Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чоловік та нічні клуби - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чоловік та нічні клуби як з цим боротися Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 березень 2010 - 21:35

З початком цього року мій коханий що суботи або через суботу ходить в найдорожчій в нашому місті нічний клуб............Спочатку я спокійно пускала, але коли це вже стало постійністю -кожного разу в нас скандал і він все одно йде.....Все почалось з того, що в його життя повернувся його друг з училища(чоловік закінчив училище,а потім універ)саме із-за цього хлопця він почав палити і пити постійно пиво на 2-му курсі училища.
З нового року цей друг у нас щосуботи!Я їм готую все, потім після них прибираю, вони сидять і випивають на кухні до часу ночі, а потім друг пропонує і вони їдуть до клубу.....
Ось і зараз вони вже сидять, а мені йти їм готувати не дивлячись на те, що в мене токсикоз і мені підташнює від любої їжі!
Можливості ходити разом у нас немає...Я вдома залишаюсь з донечкою, бо немає на кого її залишите
Багато моїх подружок також ходять в цей клуб, і розповідали що він запрошує дівчат танцювати і відривається по повній.А з нами він гуляти не ходить у неділю, він потім цілий день валяється і відпочиває від гуляння....
Заборонити повністю не можу,по-перше, він багато працює і відпочинок потрібен, по-друге він не реагує на мої слова
У нас все добре , як би не брати до уваги цей факт
Дівчатка,дуже хочу якимось хитрощами його відучити від клубного життя. :dance2: :unknw:
Підскажіть як...
Дякую усім!!!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Maljatko 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 березень 2010 - 21:47

Можливо найкращим виходом з цієї ситуації буде поговорити з цим другом, поговорити щиро і відверто. Сказати, що ви відчуваєте, коли ваш чоловік йде, а ви лишаєтесь з дитиною, що на наступний день чоловік замість того щоб проводити час з вами і з дитиною, відлежується. Може достукаєтесь до свідомості того друга і "запропонуєте" не тягнути в цей клуб чоловіка.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюшечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 21:49

На мою думку він поступає єгоїстично! Ну можна там десь не колись, але ж не так часто! Може просто спокійно поговорити з ним, спробувати пояснити що вам би не хотілося залишатися самій на вихідні... Попробуйте запропонувати йому провести романтичний вечір удвох!
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 21:54

Maljatko, розмовляля, каже добре зрозумів...і все рівно приходить до нас що суботи і після горілки чи пива вони забувають про моє прохання
Ксюшечка, казала що він егоїст, що мене це ображає!Попередні дві суботи не пішов бо я при другові на нього дуже сильно наїхала, так він залишився вдома але постійно мені нагадував що ось бачишь не пішов-а хотілось то дуже
А про вечерю я мовчу.....мені навіть нічого не подарував на 8-е березня, він не романтик і не розуміє це все...хоча я дарую листівочки, подаруночки

Повідомлення відредаговано Юся: 13 березень 2010 - 21:56

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 21:57

Дивно...
просто ви обоє ще зовсім молоді...
Є одна дитина... скоро з"явиться інша...
і що це за ритуал ходіння кожної суботи з товаришем до клубу, так само як і товариша до вас додому...
чоловік взагалі немає ніякої поваги до тебе... до дитини, до твого положення...
якщо не доходить до чоловіка, а це прикро, бо в сім"ї має бути завжди розмова... і компроміс на безвихідь один одного...
то лишається відверто поговорити з товаришем...
гульки гульками... але там, де сім"я немає бути неодружених нав"язливих друзів...
перш за все винен чоловік, що дозволяє отаке собі...
значить йому це подобається...
Юся, як покажеш себе спочатку чоловікові, так і буде далі... у стосунках, у розмові, у всьому...
Удачі і успіхів тобі!
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 21:59

Я б поставила його перед вибором: або друг з клубами або сімя!
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 22:03

MoonRise, да мені лише 21 а йому 26-ть...да і разом ми гуляли цілий день та ніч завжди до появи доці........
Вони культурно сидять, нічого погано не роблять, але мені так хочеться щоб мій дім був лише моїм .....я не проти друзів у гостях, але не так часто.....і от сьогодні відчуваю що знов підійде і буде проситися гуляти.....
А як себе поставиш так і буде тебе сприймати-я знаю
Раніше я була більш жорстка, і весь час він проводив зі мною і не жалівся нікому, але з появою доці,кредитів,нової моєї роботи я його розпустила і дала небагато волі,а тепер не можу все повернути назад
Ні жіночими хитрощами та заграваннями,ні позою руки в боки!

Користувач подумав і додав через 2 хв.:

Перегляд повідомленняКсюшечка (13.3.2010, 21:59) писав:

Я б поставила його перед вибором: або друг з клубами або сімя!

