Екологічна побутова хімія безпечно для нас та навколишнього середовища
Відправлено 15 березень 2010 - 12:41
Еще планирую прикупить средства наши,украинские фирмы Дакос, особенно порошок хочу купить, чтоб уйти полностью от ПАВов этих. Кто еще знает что полезное, давайте делиться. Могу подкинуть несколько ссылок полезных.
Еще может кто знает народные так сказать методы чистки, мытья, давайте делиться. Я,например, сегодня налила уксус в бутылку с брызгалкой от Эмвея, набрызгала в унитаз, отмылось не хуже,чем доместосом...конечно запах уксуса...но хлор ведь еще хуже воняет, а для здоровья ужасно вреден, тем более с чистой совестью могу сказать,что окружающую среду по мере сил не загрязняю...тот же самый Фрош разлагается в природе на 98%.
Відправлено 15 березень 2010 - 12:48
Ще якби хто підказав чим можна електродуховку відчистити...пробувала содою-чистить,але це треба цілий день на це потратити.
Повідомлення відредаговано kvito4ka: 15 березень 2010 - 12:51

Даже черные полосы жизни у меня состоят из шоколада!!!!!!!!!
Відправлено 15 березень 2010 - 13:10
Відправлено 15 березень 2010 - 13:13
kvito4ka, а навіщо оцет у воду додається? Може, й сама буду.Освіжувачі й сама не люблю. Це ж що треба робити в хаті, щоб неприємно пахло? Як на мене, краще відкрити вікно і провітрити.
Сеструлька, Емвей відноситься до екологічної побутової хімії?
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
У мене ще запитання. Як відрізнити в магазині екологічну побутову хімію від усього іншого?
Відправлено 15 березень 2010 - 13:18
А духовку добре відчистить "Кухня" фірми Дакос.Для ванни,туалету,посуду,різні порошки-там усе найвищої якості.(Вибачайте,це не реклама,це тільки моя думка).
Відправлено 15 березень 2010 - 13:22
Вот ссылками делюсь:
Еще забыла написать,что мыла сегодня кафель и краны в ванной просто уксусом, отмылось отлично, блестит так,как никогда:)
И еще меня интересует антипреспиранты солевые...я о них читала,но где брать и сколько стоят не знаю...(не совсем в эту тему,но не начинать же еще одну о косметике и прочем...)
Повідомлення відредаговано Сеструлька: 15 березень 2010 - 13:25
Відправлено 15 березень 2010 - 13:40
Відправлено 15 березень 2010 - 13:53
А ще посуд можна мити гірчичним порошком, розвести у воді, а далі як плином (я ще не пробувала, то зі мною поділилися таким методом)
І це вже не в цю тему, але дуже близько, шампуні я теж беру в "екотоварах" вони теж без всякої фігні (принаймні так кажуть продавці) Так от купувала "Авіцену" (мені не підійшла) Тепер беру серію Шампав або Кримську розу (треба знайти "свій" шампунь) і вони нічим не відрізняються від професійних лореалівських. Принаймні для мене. Тільки ціною. За один треба заплатити 100 грн, а за інший 20. (спочатку сестра з мене сміялася, що я перейшла на "фуфло", а як сама попробувала, то купує тепер тільки їх.) Зубна паста теж звідти. Спочатку брала "Веледу", але там ціна...та й ще майже не піниться, а я люблю щоб була піна, а тепер натрапита на дніпропетровську (клубная система Новая жизнь). Правда і ця дорогувата ((( , та поки її купую.
У тих магазинах взагалі багато всякої продукції. От я потрохи і скуповую. (мило, гель для душу, гель для вмивання і т. д.) Хочу по можливості максимально викинути всяку бяку з хати )))
Відправлено 15 березень 2010 - 14:01
Відправлено 15 березень 2010 - 14:02
Відправлено 15 березень 2010 - 14:08
Сеструлька (15.3.2010, 13:22) писав:
Не знаю чи це сольовий, та знайшла таке, правда це у Львові, але і у вашому місті, напевно,є.
Користувач подумав і додав через 9 хв.:
Kotusik (15.3.2010, 14:02) писав:
У Львові я знаю три магазини
і вул Франка, 42 (біля весільного салону Людмила, напроти рибацького магазину). Цей мій улюблений ))). Зараз там з*явилася нава серія німецьких шампунів і піни для ванни (ще не пробувала)
Як на мене, то найбільший асортимент на Південному, але в кожному магазині є щось чого немає в іншому.
Відправлено 15 березень 2010 - 14:32
В МЕТРО, правда, є Фрош, але я не знала що це еко-товар.
Відправлено 15 березень 2010 - 14:50
оксаna (15.3.2010, 14:08) писав:
А хіба на Франка не закрили? Я ходила мимо часто восені,то там висіло оголошення що закривають той магазин
Відправлено 15 березень 2010 - 16:12
krasotisha (15.3.2010, 14:01) писав:
отличие в том,что в них содержатся растительные ПАВ, они биологически разлогаются на 98%. И еще есть разные ПАВ, в том же средстве для мытья посуды обычном содержится анионные пав,которые смываются только едой, в эко-химии их нет вообще.
оксаna спасибо за инфо! Эти шампуни продают в тех же магазинах?
Відправлено 15 березень 2010 - 16:29
Відправлено 15 березень 2010 - 16:49
Посуд з пригорілим жиром чи нагаром можна прокип"ятити у відрі з содою - також добре все відходить!
Відправлено 15 березень 2010 - 16:59
Відправлено 15 березень 2010 - 17:10

Допомога

-