Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Fitcurves - жіночий фітнес клуб - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Fitcurves - жіночий фітнес клуб Чи ви з ним знайомі? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 березень 2010 - 22:15

Біля нас недалеко відкрився от такий фітнес клуб. Раніше я була противницею відвідування таких клубів, бо спокійно дома займалась і мене усе влаштовувало. Я нерозуміла для чого платити за те, щоб кудись іти і тратити час на дорогу і все таке, якщо можна по відео або і без нього займатись вдома. А останнім часом як тільки почну займатись, то пару занять, а потім кілька тижнів застою. І ніяк цього не можу побороти. І от прийшла думка, може в той заклад податись, бо все-таки абонемент, заняття в групі, розповіді тих, хто довший час займається - це все мотивує.
Питання у тому чи хтось займався у такому клубі (їх по всій країні повно, це як мережа)? У неті дуже суперечливі відгуки, тому незнаю варто чи ні. Звичайно завжди є такі, кому подобається і такі кому не подобається, але все ж таки хотілося б знати вашу думку. Насторожує те, що в неті всюди пишуть, що вони хочуть відразу абонемент на пів року. Мене це лякає не у тому плані, що мені за місяць набридне і буде шкода те все кинути, а тому, що вони тут лише кілька місяців і раптом у них тут щось непіде і вони переїдуть, що тоді? їздити хто-зна у яку частину міста? мені підходить тільки варіант "під хатою" - тобто зона пішої досяжності протягом 15 хв.
Тож якщо є бувальці, то запрошую до розмови.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 20 березень 2010 - 23:09

Я була в них на "примірці". Мені теж не сподобалось, що за раз тре викласти кругленьку суму. Плюс цей їх агресивний маркетинг, який так задовбує в мережевих торговцях мені не сподобався. Тренажери наче нормальні. Ше з плюсів, що як я зрозуміла можна приходити в зручний час. Була я в них десь більше року тому. Раніше вонибули біля церкви Володимира і Ольги, так що переїхали недалеко, якщо ви про той клуб, що на Науковій.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 березень 2010 - 23:19

Я про сихівський клуб. Раніше їх тут взагалі небуло тому поки і довіри особливо нема. Типу невідомо який персонал, чи той інструктор з досвідом чи щойно взятий на роботу.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 20 березень 2010 - 23:19

Sophy, у нас теж є, і моя подруга теж ходила. їй сподобалось
спочатку теж казали, що півроку мінімум абонемент, а потім, зі скрипом, але дозволили лише за 2 місяці, здається, заплатити.
тренажери їй сподобались, плюс час зручний - точніше, будь-який, плюс там ще безкоштовні танці раз чи два на тиждень для власників абонементу, і йога. але це, звісно, плюс, тільки коли маєш можливість туди ходити.
в загальному враження в неї хороші були. я теж хотіла туди походити, та з часом не склалося
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Svitlana HP 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2010 - 00:33

Я теж ходжу в цей клуб в Ужгороді. Мені подобається. Коли заплатиш за абонемент таку суму і пропускати заняття не захочеш. Займатися можна в любий зручний час в любому із філіалів. :36_15_34: Правда до фізичного навантаження ще треба і за харчуванням слідкувати, а то ніякого ефекту не буде. За 2 місяці я скинула 5 кг., і почуваю себе краще (вже легше підніматися на 7 поверх без ліфта). Так що рекомендую. А на рахунок оплати не думаю що це багато (якщо порахувати по місяцям). :36_17_1:
My Signature
Спойлер

– Как довести девушку до сумасшествия? – Дать ей кучу денег и закрыть все магазины!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2010 - 00:41

Мне не понравилось. Тренажеры в кругу, при этом гидравлические, нагрузка для меня была откровенно слабенькая. Они их именуют "специальными женскими", но мне не подошли. При этом у них тактика завлекать клиентов как в секте! :36_15_34: Как они заученно начинают говорить, смех разбирает. Может мне такой "талантище" попался.. Она как начала мне схему оплаты расписывать, то я плюнула на этот клуб сразу.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2010 - 11:45

Я в п'ятницю побувала у них на так званій "діагностиці фігури". Ну це все типу оплата за пів року і т.д. звичайно нездорово, але оскільки мені треба чимось займатись і вони близько, то я буду ходити. Сума не є фантастичною, можна заплатити, було би бажання займатись. Правда поки я там сиділа і наслухалась як проходить тренування, то насміялась добряче і потім цілий день сміялась, коли згадувала. Коли іде заняття, то чоловічий голос час від часу говорить - "Ты принцесса" або щось в такому роді :36_1_66: . Для мене то дуже смішно, ну може комусь бракує самооцінки, то йому помагає. Але думаю мені це заважати не буде, тільки на ржачку пробиває :) Поки неможу сказати яке там навантаження, бо ще тренажерів не спробувала, піду після Пасхи. Думаю мені того навантаження на перших пів року вистачить, а там вже буде видно. На "другий термін" думаю там лишатись не буду якщо і надалі оплата по пів року. Та що там, поки рано судити, після свят почну займатись і тоді напишу що воно і як.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алінка25 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2010 - 11:49

Sophy, а де на Сихові є цей заклад?
Скільки треба платити?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мармолядка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2010 - 12:49

Я ходила в такий фітнес клуб, тільки в центрі, він знаходився близько біля моєї роботи, мені подобалося, тому що приходиш в будь-який вільний час (не потрібно підлаштовуватися під графік, і таким чином пропускати вже оплачені заняття). а ще подобалося що і зарядку робиш і на тринажерах займаєшся почерзі. Дійсно їхній один мінус в отій абонплаті за пів року на перід., просто оплатив раз і все і тоді вже треба точно ходити, але може так і краще, а то наприклад би я по щомісячній оплаті, місяць би ходила, два ні, потім би згадало що скоро літо знов би ходити починала, але результат я думаю кращий коли інтенсивно займатися а не з перервами. Ну і впринципі дійсно ота оплата за пів року вже і не так і то багато якщо порівняти з іншими фітнес клубами де щомісячно опплачувати.

Зображення

Зображення

My Signature
Зображення

Зображення

Деньги не приносят счастья, но нервы успокаивают:)
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2010 - 16:48

Перегляд повідомленняАлінка25 (27.3.2010, 11:49) писав:

Sophy, а де на Сихові є цей заклад?
Скільки треба платити?

На Сихові є біля Ощадбанку, напроти Арсену. Коштує 146 грн в місяць + 200 грн одноразовий членський внесок.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Міля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2010 - 21:20

І на Науковій такий є(чи то вул. Пулюя), в районі магазину 1001 дрібниця . Це ж треба було таку назву придумати :15_2_129: Кожного разу як проходжу повз, то мені чомусь смішно стає . Особисто я там не бувала, та коліжанка заходила, і казала, що там також зазделегідь наперед треба платити :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 квітень 2010 - 21:08

tusij, На цих тренажерах треба швидше працювати, чим швидше тим опір сильніший, і відповідно нагрузка більша.
My Signature
Спойлер

– Как довести девушку до сумасшествия? – Дать ей кучу денег и закрыть все магазины!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2010 - 11:02

Я все-таки пішла туди і займаюсь десь 3 тижні. Я цілком задоволена заняттями. Говорити, що там заслабке навантаження просто не можна, бо усе залежить від того як ти працюєш. Якщо нормально, добросовісно, то останнє коло вже тяжко доходиш, а якщо так собі помаленьку, щоб не в напряг то відповідно і навантаження ніяке і після тренування втоми навіть невідчуєш. Усе залежить як працювати.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Julian 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2010 - 11:29

Дещо Вам поясню. Ті що мають абонамент на пів року, то вних є право відвідувати заняття влюбий час дня і необмежена кількість днів.А великим плюсом є те що ви можети "заморожувати заняття" (коли хворієте чи їдете відпочивати), вони переносяться на подальший час. Абонамент на два місяця все те саме крім "заморожування заняття" .
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2010 - 16:43

Мені взагалі дивно чути про абонемент на два місяці. Коли я собі купувала абонемент, то вони казали, що у них тільки по пів року і інших варіантів нема. Єдине є інший спосіб оплати. Тобто той самий абонемент на пів року, але якщо ви не можете (або не хочете) заплатити відразу усю суму, то платите частинами за перші три місяці, але там виходить дорожче.

Повідомлення відредаговано Sophy: 27 травень 2010 - 16:43

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zhuravlyk 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2010 - 16:46

В цьому клубі займається сестра моєї куми,дуже задоволена,результат є,вона себе гарненько привела у форму,підятгнула м"язи,схудла...виглядає супер.Я сама туда ходила на перше пробне заняття-мені сподобалось.З кумою своєю будемо їздити теж,навіть своїх малих візьмемо з собою,якщо не буде на кого залишити. :shok:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2010 - 19:06

В Ужгороді дітей не пускають у центр. Висить табличка, що дітям на території центра знаходитись не можна. :36_17_1:
У нас поміняли всі циліндри на тренажерах, тепер важче займатися. :crazy:
My Signature
Спойлер

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2010 - 18:53

А в наш з дітьми можна. Вже кілька разів бачила, що приходили з дітьми 5-7 років. Одного разу те дитя відламало підставку для фену в роздягалці, біднятко налякалась аж розплакалась, але до її мами ніхто жодних претензій навіть не ставив. Заспокоїли дитину і все. І навіть після того випадку все одно дозволяють приводити дітей.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tatak 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 червень 2010 - 15:11

Перегляд повідомленняJulian (27.5.2010, 12:29) писав:

Дещо Вам поясню. Ті що мають абонамент на пів року, то вних є право відвідувати заняття влюбий час дня і необмежена кількість днів.А великим плюсом є те що ви можети "заморожувати заняття" (коли хворієте чи їдете відпочивати), вони переносяться на подальший час. Абонамент на два місяця все те саме крім "заморожування заняття" .

Що означае в любий час? Унас в місті графік роботи з 8-12, з 16-20. Чесно кажучи не дуже зручно.І ще у нас немае танців і йоги. А в основному заняттями задоволена.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   varisha 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 17 червень 2010 - 09:56

Перегляд повідомленняTatak (3.6.2010, 16:11) писав:

Що означае в любий час? Унас в місті графік роботи з 8-12, з 16-20. Чесно кажучи не дуже зручно.І ще у нас немае танців і йоги. А в основному заняттями задоволена.

У вашому місті - це де? якщо не таємниця? У Львові?
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн