Льоня Космос!
Відправлено 24 квітень 2008 - 07:52

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 24 квітень 2008 - 08:03
Такого "чудового" мера в нас ніколи не було
Відправлено 24 квітень 2008 - 08:09
На жаль, він завдяки своїй псевдоблагодійності за рахунок міського бюджету має досить високі шанси стати мером ще раз. За нього будуть голосувати всі ті старенькі і малозабезпечені, яким він періодично за рахунок платників податків платить 50, 100, чи 150 гривень, ще роздає продуктові пайки. Я нічого не маю проти пайків бідним людям, але плати зі своєї кишені, якщо ти такий добрий.
А недавно піарився посадкою дерев. Причому журналісти тут же коментують, що років через 2-3 ці ж самі так гарно посажені дерева будуть зрізані, а на місці скверів побудують нові будинки. Ось так.
А те що він виглядає, як наркоман в період "ломки", вже нікого не дивує.
Відправлено 24 квітень 2008 - 08:25
Чесно кажучи зовнішність і посада яку він займає аж ніяк не поєднується. Я от тако ж думаю, що він має досить високі шанси на друге пришестя. І то є зле, але от його соціальні ініціативи таки заслуговують поваги.
Щодо Кличка, то він має шанси, але назначні. Який він би був, як мер я чесно кажучи не знаю. Хоча як показує практика такі люди стають гарними керманичами, бо славу і гроші вони вже мають. Говоряче це спираюся на досить хорошого "мера" Каліфорнії Арні Швірценеггера!

Відправлено 24 квітень 2008 - 08:33
Я бачу, що жити стало краще. І я не думаю, що боксер чи ще хтось зможе достойно організувати побут киян. Просто демократичній коаліції вигідно мати в мерах Києва свого ставленика, бо це є ласий шмат їм не підконтрольний. І буде знову мер Києва більше перейматись політикою ніж мною, а на мене і інших киян всім знову буде байдуже.
Цікаво, чи хтось зможе мені дійсно аргументовано заперечити.
До чого ви зовнішність приплітаєте? Так, Черновецький не Ален Делон, не вміє добре говорити... та не на слова маємо дивитись, а на діла.
Відправлено 24 квітень 2008 - 08:34
мамаПашіЖені (24.4.2008, 8:09) писав:
На жаль, він завдяки своїй псевдоблагодійності за рахунок міського бюджету має досить високі шанси стати мером ще раз. За нього будуть голосувати всі ті старенькі і малозабезпечені, яким він періодично за рахунок платників податків платить 50, 100, чи 150 гривень, ще роздає продуктові пайки. Я нічого не маю проти пайків бідним людям, але плати зі своєї кишені, якщо ти такий добрий.
А недавно піарився посадкою дерев. Причому журналісти тут же коментують, що років через 2-3 ці ж самі так гарно посажені дерева будуть зрізані, а на місці скверів побудують нові будинки. Ось так.
А те що він виглядає, як наркоман в період "ломки", вже нікого не дивує.
Як гарно Ви сказали
Відправлено 24 квітень 2008 - 08:46
татіка (24.4.2008, 8:34) писав:
Спочатку я хотів виступити в цьому питанні як нейтральна сторона! Зараз бачу що не вийде. А чому?
Та тому що ми звикли поважати людину спочатку за гарний "фейс", та манеру поведінки, ораторському мистецтву, а не тому, що людина робить знаходячись на певній посаді. Так, я згоден, що в естетичному плані Черновецький, ну не дуже, але повторюся, його соціальні ініціативи, заслуговують поваги. Також збільшення бюджету в 4-5 разів.
Так він політично невигідний багатьом людям але він працює. Єдине що мене нервує так це Довгий, такий малий, а стільки наглості. Оце засідання ради, під час якого було роздано велику кількість землі. Отут була допущенна величезна помилка. Але якщо поглянути правді в очі, то зараз земля в найбільших містах і на їх околицях майже вся належить кільком власникам.
Щдо Кличка, не маю нічого проти, але наразі це тільки гарна обгортка, який всередині цуцьо ще невідомо. Достеменно тільки одне, з його приходом в мерство, у Києві зявиться більше спортивних майданчиків. Підтримка здорового образу життя в загазованому місті.
Ура таваріщі!

Відправлено 24 квітень 2008 - 09:00
В нас в місті теж новий мер. Незважаючи на деякі прирікання він все таки чудовий. З його приходом місто почало розквітати. Хоч скільки було прирікань на створення муніципального ринку, зате там чудова тереторія і чисто. А по вулицям де раніше розсипався ринок тепер ростуть квіти і можна пройти. В мерії більше не важають, що вони найголовніші і туди можна просто звернутись. Проводиться непоганий ремонт доріг, створили нову тролейбусну лінію і наразі мають прокладати ще одну зєднуючи пригородь з містом. Планується будівництво соціального житла в межах міста...
Тому, я й кажу що нормальні люди вони кругом і в усьому нормальні...
Відправлено 24 квітень 2008 - 09:05
татіка (24.4.2008, 9:00) писав:
В нас в місті теж новий мер. Незважаючи на деякі прирікання він все таки чудовий. З його приходом місто почало розквітати. Хоч скільки було прирікань на створення муніципального ринку, зате там чудова тереторія і чисто. А по вулицям де раніше розсипався ринок тепер ростуть квіти і можна пройти. В мерії більше не важають, що вони найголовніші і туди можна просто звернутись. Проводиться непоганий ремонт доріг, створили нову тролейбусну лінію і наразі мають прокладати ще одну зєднуючи пригородь з містом. Планується будівництво соціального житла в межах міста...
Тому, я й кажу що нормальні люди вони кругом і в усьому нормальні...
Ну якщо мова пішла про бізнес, то мені глибоко по барабану, який має вигляд мер Києва, якщо він дає зелене світло моєму бізнесу!
Та що там Черновецький. Слава Садовому!!!

Відправлено 24 квітень 2008 - 09:39
Відправлено 24 квітень 2008 - 09:47
Яблучко (24.4.2008, 9:39) писав:
Цілком і повністю Вас Яблучко підтримую. А то з наших податків тільки кишені собі набивають
Відправлено 24 квітень 2008 - 09:50
Відправлено 24 квітень 2008 - 09:56

Відправлено 24 квітень 2008 - 10:05
Відправлено 24 квітень 2008 - 10:10
Яблучко (24.4.2008, 10:50) писав:
Згодна. А щодо ремонту під"їздів нічого хорошого сказати не можу. Як було, так і залишилося. А соціальні ініціативи? Це коли забирають у нас з вами і дають іншим? Я не проти ділитися, але ж не таким способом.
Чому в скверах будують будинки, чому сусідні будинки при цьому завалюються, а людей виселяють невідомо куди, чому замість дитячих майданчиків - смітники? Поприбирали на камеру перед виборами, а далі що? Теж саме.
Чому з пам"яток, які простояли віки, пережили імперські часи, радянські, німецьку окупацію, нічого не залишається? Чому Софію підмиває? Чому печери Лаври в критичному стані? А пейзажна алея? І багато інших питань.
Знаєте, якщо людям кілограм гречки важливіше за те, що ми залишимо своїм дітям, то в мене немає слів.
А щодо фейса нашого мера, хочу сказати одне, що в людини розумної такого виразу обличчя не може бути. Мало того, скоріш за все це чудо не є самостійним гравцем, за ним стоять ВЕЛИКІ ЛЮДИ, близькі до однієї чудової вулиці в центрі Києва.
Відправлено 24 квітень 2008 - 10:24
факт залишається фактом - змінити ми практично нічого не можемо.
всі бабусі, дідусі... та іже с німі бачать лише подачки, мізерні, але для них це багато. ніхто з них не замислюється, скільки поза очима наш мер розтягує, знищує. дарує з високого плеща дещицю а забирає міліони.
психологія людини така, що фіксує в більшості якісь приємні моменти, а особливо це стосується фанатичних вірян та осіб старшого покоління.
Відправлено 24 квітень 2008 - 10:39
а ви колись бачили раніше наш Київ ТАКИМ брудним?????
такого як за мерства Черновецького в Києві ще не було.
Це ж не столиця зараз, а смердюшник і гадюшник!
Колись, коли була студенткою, їхала на заняття, а потім уже і на роботу дуже рано і завжди бачила як в громадських місцях о початку 8 ранку починають прибирати те, що залишилося з ночі. І мене ЦЕ обурювало, бо я вважала, що пізнувато розпочинають. У людей вже давно день почався, а доводиться йти між двірниками...
Але ТЕПЕР!!!! Да тепер в тих же місцях двірників просто не видно. Ніколи!
Всі, хто приїжджає до Києва після тривалої перерви вжахається і не розуміє, що з тут трапилося.
А стосовно грошей, прибирання всього до своїх рук і тих, хто за ним стоїть...
Згадайте лишень один приклад: чий Правекс-банк і скільки років ВЕСЬ університет Шевченка отримував гроші тільки через нього і його банкомати? А головний офіс знаходився прямо на території центрального корпусу університету... А в університеті працюють стільки людей... Якщо факультетів лише, точно не пам"ятаю, чи то 16, 17...
А е, що його переоберуть, то це, швидше за все, без варіантів.
З одного боку армія пенсіонерів, малозабезпечених і т.п., з іншого - слабкі кандидати.
Народ же дивиться дуже спрощено:
1. Кличко - боксер. Значит тупий. Отже - ні.
2. Катеринчук - молодий. Теж ні. Рано.
3. Пилипишин - дурак. Обіцяє вчителям та лікарям статус держслужбовця, а це реально абсолютно нереально і ніколи не станеться. теж ні.
4. Тягнибок- мало кому відомий. теж ні.
5. і т.д.
Але ж хтось за кожного проголосує, голоси розпорошаться.
Результат: Черновецький "помер", хай живе Черновецький!
Тьху!!!
П.С. у Берліні довго мером був: гей. Це ні для кого не було секретом. Він був і не особливо поганий, але... Те, що занадто, то не здраво. Раділи з такого мера лише .. такі самі.
П.П.С. може зовнішність, смаки, переконання і не головне, але не забувайте про суть політичної системи: народ обирає своїх представників. Отже, ви згодні, щоб вас і ваші інтереси представляло таке??? Значить правду каже приказка: народ вартий того, кого він обирає...?
І ви хочете з цим змиритися? Що ви САМЕ ТАКОГО ЛИШЕ варті?
А може, все ж кращого?
Відправлено 24 квітень 2008 - 10:54
ми може й не варті ТАКОГО, а от більшість - цілком.
це по перше.
по друге не лише ун. Шевченка отримував послуги Правекса. Вс Веховна Рада досі отримує зарплатню та ін. розрахунки проводить через Правекс.
особисто я не особливо цікавлюсь цими питаннями. але з боку періодично на це все поглядаю.
наскільки мені відомо нещодавно Черновецький продав цей банк. щоправда не памятаю кому.
Відправлено 24 квітень 2008 - 11:00
А варіантів нема-мером знову буде Льоня,бо молодь проігнорує вибори,а пенсіонери проголосують за Льоню,бо для них синиця в руках краще,ніж журавель в небі.
І взагалі-на вулиці ВЕСНА,скоро ВЕЛИКДЕНЬ,а вам-дурне в голові,тобто політика і мери. :D

Допомога