гуртки в Івано-Франківську
Відправлено 11 березень 2010 - 23:21
може хтось підкаже чи є в нашому місті гуртки для діток від 3х років, танці чи гімнастика, бо доця дуже хоче кудись іти, а танці всі практично з 5-6 років
Відправлено 11 березень 2010 - 23:57
Відправлено 10 серпень 2010 - 15:12
ulyasya (12.3.2010, 0:21) писав:
може хтось підкаже чи є в нашому місті гуртки для діток від 3х років, танці чи гімнастика, бо доця дуже хоче кудись іти, а танці всі практично з 5-6 років
завітайте в ПлазуПанораму... Там кожні вихідні проводять дискотеки дитячі..початок з 12 до 16 години, БЕЗКОШТОВНО!... тусуються 2 клоуни, котрі проводять конкурси на танцювальну тематику... ну дітиська там років під 10-15 років, але є троха молодших... ну ми з 1,5-річного віку ходимо..тобто вже рік як, бо дуже любимо танцювати, попою крутити і тд... там включається музон, моргають ті лампи - і дитинка відривається... для різноманіття класно, моя коза біжить туди як шалена....
"Смайлик" , Вовчинецька, 30 (позаду банку, котрий біля VIP кухні)... тел. 503698... там є заняття танцями для малюків
набирають діток з 3 років в 1 спортивну школу на гімнастику.Вона знаходиться між 3 і 11.Доречі ця спортивна школа олімпійського резерву.
в обласній лікарні на коловальця на другому поверсі є такий собі ЦЕНТР РАННЬОГО РОЗВИТКУ ДИТИНИ "Дивоцвіт" 72-10-33... там з 8 до 19.30 проходять заняття для діток від 2 рочків до дошкільного віку(разом з батьками) для мовленнєвого розвитку, малювання і тд... і все це БЕХКОШТОВНО ! попробуйте - може сподобається.. ми ще не пробували, але хтіли би спробувати... це шось типу "смайлика" - але певно без англІйської і безкоштовно... я там була - бачила, але на саме заняття не приходила-там кросіво... Кажуть що такого певного розкладу немає - тематика заняття залежить від того які дітки прийшли, якого віку і тд - що вони орієнтуються по ходу обстановки...
72-10-33 ЦЕНТР РАННЬОГО РОЗВИТКУ ДИТИНИ "Дивоцвіт"
Віком від 4 років приймають у Школу Влада Ями. Детальна інформація: пл.Міцкевича 8, 3 поверх, офіс №2, тел. 71-77-68....
Користувач подумав і додав через 7 хв.:
Дитячий клуб "Чомусик" пропонує цікаві заняття для дітей від 2 до 6 років, які допоможуть розвинути його в різних напрямках, визначити його інтереси та розвинути таланти.
З дітьми працюють кваліфіковані педагоги, а також психолог і логопед.
Пробні заняття - безкоштовні.
Вул.Української Дивізії,5,тел.8-093-125-06-20
в обласній лікарні на коловальця на другому поверсі є такий собі ЦЕНТР РАННЬОГО РОЗВИТКУ ДИТИНИ "Дивоцвіт" 72-10-33... там з 8 до 19.30 проходять заняття для діток від 2 рочків до дошкільного віку(разом з батьками) для мовленнєвого розвитку, малювання і тд... і все це БЕХКОШТОВНО ! попробуйте - може сподобається.. ми ще не пробували, але хтіли би спробувати... це шось типу "смайлика" - але певно без англІйської і безкоштовно... я там була - бачила, але на саме заняття не приходила-там кросіво... Кажуть що такого певного розкладу немає - тематика заняття залежить від того які дітки прийшли, якого віку і тд - що вони орієнтуються по ходу обстановки...
