Думала на ростити спочатку в11, але прочитала негативн1 в1дгуки тепер боюся. Хочу спробувати спочатку як1сь сиворотки чи гел1 для покращення росту. Реклами дуже гарно об1цяють що через м1сяць в11 стануть пухнаст1шими, довшими 1 т.д. Так1 ф1рми як Мавала, Лореаль та багато 1нших. Хтось користувався?
Зараз у продажі є класний гель для вій від АЛЛОТОНУ і основне,що мені в ньому подобається,це те,що після нанесення цього гелю одразу можна наносити туш для вій.І туш навіть краще лягає на вії!
Я наношу на ніч на вії і навколо очей олійку жожоба, дуже подобається. На ранок не залишається навіть сліду, вії не злипаються. Наношу кісточкою від старої туші, перед тим гарно її помила. Результат побачила через 2 тижні приблизно, вії стали довші і об"ємніші.
А я наношу наніч на кінчики вій олійку зародків пшениці, але так щоб у очі не попадало, а от на брови беру трошки касторки і вони починають ставати густішими та темнішими :)
Я теж пробувала касторкою мазати вії, але вона дуже жирна і тяжкість на віях відчувається. Не знаю чи допомагає, тому що кожен вечір намащувати якось не виходить. Але дуже багато про касторку писало
Я коли була вагітна вперше,підстригла собі вії,щоб потім довші виросли (ну шо тут скажеш...тормозила конкретноо...).Вони мені так і не відросли тоді (зате в доні гарні).То тепер я вже більше місяця наношу щовечора касторку на вії-мені вони не зліпаються зовсім,наношу щіточкою з туші старої. Вії стали довгі і густіші,такі як до "стрижки"
Повідомлення відредаговано Наталіша: 28 квітень 2011 - 09:41
Кажуть-не варто повертатись до минулого.Але мені так хочеться.Там залишилось мое серце