Тренажери і пояси для схуднення Чи допомогли вони вам?
Відправлено 10 березень 2010 - 13:22
Мене дуже хвилює Мій Обвислий живіт після пологів, нічого не допомагає.
Що краще тренажер чи пояс для схуднення?
Мене зацікавив пояс що рекламується Абтронік, він стимулює м"язи.
Можливо хтось користується такими засобами, дайте пораду. Гроші не маленькі і шкода буде, якщо не допоможе.
Відправлено 10 березень 2010 - 13:26
Тобто звісно це краще, ніж взагалі нічого, але ...нічого..
Найкращий спосіб забрати обвислий живіт - качати прес, або професійно займатися в спортзалі під наглядом тренера.

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 10 березень 2010 - 13:48

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 10 березень 2010 - 14:32
я колись під час бігу обмотувала проблемні ділянки целофаном(зараз є плівки харчові) вдягала лосіни і спортивні штани, бігала, качала прес,
і мала пояс на животик, теж обтягала ним його і 30-40 хв займалась.
в поєднанні з дієтами це діє моментально, за тиждень вже видно результат.
а от одного разу стала "жертвою" реклами і купила пояс-сауну, то ніякого ефекту крім гріття поясниці не було. нічого не потіє і ніякі жири не палюються.
Відправлено 11 березень 2010 - 14:05
Відправлено 12 березень 2010 - 07:54
Відправлено 12 березень 2010 - 09:47
Відправлено 12 березень 2010 - 11:13
Вправа ця-це бомба, бо навідміну від класичного пресу(чи там певних його різновидів), тут ви працюєте не лише з м"язами живота, тут ви заставляєте їх переборювати силу тяжіння, виходить така своєрідна нагрузка, ну і думаю голова вас боліти не буде, як при підніманні тулуба у звичайних вправах. Спершу не буде добре вдаватись, та ви не здавайтесь, коли нарешті зрозуміється той принцип, то у вас на животі будуть виходити дуже гарні хвилі животом-танок живота в мініатюрі;) це дуже ефективно і можна робити будь де, ну коли вже відшліфуєте, коли чистите зуби, прасуєте, коли чекаєте автобус. Бажаю успіхів!

Відправлено 17 березень 2010 - 20:28
Відправлено 17 березень 2010 - 20:29

Відправлено 17 березень 2010 - 20:32
але ж то так важкооооо
доречі. здається обговорення східних танців вже є. Ктара займається і я колись читала саме на нашому форумі.
Відправлено 17 березень 2010 - 20:41
Відправлено 17 березень 2010 - 20:47
гра з вогнем, так темку маємо, але там це не обговорювали, ну і хвилі східного танцю дещо відрізняються-вони всім тілом, а тут просто животом, дуже прикольна вправка вийшла-в моєї тренерки так класно виходить;). Правильно, то саме та хвилька-дуже красива і дуже важко робиться, воно варте того, щоб потрудитись-калорії спалюєм і неймовірний результат.

Відправлено 17 березень 2010 - 21:01
Цей пояс просто грів, нічого не робив, просто грів.Така собі грілка.Я якось побоясь гріти собі живіт, і всі органи.

Також мала електромасажер Метелик. Приємно було ним користуватися, так легенько трясло.Але після того як він мене вдарив током, і то добре вдарив, я ним більше не користуюсь.
ось такий він був

Потім купила собі орбітрек, такий тренажер що там і ноги бігають, і руки качаються.Щось типу такого.

Там і час заняття пише і кількість скинутих калорій.
Також купила такий тренажар шо має стіка пояси, там включити швидкість, вдіти на потрібне місце і воно буде трястись.
Але найбільше допоміг звичайний обруч, санитиметри на талії сходили на очах.В нас похожий до ось цього, колір інший
Повідомлення відредаговано степлер: 17 березень 2010 - 21:05
Відправлено 17 березень 2010 - 21:13
степлер, а не знаєш чи десь окремо продаються такі насадки на обруч? Бо маю звичайний металевий, але кажуть, що з цими горбиками кращий ефект.
Ти скільки часу крутиш в день?

Відправлено 17 березень 2010 - 21:25
Не знаю, ми купляли зразу такий.
Кручу як коли, деколи пів години, деколи 10 хв, як получиться.
Крутила літом, по пів години кожного дня, то за місяць живіт досить таки зменшився. Але починати треба поступово.Бо моя знайома так захотіла похудати миттєво, зразу багато крутила, то потім з синяками ходила
Відправлено 17 березень 2010 - 23:02
Щодо теми: ще тренажер може щось допомогти, бо все таки треба на ньому бігти і т.д., а поясам не вірю, хоча й не знаю настправді, та бачу жодного позитивного відгуку про пояси з реклам немає.
Відправлено 18 березень 2010 - 00:47
В мене теж є такий круг, але, щоб ефект був помітним, його таки варто хоча б по пів години крутити. Мені особисто зовсім не відчувається навантаження від нього ІМХО: що крутила, що радіо слухала, тому наразі ним бавляться діти і цікаві дорослі, що приходять у гості.

Відправлено 18 березень 2010 - 07:33
Відправлено 18 березень 2010 - 11:49

Допомога