Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: гуртки в Івано-Франківську - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

гуртки в Івано-Франківську Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ulyasya 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 11 березень 2010 - 23:21

ВСім привіт!
може хтось підкаже чи є в нашому місті гуртки для діток від 3х років, танці чи гімнастика, бо доця дуже хоче кудись іти, а танці всі практично з 5-6 років
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cinderella 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 березень 2010 - 23:57

Привіт, точно є гуртки при садіках, на Василіянок, здається. Але там танці :yahoo: , а на рахунок гімнастики - треба ше попитати.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Modni Ditky 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 15:12

Перегляд повідомленняulyasya (12.3.2010, 0:21) писав:

ВСім привіт!
може хтось підкаже чи є в нашому місті гуртки для діток від 3х років, танці чи гімнастика, бо доця дуже хоче кудись іти, а танці всі практично з 5-6 років

завітайте в ПлазуПанораму... Там кожні вихідні проводять дискотеки дитячі..початок з 12 до 16 години, БЕЗКОШТОВНО!... тусуються 2 клоуни, котрі проводять конкурси на танцювальну тематику... ну дітиська там років під 10-15 років, але є троха молодших... ну ми з 1,5-річного віку ходимо..тобто вже рік як, бо дуже любимо танцювати, попою крутити і тд... там включається музон, моргають ті лампи - і дитинка відривається... для різноманіття класно, моя коза біжить туди як шалена....

"Смайлик" , Вовчинецька, 30 (позаду банку, котрий біля VIP кухні)... тел. 503698... там є заняття танцями для малюків

набирають діток з 3 років в 1 спортивну школу на гімнастику.Вона знаходиться між 3 і 11.Доречі ця спортивна школа олімпійського резерву.

в обласній лікарні на коловальця на другому поверсі є такий собі ЦЕНТР РАННЬОГО РОЗВИТКУ ДИТИНИ "Дивоцвіт" 72-10-33... там з 8 до 19.30 проходять заняття для діток від 2 рочків до дошкільного віку(разом з батьками) для мовленнєвого розвитку, малювання і тд... і все це БЕХКОШТОВНО ! попробуйте - може сподобається.. ми ще не пробували, але хтіли би спробувати... це шось типу "смайлика" - але певно без англІйської і безкоштовно... я там була - бачила, але на саме заняття не приходила-там кросіво... Кажуть що такого певного розкладу немає - тематика заняття залежить від того які дітки прийшли, якого віку і тд - що вони орієнтуються по ходу обстановки...
72-10-33 ЦЕНТР РАННЬОГО РОЗВИТКУ ДИТИНИ "Дивоцвіт"

Віком від 4 років приймають у Школу Влада Ями. Детальна інформація: пл.Міцкевича 8, 3 поверх, офіс №2, тел. 71-77-68....

Користувач подумав і додав через 7 хв.:
Дитячий клуб "Чомусик" пропонує цікаві заняття для дітей від 2 до 6 років, які допоможуть розвинути його в різних напрямках, визначити його інтереси та розвинути таланти.
З дітьми працюють кваліфіковані педагоги, а також психолог і логопед.
Пробні заняття - безкоштовні.
Вул.Української Дивізії,5,тел.8-093-125-06-20

в обласній лікарні на коловальця на другому поверсі є такий собі ЦЕНТР РАННЬОГО РОЗВИТКУ ДИТИНИ "Дивоцвіт" 72-10-33... там з 8 до 19.30 проходять заняття для діток від 2 рочків до дошкільного віку(разом з батьками) для мовленнєвого розвитку, малювання і тд... і все це БЕХКОШТОВНО ! попробуйте - може сподобається.. ми ще не пробували, але хтіли би спробувати... це шось типу "смайлика" - але певно без англІйської і безкоштовно... я там була - бачила, але на саме заняття не приходила-там кросіво... Кажуть що такого певного розкладу немає - тематика заняття залежить від того які дітки прийшли, якого віку і тд - що вони орієнтуються по ходу обстановки...

Чомусик
дитячий клуб, для дітей від 2 до 6 років, аеробіка, мистецтво, вивчення англійської мови
вул. Укр.дивізії 5
+38 (093) 125-06-20

Весела перукарня
Надання дитячих перукарських послуг.вулиця Незалежності, 83, 38 (0342) 77-74-35
  • 3
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 серпень 2010 - 13:42

"ДОЛОНЬКИ"
730905 - ПнБульвар, в будинку магазину СТИЛЬ, 2 поверх (вікна з оголошенням "дивляться" на плазу панораму)
там англійська і малювання, з 3 років - це знаю точно, може ще щось
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 серпень 2010 - 12:55

незабаром выдкриття САДОК НЕПОВНОГО ДНЯ "Капітошка"
вул. К.Данила, 20

моб. 066-394-99-10, 067-2751921. Дитяча студія "КАПІТОШКА"

запрошує дітей дошкільного та молодшого віку на заняття:
- англійська мова;
- хореографія;
- образотворче мистецтво;
- підготовка до школи.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   solnushkova 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 29 січень 2011 - 21:25

