий день, розписалися, повінчалися. А через місяць взнала, що вагітна-зачали одразу після місячних :15_1_55: . Так що я також в це не вірю. Готуйтеся до весілля, вінчайтеся і живіть довго та щасливо!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 14:01

Я теж вважаю що це все забобони. Зайдіть в темку Поради католицького катехита.
і там було схоже питання. П. Мартин теж казав що це забобони.
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 14:26

Я б нічого не приймала. Навіщо збивати собі цикл??? Та й може вони ще і від хвилювання самі на день-два зміщуться.
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 14:44

Перегляд повідомленняInna-S-G (21.3.2010, 12:41) писав:

А чим ви переймаєтесь? Навіть якщо будуть...
В думках, словом, ділом, будьте в цей день відверті... (вас не запитають чи у вас критичні дні зараз)
Здоров"ю не зашкодить... навпаки все погане вийде і ви з чистою душею під вінець...
Любові, добра, розуміння в той день і не тільки
Зображення
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Біла Троянда 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 17:15

Вибачте за таку нахабну пропозицію, але ще маєте час вагітніти і ніяких місячних точно тоді не буде,а маленька ляля в пузику :)))))))))))))))))))))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюшечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 17:43

В мене теж місячні почались ввечері напередодні весілля. І нічого страшного в цьому нема зовсім, а будете щось робити зібєте цикл і буде ще гірше. І шлюб в церкві брала, а через 3 місяці завагітніла. Так що це все забобони, а з природою не поспориш!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галюсінька 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 18:19

У мене сестра хрестила доню і у неї теж мали бути місячні, але вона випила якісь таблетки і на день відтягнула, але після цього у неї такі болі були що вам навіть не передати. Я думаю краще якимось природнім способом задержати їх, тобто дівчата вам писали про лимон і.т.д., або завагітніти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :acute:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталюсик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 18:33

Дівчата, місячні не завжди відбуваються безболісно, в мене до шлюбу теж були такі переживання, що з місячними робити, бо припадало на ці дні, а в мене тоді під час місячних такі спазми були, кровотеча і болі, що швидка забирала (погодьтесь, при такому ніякі тампони не поможуть, весілля під загрозою зриву). То мені лікар порадив якісь пігулки, я їх правда не пила, бо запідозрила, що вагітна (так воно і виявилось, місячні не прийшли наступні 9 місяців) і це був порятунок для мене, інакше не уявляю, щоб я робила.

До речі, до природних методів полегшення місячних - можна пити відвар кропиви, досить міцний, він зменшує крововтрату (але може мати побічний ефект у вигляді болю голови), сухе насіння капусти (такі кульки їх треба жувати (противнюща штука), чай материнка + суничник теж покращують самопочуття при болісних місячних). ще щось колись пила, вже не пам"ятаю що.

Про саме вінчання - католикам (східним і західним) можна, без проблем, а от чи православним, запитайтесь tusij, вона на цьому знається.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ангел мрій 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 18:48

Inna-S-G, то все залежить від церкви. В одній одні умови, в другій другі. В мене тоже припадала на ті дні коли мали початись місячні, але вони від того всього почались швидче ніж мали бути. Вом треба переговорити зі священиком і він сам вам скаже. Коли ми ходили домовлятись, то єдинє про що Він наголосив, що ні в якому разі не можна йти до сповіді. Ми сповідались за 3 дня до весілля.
А ще чула, що кажуть якщо пішли таки вже нічого зробити не можна то треба про це сказати і священик деякі процедури не робить. Але знов таки це все залежить від церкви.
My Signature
Зображення
У землі тільки небо, у ночі лише сни, у кохання є крила, а у мене є ти...
Хочу счастья... маленького такого счастья... с крохотными ручками и ножками... и с голубыми глазами
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   дінуля 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 19:33

Inna-S-G,
Я б на вашому місці нічого не приймала і цим взагалі непереймалася. Це все природнє, і може бути в кожного в день одруження. Я сама знаю багатьох, які в день одруження мали місячні, вінчалися та народили по двійні хороших діток. А можливо ще їх і небуде, і ви завчасно переживаєте...
My Signature
ознайомтеся з новими правилами щодо лінієчокЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лесюнька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 березень 2010 - 23:25

А я скажу, що дійсно знаю, що не можна йти до християнської церкви при місячних (який би випадок не був). А тим більше вагітною вінчатись, кажуть дитині може зашкодити, хоч і деякі вінчаються, і навіть батюшку обманюють. Я пам"ятаю як христили мого племінничка, я мала бути хрищенною, у мене пішли місячні саме у той день. Мені повідомили, що неможна...я тільки коло дверей вхідних постояла і подивилась. В тій церкві ми і вінчались. Я теж переживала через це. Але, слава Богу, пронесло.
Я думаю, що залежить не від церкви, а від батюшки. Є такі які хочуть лише гроші здерти і не розкажуть до путя все нормально, а є такі які дійсно дотримуються всіх церконих правил і попереджають і розповідають все, що і як потрібно робити. Але вирішувати як повестись в ситуації тільки самим людям.
My Signature
Зображення
В кінці все буде добре. Якщо все ще погано, то це ще не кінець!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему