Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Зайве волосся на обличчі. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Зайве волосся на обличчі. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Меїн 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 березень 2010 - 17:17

Дівчата, чи хтось стикався з такою проблемою як зайве волосся на обличчі. Як це можна вирішити? До кого звертатись?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   frotanya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2010 - 17:25

думаю найкраще змиритись і просто не помічати його,існує правда різна методика видаленн:воскові смужки-жах повний після того,знаю по собі пробувала 2 рази і більше вже точно не буду,потім такевидовище що страшно самій в дзеркало подивитись,
є ще лазерна епіляція,довго про неї думала,хотіла,питала багато кого особливо в тому салоні який я часто відвідую,зокрема в моєї манікюрниці то казала шо в кожного по різному,залежно від шкіри,в декого пігментація залишається а вдекого жахливо пересушена шкіра,а в декого нормально,але то теж не на вічно,порадили мені то робити взимку коли не багато сонця,але я так то і не робила,чоловік мене і таку полюбив,та й не така я б гарна була без тих темних волосків над губами
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2010 - 17:33

Та мені моя манікюрниця, яка теж займається депіляцією, радила звернутись, до спеціалістів, щоб перевірити чи немає проблем зі здоров'ям. Бо я пробувала свої "вуса" видаляти сумішшю перекисю і ще чогось(забула вже). Спочатку ніби менше залишилось, а далі - те саме. І проблема не в чоловікові чи близьких - мене воно дратує!!!!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2010 - 17:36

Меїн, мене теж дратує трохи ну але вже такі ми є,я обстежувалась гормон рівень ніби ок,пила контрацептиви і гінеколог моя каже от тобі буде ще й заодно на твої вуса,але на мої вуса то ніяк не вплинуло,які були такі й лишились,побачим може ще нам вусатікам хтось щось корисне напише
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2010 - 17:41

У мене також проблема "вусів" я купляю воскові смужки -боляче і не приємно але я роблю вечором і на ранок все добре не має ніяких подразнень !
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadin 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 15 березень 2010 - 17:42

А хто пробував крем Біоксет? Всюди пише що помогає!!!Є і народні методи, я цікавилася колись.Перше треба знати траву дурман, її настій спалює цибулинки, але не знаю де можна знайти цю траву!!!Друге теж треба пошукати....це шарлупа з кедрових горіхів, її треба спалити повністю, а потім тою золою змащувати...
My Signature
Зображення

Наша сила в нашій слабкості!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2010 - 17:44

Перегляд повідомленняsun1978 (15.3.2010, 17:41) писав:

У мене також проблема "вусів" я купляю воскові смужки -боляче і не приємно але я роблю вечором і на ранок все добре не має ніяких подразнень !

І наскільки часу вистачає? А відростає таке ж чи інтенсивніше?

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Знайшла той рецепт, який сама пробувала: 1 ст ложка 5%перекисю водню, половина чайної ложки нашатирного спирту і змішати з мильним кремом(для бриття).

Але з волоссям попалила ще й шкіру...
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2010 - 17:49

от в мене від воскових смужок шкіра спалюваласьsun1978, а у вас які?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2010 - 18:00

frotanya-це залежить від виробника смужок бо я купляла в ДЦ дуже погані на них ще наклейка тільки для проджу в ДЦ .але мені шкіру не спалюють я одразу намазую жирним кремом Нівея !я купляла перед тим Teen здаеться то воно нормальні

Повідомлення відредаговано sun1978: 15 березень 2010 - 18:02

My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Таїсія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2010 - 18:05

Я робила фотоепіляцію - трохи допомогло, але не повністю. Зараз підтримую восковими пластинами 1 раз на місяць, перший раз зробила в салоні щоб знати як , а потім вже сама собі вдома. Роблю так як sun1978 на вечір. В моєї знайомої волосся було занадто вже жостке , вона зробила лазерну епіляцію в Львові, бо у нас в Франківську його ще немає. Зараз виглядає просто супер і дуже задоволена. Я думаю варта робити лазер, на пару років будите мати спокій, а може й назавжди. Паралельно бажано здати кров на гормони.
My Signature
Зображення

Как хорошо, когда у всех детей есть папы. И не болит душа.
Как здорово, что папа любит маму, всё остальное суета.
Всё остальное купим, если будут деньги, не будет их, руками создадим,
Но очень важно, чтобы жили в счастье дети. И выросли хорошими людьми!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2010 - 18:06

а мені після другого разу помогла лиш мазь Етонію,прод в аптеці(дешева) лишилась після того як годувала малого,мала ужасні тріщини на сосках то вона мені помагала от і тоді нею спаслась

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Таїсія, в мене знайома у львові робить якусь епіляцію в якомусь салоні,туди приїжає спец бригада з Києва,запис місяць на перед або зразу після процедури записують на наступну через кілька місяців,так от але вона робила на ногах каже що все одо відростає,і то вже 4 чи 5 процедур зробила,але то на ногах все ж можа на вусики подіє по іншому,тре спробувати
а скільки то коштує цікаво
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кориця 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Неактивовані

Відправлено 16 березень 2010 - 10:41

Я робила лазерну епіляцію на обличчі - коштує близько 200 грн. Допомагає на 1-1,5 місяці. Проте з кожною процедурою збільшують потужність лазера і волосся відростає повільніше, те волосся яке відросло вже було менш жорстке. Проте лазерну епіляцію не рекомендують вагітним жінкам і тим хто кормить груддю, тому зараз зробила перерву. А волосся яке відросло просто вибілюю блондексом, воно стає менш помітним і дуже тоненьким.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 16 березень 2010 - 10:57

Моя подруга якраз зараз проходить курс лазерної епіляції.
Правда почала з зони бікіні.. Каже, що болить страшно. ДУЖЕ!
В салоні лікар сказав, що багато дівчат не виримують цього болю, тому якщо у вас низький больовий поріг, то краще не треба.
Щоб видалити все волосся потрібно від 3 до 6 процедур. Інтервал кожної наступної процедури збільшується, тобто спочатку місяць перерви, потім півтора і т.д.
В Києві це коштує 350 грн. Підозрюю, що у Львові дешевше.
Але цей спосіб найнадійніший результат на все життя (якщо довести курс до кінця, а не зробити 2 і припинити, а потім нарікати, що тобі ніц не допомогло.)...

Повідомлення відредаговано Рижуля: 16 березень 2010 - 10:58

My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vitalinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2010 - 15:49

я висвітлюю перикиссю, видалати не почну, бо воно з кожним видаленням стає жосткішим... а так коли висвітлювати, то ніжнішим, пушком таким) на сонці кумедно)
My Signature
я вірю в дива
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 16 березень 2010 - 16:08

Перегляд повідомленняМеїн (15.3.2010, 17:17) писав:

Дівчата, чи хтось стикався з такою проблемою як зайве волосся на обличчі. Як це можна вирішити? До кого звертатись?

Зверталась і до лікарів і кучу аналізів поздавала...результат : я вже сім років видаляю свої вуса і частково бородку (пару негарних волосків) восковою депіляцією. Робить меню цю процедуру жіночка яка робить мені манікюр і педікюр. Вона спеціаліст. І подразнення в мене майже не буває.
Р.с. чоловіку моєму все одно, але навіть деколи свариться, щоб не трогала свої "вуса", бо я йому більше подобаюсь вусата...;)

Повідомлення відредаговано Vesta*: 16 березень 2010 - 16:09

My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2010 - 16:20

Вискубую волосся, раз на місяць, помагає, росте повільно, боляче, та воно того варте. Якось два місяці не вискубувала, більше ніж було - не виросло, і вдруге не було таке жостке. а так десять хвилин - і нема проблем, а воскові смужки, епіляція і так далі - я побоююсь подразнень. а так все в нормі, звичайно перші десять хвилин є почервоніння, але майже одразу проходить
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2010 - 00:09

Перегляд повідомленняЮлія (16.3.2010, 16:20) писав:

Вискубую волосся, раз на місяць, помагає, росте повільно, боляче, та воно того варте. Якось два місяці не вискубувала, більше ніж було - не виросло, і вдруге не було таке жостке. а так десять хвилин - і нема проблем, а воскові смужки, епіляція і так далі - я побоююсь подразнень. а так все в нормі, звичайно перші десять хвилин є почервоніння, але майже одразу проходить

У мене мама вискубує волосся - результат хоче бажати кращого: волосся відростає жорстке і дуже вже помітно. Це, мабуть, залежить від людини, але я до такого методу вдаватися точно не хочу.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняvitalinka (16.3.2010, 15:49) писав:

я висвітлюю перикиссю, видалати не почну, бо воно з кожним видаленням стає жосткішим... а так коли висвітлювати, то ніжнішим, пушком таким) на сонці кумедно)

Перекиссю я теж пробувала, щосьрезультату не було. Мабуть, це тому, що воно в мене занадто міцне. От на голові б таке було:)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Incadessence 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 березень 2010 - 12:00

Дівчатка, співчуваю вам з такою проблемою. В мене також вона є, але Бог милував не на лиці, а повністю обидві ноги і зона бікіні. Мене нстільки це дратує і створює дискомфорт, особливо влітку, шо просто жах. Чесно скажу, що ні воску, ні лазеру на собі не випробовувала. Коли була молодша, то зверталась до аптеки Зубицьких. в них є препарати, але одна біда, шо баночки дуже маленькі (там треба змащувати оволосілі місця) і хватає їх лише на кілька днів, і ефект не скоро помітний. Зараз планую здавати аналізи на гормони і лікуватись ще медикаментозно. Наразі користуюсь станком, але постійно вишукую якісь народні методи. І от що надибала в одному з випусків газети "Вільне життя". Ще я цього рецепту на собі не випробовувала але як спробую результат обов'язково повідомлю.
Якась пані з Теребовлі написала, що її подруга саме цим рецептом позбулась такої проблеми. Називається він "Солодкий цілунок" - давній рецепт цариці Савської. Отже, до однієї чайної ложки рисового борошна додати п'ять - рідкого меду (бажано темного) і дві чайні ложки свіжого лимонного соку. Усе добре перемішати, перетворивши на густу однорідну масу. Після цього невеличкими порціями брати до рота й трохи пожувати, щоб суміш збагатилась ферментами слини. Далі тонким шаром намащувати на шкіру ніг, перед цим видаливши волосся. Коли суміш на шкірі підсохне і перетвориться на цупку плівку, обережно її "скачати". Поторивши процедуру кілька разів, про волосся на ногах можна забути. До речі, слину у суміші можна замінити сирим білком.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   dracon 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 березень 2010 - 12:23

В мене також існує ця проблема і я точно знаю що це гормональні зміні , хоча запитувала в гінеколога та ендокринолога - ніякої конкретної відповіді не отримала. Найкращі ліки для себе виявила- це вагітність-після депіляції на ногах волосся відростає десь на 10% і то таке слабке і майже незамітне , а "вусики" самі зникли так як і не було(точно так само як і в попередню вагітність). А після пологів треба буде шукати хорошого лікаря-ендокринолога так як я переконалася що це не косметична проблема.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vitalinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2010 - 15:16