Якось зібралися ми з одногрупником поїхати подивитися палац коштовностей (це було 9-го жовтня), нам на історії порадили це зробити... ну не буду описувати саму прогулянку, але не можу не написати, як до мене підійшов один монах (це на території Лаври було, ми в печери хотіли, але було пізно) і попросив одягнути кофту, а була в шоці, бо ніякого живота на видно було, нічого такого, звичайні штани і кофта, ну декольте було, але нормальне, я не прихильник відвертих нарядів, так що я ледь не збила з праведного шляху поважного чоловіка, хоча там були дівчата в таких коротких спідницях, і з голими животами, що дивно, що на них нічого не хотіли одягнути... повернулися ми ввечері, і вирішили з одногрупниками зробити лабораторку на понеділок, це було в гуртожитку, засиділися, звичайно, тут в гості до Жені забіг мій майбутній чоловік, повідомити, що там якийся літак збили... потім всі дружно пішли мене проводжати, там також ціла епопея трапилася, може, пізніше напишу, але потрапити додому я не змогла, ми проморгали останній автобус... потім ми не бачилися місяць, я й забула про нього, та на дні народження іншого мого одногрупника ми знов побачилися (як виявилося, він просив його щоб я точно там була)... він дуже гарно залицявся, якось я сказала, що хочу вперше кохатися з католицьким священником (не дарма монах бачив в мені спокусу

), ну то я пожартувала, якраз тоді "Поющие в терновнике" перечитувала... так він десь притарабанив грамоту, що то він і є... з печатками, все як годиться, ще б у нотаріуса завірив, тоді я зрозуміла, що колись ми будемо вдвох... якраз зимова сесія була, а ми замість того, щоб готуватися - бродили по парку і не могли ніяк розійтися... перше кохання в обох... як згадаю, аж дивно, бо тепер раз на тиждень до магазину вдвох виберемося, кажу може, вийдемо десь, а він каже, що ми вже разом провели час ... яке кохання вбив це клятий побут... про наявність чоловіка нагадують розкидані речі, і туша, яка валяється на дивані за ноутбуком і бурчить про відсутність перспектив на майбутнє... я, бачте, з донечкою, його не радуємо... так шкода мені того, що пройшло і ніколи не повернеться, але так хочеться хоч інколи відчувати, що потрібна коханій людині не для того щоб попрасувати сорочку і щоб прибирати, а як близька людина, хоч інколи добре слово почути...