Казала таке..а він: Капец, ти что издеваешься,мне что погулять нельзя?я устаю и т.д....І з наїздами на мене
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 22:17

Цитата

Казала таке..а він: Капец, ти что издеваешься,мне что погулять нельзя?я устаю и т.д....І з наїздами на мене

Що це означає "погулять"?
Не нагулявся?
Потрібно було гуляти до тих пір, поки нагулявся б...
А не створювати сім"ю і народжувати діток...
ти те саме можеш сказати... я теж хочу "погулять"... але хто у виграші буде? ти, він, дитина? ніхто...
Якась має бути певна відповідальність з боку чоловіка, тата і т.д.
Одне діло зустріч з випускниками, пішов на пиво з друзями раз в місяць... але не кожну суботу і т.д.
співчуваю..
тримайся...
вирішуйте самі..
і ще порада, якщо хочеш розмовляти з чоловіком, то найкраще сам на сам... і без свідків, чи то мама, чи то тато, чи то товариш

Повідомлення відредаговано MoonRise: 13 березень 2010 - 22:19

My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 22:18

А чому його не цікавить що ви теж хочете відпочити? До появи друга він теж так поводився?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Barbarris Vulgais 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 22:33

Перегляд повідомленняЮся (13.3.2010, 21:35) писав:

У нас все добре , як би не брати до уваги цей факт

Ви, здається, перед НР (чи зразу після нього) у чаті "плакали", що вас покинув чоловік. Стільки гарних порад вам дали, стільки сліз ви вилили і зареклись, що - все, ви сильна і самостійна, заробите на себе і на доньку самі. І знову наступаєте на ті самі граблі вдруге, ще й будучи вагітною другою дитиною. І де тут "все добре"?
Резонно буде вас запитати: а для чого вам чиїсь поради, якщо ви все рівно зробите так, як вважатимете за потрібне?
Як постійно повторює мені мій чоловік у випадку "наступання мною на граблі н-ну кількість раз": "Ка..., ти можеш накінець зрозуміти, що життя тобі буде ставити певне завдання стільки раз, скільки разів ти його НЕ проходитимеш ПРАВИЛЬНО!" Перевірено, працює 100%-ково.

Порад не даю...і так зараз звинуватять з неспівчутливості чужому горю...
  • 8
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Blond 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 22:43

Дивна ситуація.. Спочатку клуб, а потім може з дівчатками розвіятись захоче... Не хочу згущувати ситуацію, розумію що вам і так не дуже добре, аел потрібно якось діяти. Істерикою, криком? Серйозною розмовою? Благанням? Тільки звичайно наодинці. І друга цього потрібно викурити з хати. Зробіть все щоб йому було некомфортно у вас, ігноруйте його чи що. А просто попробуйте лишити доцю на чоловіка і пропадіть десь трохи з подругами)) може відчує як це. Звичайно воно то зі сторони добре щось радити, а як то воно вам... Тримайтесь))
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   An_ya 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 13 березень 2010 - 22:49

Жінка повинна одразу все поставити на свої місця, а то чоловік вилізе на голову (здається - уже). Він що не розуміє що вам теж хочеться відпочити а не тільки йому?
Тут криками та сварками нічого не вийде, потрібно спокійно поговорити про це. Тимпаче ви чекаєте на другу дитину то далі вам буде важче і вам буде потрібна допомога чоловіка.

Barbarris Vulgais' перепрошую - а де тут чат? :morning1:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukla 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 22:59

Юся, дуже співчуваю..але дівчата дійсно вірно радятьґ6 потрібно е раз і е раз намагатись поговорити з чоловіком....пояснити..як варіантґ. дісно піти самій погуляти..а він хай з доцьою сидить... але варіант цей не найкраий... бо як це перетвориться в закономірність - ти собі гуляєш в якийсь день..він - собі..то у вас скоро окреме життя буде... тому говорити і шукати компроміс... може спробуй якось організовувати вашу суботу так..щоб до вас хтось в гості прийшшов: ну типу не його цей друг..а ваші спільні друзі якісь..і до вечора побули... принаймні так він з цим хлопцем не побачиться..а отже і на дискотеку не піде... може спробуй його на суботу кудись витягти..так би мовити на вилазку всією сім"єю..аддже зараз тепліше стає..то може десь в парк..у ліс, як тепло буде..він намориться трохи на свіжому повітрі..з доцьою награється..то може йому не до клубу буде..е як варіант - іти самим в гості десь в суботу..чи до когось з родичів з"їздити... тобто якось так робити, щоб у нього не було можливості з другом побачитись... і щоб цей час він був з тобою.. з доцьою...
My Signature
Мир без границ...
Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 23:00

Я так зрозуміла, що коли вони випють, то їх тягне кудись погульбанити...Сумно, можна сказати співчуваю, тому що бачу - ти не взмозі повпливати на нього і заборонити. Одруженому чоловікові, таткові скоро 2 дітей (нехай і молодому) ходити по нічних клубах - це не правильно, тому мені шкода, що ти не можеш цього змінити. Він користується твоєю добротою і тим, що на тобі дитина, ти вагітна в друге і ніби нема куди дітися.
Я мабуть би поговорила з другом, сказала, що якщо ти не хочеш спортити другу життя (тобто сімя може розвалитися) перестань лазити до нас і пропонувати (або підтримувати) оце ходіння на дискотеки. Ну коли ті хлопи подорослішають :morning1: ?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 23:01

А як у тебе такі відносини з чоловіком, як наважитись на другу дитину, мені це не зрозуміти...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   chemna 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 23:05

можна його закодувати О_о
нема вотки - нема забави
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 23:12

Проблема досить складна
Розумію, що він багато працює, але ти теж не на курорті, я так хрозуміла теж занята була кар"єрою, а про дитину я навіть неговорю!
Поговорити з другом потрібно, а ще краще - дівчину б йому чи дружину:);), він нерозуміє що таке сімейне життя, а саме це повинен розуміти і твій чоловік
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 23:14

Перегляд повідомленняBarbarris Vulgais (13.3.2010, 22:33) писав:

Ви, здається, перед НР (чи зразу після нього) у чаті "плакали", що вас покинув чоловік. Стільки гарних порад вам дали, стільки сліз ви вилили і зареклись, що - все, ви сильна і самостійна, заробите на себе і на доньку самі. І знову наступаєте на ті самі граблі вдруге, ще й будучи вагітною другою дитиною. І де тут "все добре"?
Резонно буде вас запитати: а для чого вам чиїсь поради, якщо ви все рівно зробите так, як вважатимете за потрібне?
Як постійно повторює мені мій чоловік у випадку "наступання мною на граблі н-ну кількість раз": "Ка..., ти можеш накінець зрозуміти, що життя тобі буде ставити певне завдання стільки раз, скільки разів ти його НЕ проходитимеш ПРАВИЛЬНО!" Перевірено, працює 100%-ково.

Порад не даю...і так зараз звинуватять з неспівчутливості чужому горю...

ЖЕСТОКИЙ ПОСТ....
у нас все хорошо дома...мы обое тяжело работали тогда,но мечту исполнили-своя квартира...ссори бывают у всех..и расходились....но сейчас вмести...Он мне не изменяет, не грубит мне и не обижает...кроме этого друга...
На какие вторые грабли..совсем другая ситуация...и всех я поблагодарила кто мне тогда помог..Я как и советовали-выгнала из дома на приличное время...вернулся с прощениями и прилично поменялся....
Ребенку я рада
MoonRise, я никогда в жизни не сделаю аборт!даже если останусь одна!я не воспринимаю женьщину-женьщиной которая сделала аборт будучи в браке в котором все более менее хорошо
Я не жалуюсь на мужа, не пишу что он с**ка или мне с ним плохо, вы не поняли моей просьбы...
Я просила помощь в подсказке как избавится от друга и как закодировать мужа от клубом
Странно что многие с такой агрессией восприняли мой пост!

Користувач подумав і додав через 4 хв.:

Перегляд повідомленняVeronika_S (13.3.2010, 23:12) писав:

Проблема досить складна
Розумію, що він багато працює, але ти теж не на курорті, я так хрозуміла теж занята була кар"єрою, а про дитину я навіть неговорю!
Поговорити з другом потрібно, а ще краще - дівчину б йому чи дружину:);), він нерозуміє що таке сімейне життя, а саме це повинен розуміти і твій чоловік

Да, другу этому не повезло с девушкой..они вмести много лет, она беременна, но она часто изменяла ему, и он не уверин что это его ребенок так как ни разу без защиты у них не было
Он меня хвалит...говорит как Глебу повезло со мной....он таким образом подлизывается...и хорошо выходит,так как мне неудобно жестко нагрубить ему и все подробно объяснить
Вот только что мужу на едине сказала что это последний раз что я им готовлю
А при друге спокойно но жестко сказала, что может нужно знать грань всему?и по-моему эта грань уже достигнута..
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2010 - 23:24

Юся, і яка реакція була в чоловіка і друга?
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Танчик 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 березень 2010 - 23:25

Я бы ему шею скрутила, а не ужины подавала.О каком погуляю может быть речь? А вы что в санаторие?
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів