пиття для немовлят чим ви допоюєте свою малечу? з якого віку
Відправлено 07 березень 2010 - 11:34
Відправлено 07 березень 2010 - 11:45
Відправлено 07 березень 2010 - 12:11
Відправлено 07 березень 2010 - 12:32
Ксюшечка (7.3.2010, 12:11) писав:
Щось не може так бути... Може у вас вдома дуже сухе повітря, тому і може дитинка дуже хотіти пити після циці. Треба просто збільшити вологість повітря. Для чого дитинці до пів року якійсь водички-чайочки ? Не розумію... Хіба батькам нічим зайнятись...
ІМХО !
Ванька, не допоюйте нічим ! Частіше прикадайте дитинку до грудей і у вас все налагодиться ! Скільки дитина висмоктує, стільки ж молока прибуває. Як в економіці - попит - пропозиція. І скоріше всього, саме цим допоюванням ( по 100 грам ! ) ви зменшуєте у себе в грудях кількість молока рівно на 100 грам.
Цілком погоджуюсь з дописом мамаПашіЖеніБогдана
Повідомлення відредаговано tanya1: 07 березень 2010 - 12:37
Відправлено 07 березень 2010 - 12:42
А у випадках, коли є ознаки алергії, воду з розрахінку 30 мл/ кг ваги/ доба навіть порібно давати.
Вона вимиває токсини. Здоровим дітям воду, імхо, потрібно пропонувати, а захочуть вони її пити чи ні - буде видно.
Відправлено 07 березень 2010 - 12:50
Відправлено 07 березень 2010 - 13:09
Щось не може так бути... Може у вас вдома дуже сухе повітря, тому і може дитинка дуже хотіти пити після циці. Треба просто збільшити вологість повітря. Для чого дитинці до пів року якійсь водички-чайочки ? Не розумію... Хіба батькам нічим зайнятись...
Повітря цілком нормальне! і якщо дитині це підходить то чому б ні!
Відправлено 07 березень 2010 - 13:22
Відправлено 07 березень 2010 - 13:30
Ванька (7.3.2010, 13:22) писав:
Ну то нехай собі цмакає і далі дитинка, якщо ви не відчуваєте повних грудей, це не значить, що молока вже нема, є якраз заднє дуже поживне молочко. А щодо водички, то навіть не знаю,я ніколи до 6 міс. не допоювала синочка.
Повідомлення відредаговано Rusja: 07 березень 2010 - 13:33
Відправлено 07 березень 2010 - 14:23
А скажіть, з якого часу можна манюні варити кампотик з сушини. В мне є яблука сущені, чорні ягоди, шипшина, сливки-все сушина і домашні, крім ягід звичайно? І що з 6-ти міс можна давати пити?
Відправлено 07 березень 2010 - 14:59
Відправлено 07 березень 2010 - 15:44
Відправлено 07 березень 2010 - 15:57
Поїла дитина... ви побачили, що... чи не спить чи плаче, візьміть трішки на ручки... стовпчиком поносіть... випийте теплого чаю і ще давайте груди... у вашому віці чим частіше будете прикладати до грудей дитину, тим краще буде прибувати молоко і налагодиться ваше годування грудьми... звичайно ,легше дати суміш скільки потрібно і дитина спить (наїлося дитя ситно, і шлуночок переварює дуже важко)...
Яка може бути водичка і ще щось до 5,5 місяців, якщо ви навіть на штучному чи змішаному годуванні...
Я б до таких порад не прислухалася.... але вам видніше, подумайте за дитя, а потім за когось...
Відправлено 07 березень 2010 - 16:06
діти, які повністю на грудному не потребують будь-якого додаткового допоювання аж до введення прикорму.
Відправлено 07 березень 2010 - 16:12
При штучному водичку давати треба.
Відправлено 07 березень 2010 - 17:36
Відправлено 07 березень 2010 - 18:21
А от мене цікавить. Скоро Данчику 6 місяців. Чи можна давати замість соків (або поряд із соками) шестимісячній дитині узвари із сушених яблук? У нас є свої домашні.
Відправлено 07 березень 2010 - 19:18
MoonRise (7.3.2010, 16:57) писав:
Поїла дитина... ви побачили, що... чи не спить чи плаче, візьміть трішки на ручки... стовпчиком поносіть... випийте теплого чаю і ще давайте груди... у вашому віці чим частіше будете прикладати до грудей дитину, тим краще буде прибувати молоко і налагодиться ваше годування грудьми... звичайно ,легше дати суміш скільки потрібно і дитина спить (наїлося дитя ситно, і шлуночок переварює дуже важко)...
Яка може бути водичка і ще щось до 5,5 місяців, якщо ви навіть на штучному чи змішаному годуванні...
Я б до таких порад не прислухалася.... але вам видніше, подумайте за дитя, а потім за когось...
я ще так скажу, добре тим хто від годування дитинки задоволення отримує, а мене це муки, я так хочу почекати тих пару годин до наступного годування щоб хоч трохи перестало боліти, прикладати через пів годинки не можу, бо груди аж печуть, і так від самого початку ніякі мазі иені не допомагають прикладати правильно вже навчилась, але моя маська їсть то годину, то півтори і таке мені вже з тими сосками поробила , що аж кров позапікалась.я вже чекаю того часу, коли дитинка буде гамати щось друге, а нам всього місяць
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
MoonRise (7.3.2010, 16:57) писав:
я ще так скажу, добре тим хто від годування дитинки задоволення отримує, а мене це муки, я так хочу почекати тих пару годин до наступного годування щоб хоч трохи перестало боліти, прикладати через пів годинки не можу, бо груди аж печуть, і так від самого початку ніякі мазі иені не допомагають прикладати правильно вже навчилась, але моя маська їсть то годину, то півтори і таке мені вже з тими сосками поробила , що аж кров позапікалась.я вже чекаю того часу, коли дитинка буде гамати щось друге, а нам всього місяць
Відправлено 07 березень 2010 - 22:09
Відправлено 07 березень 2010 - 23:08
Ванька (7.3.2010, 19:18) писав:
Мама, якщо дитина навіть ссе так довго, як ви кажете, і кажете, що ви навчились прикладати... ні , ви не навчились, тому що скільки б дитина не ссала довго і правильно, у мами не повинно бути ніяких болісних відчуттів...
У вас просто десь у підсвідомості закладено, що дитині не вистачає молока, що вам це не приємно, годувати дитя... і т.д.
Це не зразу приходить... сядьте біля дитини, пригорніть до себе своє дитя і подумайте, що для нього найкраще від мами в цей період? Звичайно, мамина циця і сон...
Успіхів!

Допомога