Чомусик
дитячий клуб, для дітей від 2 до 6 років, аеробіка, мистецтво, вивчення англійської мови
вул. Укр.дивізії 5
+38 (093) 125-06-20
Весела перукарня
Надання дитячих перукарських послуг.вулиця Незалежності, 83, 38 (0342) 77-74-35
Відправлено 11 серпень 2010 - 13:42
730905 - ПнБульвар, в будинку магазину СТИЛЬ, 2 поверх (вікна з оголошенням "дивляться" на плазу панораму)
там англійська і малювання, з 3 років - це знаю точно, може ще щось
Відправлено 16 серпень 2010 - 12:55
вул. К.Данила, 20
моб. 066-394-99-10, 067-2751921. Дитяча студія "КАПІТОШКА"
запрошує дітей дошкільного та молодшого віку на заняття:
- англійська мова;
- хореографія;
- образотворче мистецтво;
- підготовка до школи.
Відправлено 29 січень 2011 - 21:25
Modni Ditky (10.8.2010, 15:12) писав:
"Смайлик" , Вовчинецька, 30 (позаду банку, котрий біля VIP кухні)... тел. 503698... там є заняття танцями для малюків
набирають діток з 3 років в 1 спортивну школу на гімнастику.Вона знаходиться між 3 і 11.Доречі ця спортивна школа олімпійського резерву.
Віком від 4 років приймають у Школу Влада Ями. Детальна інформація: пл.Міцкевича 8, 3 поверх, офіс №2, тел. 71-77-68....
Користувач подумав і додав через 7 хв.:
Дитячий клуб "Чомусик" пропонує цікаві заняття для дітей від 2 до 6 років, які допоможуть розвинути його в різних напрямках, визначити його інтереси та розвинути таланти.
З дітьми працюють кваліфіковані педагоги, а також психолог і логопед.
Пробні заняття - безкоштовні.
Вул.Української Дивізії,5,тел.8-093-125-06-20
Чомусик
дитячий клуб, для дітей від 2 до 6 років, аеробіка, мистецтво, вивчення англійської мови
вул. Укр.дивізії 5
+38 (093) 125-06-20
Весела перукарня
Надання дитячих перукарських послуг.вулиця Незалежності, 83, 38 (0342) 77-74-35
Перепрошую, але в школу В.Ями дітки можуть ходити з 5 років. Я цікавилась, коли хотіла свою малечу на танці віддати (з сайту школи В.Ями). У цю школу я не віддала б, бо плата велика і на сайті вказано, що не готують професіоналів, а на рівні "для себе".
Ми відвідуємо клуб споривного бального танцю "Грація" з 4р. Нам подобається. У більшості в танцювальні гуртки приймають з 4 років.
Я в інтернеті знайшла інформацію про розвиваючі заняття дітей 3-9 років поблизу Панорама Плаза, здається у дворах навпроти.Там займаються творчим розвитком і хореографією. Але давно вже, не пам'ятаю ні вулиці, ні назви. Спробуйте пошукати.
А ще попитайте в "Танці для всіх" на вул.Довга(тел.75-45-98)
У мене є питання щодо занять вокалом. Можливо хтось може порекомендувати викладачів або дати якісь контактні дані. Я ще не взнавала. Доці незабаром виповниться 5 років. Можливо надто швидко, чи ми вже трохи спізнились.
Можливо ще хтось знає про заняття з тхеквандо або щось схоже. Син ходив у секцію декілька місяців. Купили кімоно, пройшов іспит на білий пояс. Вже наче перші успіхи маленькі були. Та тренер тепер неможе більше цим займатись. Буде шкода залишати. Наперед вдячна за відповіді.
Відправлено 10 лютий 2011 - 22:23
Відправлено 15 квітень 2011 - 10:43
Взагалі, дуже приємна атмосфера в центрі.
Відправлено 09 жовтень 2011 - 18:22
ulyasya (11.3.2010, 23:21) писав:
В центрі Смайлик ще будуть проводитися заняття з дитячої йоги, але то вже буде з листопада, то для діток з 5 рочків
Відправлено 12 листопад 2011 - 18:09

Допомога