Перегляд повідомленняModni Ditky (10.8.2010, 15:12) писав:

завітайте в ПлазуПанораму... Там кожні вихідні проводять дискотеки дитячі..початок з 12 до 16 години, БЕЗКОШТОВНО!... тусуються 2 клоуни, котрі проводять конкурси на танцювальну тематику... ну дітиська там років під 10-15 років, але є троха молодших... ну ми з 1,5-річного віку ходимо..тобто вже рік як, бо дуже любимо танцювати, попою крутити і тд... там включається музон, моргають ті лампи - і дитинка відривається... для різноманіття класно, моя коза біжить туди як шалена....
"Смайлик" , Вовчинецька, 30 (позаду банку, котрий біля VIP кухні)... тел. 503698... там є заняття танцями для малюків
набирають діток з 3 років в 1 спортивну школу на гімнастику.Вона знаходиться між 3 і 11.Доречі ця спортивна школа олімпійського резерву.
Віком від 4 років приймають у Школу Влада Ями. Детальна інформація: пл.Міцкевича 8, 3 поверх, офіс №2, тел. 71-77-68....

Користувач подумав і додав через 7 хв.:
Дитячий клуб "Чомусик" пропонує цікаві заняття для дітей від 2 до 6 років, які допоможуть розвинути його в різних напрямках, визначити його інтереси та розвинути таланти.
З дітьми працюють кваліфіковані педагоги, а також психолог і логопед.
Пробні заняття - безкоштовні.
Вул.Української Дивізії,5,тел.8-093-125-06-20

Чомусик
дитячий клуб, для дітей від 2 до 6 років, аеробіка, мистецтво, вивчення англійської мови
вул. Укр.дивізії 5
+38 (093) 125-06-20
Весела перукарня
Надання дитячих перукарських послуг.вулиця Незалежності, 83, 38 (0342) 77-74-35

Перепрошую, але в школу В.Ями дітки можуть ходити з 5 років. Я цікавилась, коли хотіла свою малечу на танці віддати (з сайту школи В.Ями). У цю школу я не віддала б, бо плата велика і на сайті вказано, що не готують професіоналів, а на рівні "для себе".
Ми відвідуємо клуб споривного бального танцю "Грація" з 4р. Нам подобається. У більшості в танцювальні гуртки приймають з 4 років.
Я в інтернеті знайшла інформацію про розвиваючі заняття дітей 3-9 років поблизу Панорама Плаза, здається у дворах навпроти.Там займаються творчим розвитком і хореографією. Але давно вже, не пам'ятаю ні вулиці, ні назви. Спробуйте пошукати.
А ще попитайте в "Танці для всіх" на вул.Довга(тел.75-45-98)
У мене є питання щодо занять вокалом. Можливо хтось може порекомендувати викладачів або дати якісь контактні дані. Я ще не взнавала. Доці незабаром виповниться 5 років. Можливо надто швидко, чи ми вже трохи спізнились.
Можливо ще хтось знає про заняття з тхеквандо або щось схоже. Син ходив у секцію декілька місяців. Купили кімоно, пройшов іспит на білий пояс. Вже наче перші успіхи маленькі були. Та тренер тепер неможе більше цим займатись. Буде шкода залишати. Наперед вдячна за відповіді.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lenmart 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 лютий 2011 - 22:23

Є ще танці для малих дітей у Палаці піонерів - туди наша троюрідна сестричка ходить, їй 3 роки буде 21 лютого. Платять АЖ 50 грн на місяць 8). А ми зараз пробуємо ходити на дитячий "фітнес" у "Тонус" - це по вул. Вишневського, що між Бельведерською і Короля Данила. Абонемент на місяць коштує 120 грн, 2 заняття на тиждень. Не можу сказати, що моя дитина в захваті, але вона в мене взагалі не соціалізована, в цьому, напевне причина.
My Signature
Зображення

Я свяжу тебе жизнь из веселой меланжевой пряжи,
Я свяжу тебе жизнь и потом от души подарю.
Где я нитки беру? Никому никогда не признаюсь,
Чтоб связать тебе жизнь, я тайком распускаю свою
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   НаталіП 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 квітень 2011 - 10:43

Ходили ми до Смайлика, але в арт-студію вирішили піти вже восени, а були на розвиваючих іграх. Нам дуже сподобалось - заняття різноманітне, цікаве, ставлення до дітей дуже добре, сподобалась вихователька - молода дівчина Наталя.
Взагалі, дуже приємна атмосфера в центрі.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тітонька Мардж 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 09 жовтень 2011 - 18:22

Перегляд повідомленняulyasya (11.3.2010, 23:21) писав:

ВСім привіт!

В центрі Смайлик ще будуть проводитися заняття з дитячої йоги, але то вже буде з листопада, то для діток з 5 рочків
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Oliska 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 12 листопад 2011 - 18:09

Також в нашому місті є клуб розвитку дитини "Малятко", є і група для самих маленьких від 7 м до 1 року!Ми туди ходили і дуже задоволені! Знаходиться в ТЦ "Меркурій" на куті вулиць Галицька і Новгородська!
My Signature
[ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн