Привіт дівчата! Підскажіть будь ласка, може хтось приймав такий припарат,як фемостон, мені приписали його лікарь, тому що не хватає жіночих гармонів, але я боюсь поправитись від нього, пару відгуків чула що не поправляються, але це не є достовірна інформація, може хтось з вас приймав і підскаже чи правда чи ні, і чи даний припарат допоміг вам. Наперід дякую!
Джульєтка, я приймала такий препарат, але починаючи з 14 дня циклу я додатково ще приймала по 1 таблетці Дуфастону. Приймала я його протягом тільки 3 місяців, то за цей час я не поправилась (хоча відувалася затримка рідини в організмі), великий мінус - менструації на Фемостоні були дуже сильно болючими в перший день (це при тому що в мене ніколи болючих місячних не було) і дуже обільними, плюс в тому що ці таблетки таки внормували трохи мій цикл (для цього їх мені і приписали).
Джульєтка я також свого часу приймала Фемостон. В перший цикл без додавання додаткових пігулок, затим - з дуфастоном. За час прийому не поправилась, та бажаного результату лікування Фемостоном не дало, навпаки на фоні цього припарату у мене не було овуляції ( вимірювала БТ, УЗІ). Та у кожного все по різному, можливо вам цей припарат і підійде. Бажаю здоров"ячка
Дякую Вам дівчата! вже тиждень як приймаю дані таблеткі, після 6 місяців перерви місячних, потрохи починають йти, після прийому таблетки в мене таке відчуття, що я наїлася на пів року вперет, я після таблеток взагалі їсти не можу. Мені також призначили на 16 день дюфастон + вітамін Е, та аскурутин.
'Джульєтка', і як пройшло лікування, бо мені саме зараз також призначили фемостон і на 16 день дуфастон?
Приймала 2 місяці на 3 місяць нехватило мене, місячні пішли самі пособі, але по об"єму менше, як приймала то аж заливало! Зараз відпочила трошки, так що наднях мають знову початися. Але чесно скажу після таблеток поправилася на 3 кг.
дівчатка, у нас є вже теми називаються чорний і білий список преператів та інші.
в принципі окрема тема для препарату - добре, але називайте тему більш інформативно, будь ласка!
я поміняю назву теми з її описом.
Приймала 2 місяці на 3 місяць нехватило мене, місячні пішли самі пособі, але по об"єму менше, як приймала то аж заливало! Зараз відпочила трошки, так що наднях мають знову початися. Але чесно скажу після таблеток поправилася на 3 кг.
Мені сказали їх пропити пів року, але я вже пила інші гормани і результату після припинення не було(((
а скільки часу в тебе вже не було місячних до початку лікування?????
Мені сказали їх пропити пів року, але я вже пила інші гормани і результату після припинення не було(((
а скільки часу в тебе вже не було місячних до початку лікування?????
Не було 6 місяців, алн після курсу лікування вже можна сказати врегулювалося, але я практично все літо відпочивала, була на морі, їздили 4 рази на Світязь.