Дівчатка, шукаю хорошого лікаря-ендокринолога в Івано-Франківську! Порадьте будь ласка!
Сторінка 1 з 1
Ендокринологи в Івано-Франківську порадьте хорошого ендокринолога
Відправлено 14 травень 2010 - 18:32
Ardilla, я лікуюсь у лікара Максакова Олька .....по батькові не пам'ятаю))) (вона приймає в поліклініці на вул. Довгій, мені її радили як хорошого спеціаліста!!! Єдине, що насторожує це те що вона молоденька!!! але це не вада)))
Відправлено 21 червень 2010 - 17:17
Питання трохи не по темі!!!!!! але я не бачу теми ( про лаболраторії Івано-Франківська) чи здавав хтось аналізи гормону ТТГ ( це гормон що регшулює роботу щитовидки) в поліклініці на Довгій????? Що являє собою ця лабораторія???? і скільки таке задоволення коштує???
Відправлено 21 червень 2010 - 17:23
всі аналізи де здаються обговорюють в групі хто з франківська відгукніться в розділі сядмо в коло панове сусіди напевно так називається найдете , але я знаю що ці аналізи добре здавати в медсервісі по вул галицькій.
Відправлено 03 серпень 2010 - 14:48
Дякую, Pallada, за пораду!
...так, Медсервіс найзручніша (як на мене) клініка для здачі на гормони...оперативно і ціна оптимальна.
...так, Медсервіс найзручніша (як на мене) клініка для здачі на гормони...оперативно і ціна оптимальна.
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога