вибачте мене якщо я створила тему яка вге існує (але я її не знайшла) а питання для мене дузге актуалне бо я даю малій на нич манку а прочитала и в шоці(((( порадьте що давати!!!
khlopenyuk, нам тільки 8.5 місяців, але я вже збираю інформацію про прикорм дітей до року. Так от: згідно з рекомендаціями спеціалістів по харчуванню на вечерю дають яйця, м"ясо, овочі, запіканки. Перед сном молоко (заспокоює) чи кефір (оздоровлює). Дивіться, що ви вже ввели і готуйте різні страви. :)
вибачте мене якщо я створила тему яка вге існує (але я її не знайшла) а питання для мене дузге актуалне бо я даю малій на нич манку а прочитала и в шоці(((( порадьте що давати!!!
Ми завжди на вечерю їли або каші ( гречка, рис) або картоплю з сиром, тепер вже більші, то вже їмо каші з мяском.
С рождением детей в доме исчезает порядок, деньги, покой и безмятежность... и появляется счастье
Хелен Келлер: «Когда одни двери счастья закрываются, открываются другие; но мы часто не замечаем их, так как не можем оторвать взгляда от запертых дверей»
РІдку кашу з пляшки ше досі даю. На ніч.
2 ложечки каші (перемелюю сама на кавомолці) на 250 мл рідини (молоко з водою, більша половина молока магазинного 2,5). даю або вісяну або рисову. Додаю пів ложечки цукру.
мій ввечері ість картопліпе пюре з чимось чи кашу, головне щоб зрузу спати не ляга, повинно пройти хоча б 45 хвилин, а в нас десь 1,5 години проходить,
Ми їли в йьому віці цицю на ніч. А коли вже перестали "їсти" маму, то я почала давати на ніч молочну кашку - і манку також, але не щодня. Так моїдіти сплять краще і менше прокидаються вночі. М"ясо, рибку ми їмо зазвичай на обід, кефірчик після на підвечірок, а творожок перед денним сном.
Ми також пере сном раніше їли або пюре з мяском, або якусь кашу з мяском, але мала потім вночі не спала бо мяско трохи важке на шлунок... Я почала давати різні молочні кашки в основном овсяну.Якщо вдень не їли творожка, то можу дати замість каші творог...
Здебільшого вечеряємо кисломолочною продукцією: біфівіт, йогурт, віталакт, кефір, або сирок. Плюс шматочок хліба або бублики. Може ще бананом поласувати. Думаю, м"яско краще давати на обід, воно все-таки, важкувате для травної системи (сама таке на ніч не їм...)
ми перед самим сном випиваємо пляшечку молочка. часом цілу, а часом декілька ковтків. але без молока ніяк.
а на вечерю їмо як коли - і супчик і кашу і млинці а часом просто яблуко гризе
Ми без бутилки з кормом або молоком не засинаємо аж ніяк. Дам бутилку не треба люляти деколи зробить пару ковтків і засне а потім напротязі нічки смокає по чуть-чуть. Дівчатка скажіть будь-ласка з якого віку дитині не давати вночі їсти?
Юлічка матусічка, мене теж ще донедавна це турбувало. Але мій малий в один прекрасний день сам не захотів їсти вночі: прокинувся і коли дала пляшечку, то він зціпив зуби і все - відтоді вночі не їсть. Але все ще просинається...
І так ми вже десь 2 тижні.
Так що, думаю, це вже вирішить ваша малеча, коли перестати їсти)))
Юлічка матусічка, У мене малеча вже 2 тижні не встає вночі їсти,тобто з 6місяців.Як в 10вечора поїсть суміш,так до 7 ранку спить.А ще перед вечерею фруктові пюре їсть.