Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: пиття для немовлят - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

пиття для немовлят чим ви допоюєте свою малечу? з якого віку Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ванька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 07 березень 2010 - 11:34

ми на ГВ, але часом не вистачає молочка :( і гамаєм Нутрілон, педіатр радить допоювати водичкою і чайками, дитина часом не хоче пити, а часом випиває до 100 мл, а я не знаю наскільки це правильно, поділіться досвідом. :15_1_55:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 11:45

Це все неправильно. Краще зверніться за допомогою до нашого консультанта з ГВ River. Вона допоможе налагодити ГВ, якщо ви цього хочете. Я не вірю, що дитині не вистачає молочка, дитині ж лише місяць.
My Signature
Зображення Зображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюшечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 12:11

Я давала водичку навіть коли були повністю на ГВ, хоча й не радять.і не розумію що тут поганого? мій малий деколи поївши плакав, грудей більше не хотів а попивши водички заспокоювався.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanya1 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 12:32

Перегляд повідомленняКсюшечка (7.3.2010, 12:11) писав:

Я давала водичку навіть коли були повністю на ГВ, хоча й не радять.і не розумію що тут поганого? мій малий деколи поївши плакав, грудей більше не хотів а попивши водички заспокоювався.

Щось не може так бути... Може у вас вдома дуже сухе повітря, тому і може дитинка дуже хотіти пити після циці. Треба просто збільшити вологість повітря. Для чого дитинці до пів року якійсь водички-чайочки ? Не розумію... Хіба батькам нічим зайнятись...

ІМХО !

Ванька, не допоюйте нічим ! Частіше прикадайте дитинку до грудей і у вас все налагодиться ! Скільки дитина висмоктує, стільки ж молока прибуває. Як в економіці - попит - пропозиція. І скоріше всього, саме цим допоюванням ( по 100 грам ! ) ви зменшуєте у себе в грудях кількість молока рівно на 100 грам.

Цілком погоджуюсь з дописом мамаПашіЖеніБогдана

Повідомлення відредаговано tanya1: 07 березень 2010 - 12:37

My Signature
Зображення

Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nataliazzz 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 12:42

Я проти чаїв та інших субстанцій і не догодовувала ніколи сумішами, але не бачу ніяких проблем у допоюванні чистою водою.
А у випадках, коли є ознаки алергії, воду з розрахінку 30 мл/ кг ваги/ доба навіть порібно давати.
Вона вимиває токсини. Здоровим дітям воду, імхо, потрібно пропонувати, а захочуть вони її пити чи ні - буде видно.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 12:50

Я притримуюся думки, що до пів року дитинці повністю достатньо грудей. Пару раз пробувала давати пити, але синуля категорично відмовлявся. Тепер сам просить, то роблю йому малинку, варю компотик з яблук та своїх заморожених ягід, також деколи даю простий чорний чай. А нарахунок ГВ повністю підтримую дівчат, вам ще зарано відмовлятися від грудей і давати суміші, оскільки ваша лактація ще налагоджується і поради консультанта вам необхідні. Бажаю багато молочка :36_3_11: .
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюшечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 13:09

[quote name='tanya1' date='7.3.2010, 12:32' post='323902']
Щось не може так бути... Може у вас вдома дуже сухе повітря, тому і може дитинка дуже хотіти пити після циці. Треба просто збільшити вологість повітря. Для чого дитинці до пів року якійсь водички-чайочки ? Не розумію... Хіба батькам нічим зайнятись...

Повітря цілком нормальне! і якщо дитині це підходить то чому б ні!
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 13:22

а що робити коли дитинка висмоктала обидві груді і ще цмакає, даю нутрілон і вона ще 60 мл випиває, правда це ближче до вечора один раз в день, та й то в нас так тільки пару днів назад почало получатись, раніше вистачало молочка маминого, а чому ж всі мені радять водичкою допоюватипісля кожного годування щоб закрепів не було?ми какаєм погано :36_3_11:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Rusja 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 13:30

Перегляд повідомленняВанька (7.3.2010, 13:22) писав:

а що робити коли дитинка висмоктала обидві груді і ще цмакає, даю нутрілон і вона ще 60 мл випиває, правда це ближче до вечора один раз в день, та й то в нас так тільки пару днів назад почало получатись, раніше вистачало молочка маминого, а чому ж всі мені радять водичкою допоюватипісля кожного годування щоб закрепів не було?ми какаєм погано :36_3_11:

Ну то нехай собі цмакає і далі дитинка, якщо ви не відчуваєте повних грудей, це не значить, що молока вже нема, є якраз заднє дуже поживне молочко. А щодо водички, то навіть не знаю,я ніколи до 6 міс. не допоювала синочка.

Повідомлення відредаговано Rusja: 07 березень 2010 - 13:33

My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ГалюсяВС 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 07 березень 2010 - 14:23

Я теж вважаю, що до пів року дитині хватає молока, там ж є все, що малюку потрібно.
А скажіть, з якого часу можна манюні варити кампотик з сушини. В мне є яблука сущені, чорні ягоди, шипшина, сливки-все сушина і домашні, крім ягід звичайно? І що з 6-ти міс можна давати пити?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Rusja 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 14:59

З сушених яблук можете варити компотики і по трошки додавати сливки, шипшину та дивитись на реакцію дитини. Спочатку треба робити слабенький узварчик, а з часом збільшуати концентрацію.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galk@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 07 березень 2010 - 15:44

А я за те , щоб давати водичку , скажу більше я даю навіть спеціальний чайок( ми на ГВ) )))) І нічого поганого в цьому не бачу )))) Моя дитина не відмовляється від грудей ,навіть відципити від них його не можу )) поправляється гарно і добре п'є чайки ))) Наш педіатр сказала шоб я пробувала давати пити якшо буде то нехай п'є , ні то ні ))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 15:57

Ванька, якщо у вас є бажання годувати дитину грудьми, і є можливість.... приділіть більше часу цьому, а тобто, побільше прикладайте дитину до грудей... звідки ви взяли, що не вистачає вашого молочка для дитини?
Поїла дитина... ви побачили, що... чи не спить чи плаче, візьміть трішки на ручки... стовпчиком поносіть... випийте теплого чаю і ще давайте груди... у вашому віці чим частіше будете прикладати до грудей дитину, тим краще буде прибувати молоко і налагодиться ваше годування грудьми... звичайно ,легше дати суміш скільки потрібно і дитина спить (наїлося дитя ситно, і шлуночок переварює дуже важко)...
Яка може бути водичка і ще щось до 5,5 місяців, якщо ви навіть на штучному чи змішаному годуванні...
Я б до таких порад не прислухалася.... але вам видніше, подумайте за дитя, а потім за когось...
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 07 березень 2010 - 16:06

Ванька, якщо ви на змішаному то дитині потрібно давати водичку.
діти, які повністю на грудному не потребують будь-якого додаткового допоювання аж до введення прикорму.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Нічлава 

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 07 березень 2010 - 16:12

Ми почали пити чаї разом з прикормом. І то дуже не охоче.
При штучному водичку давати треба.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 17:36

дякую всім,буду пробувати прикладати дитинку частіше, мені суміш навпаки гірше вона не дуже її й хоче :bye:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 18:21

Ванька, я б тави порадила зайти в тему, де наша консультант з ГВ дає поради. Дуже багато корисного там можна почитати, є відповіді практично на кожне запитання.

А от мене цікавить. Скоро Данчику 6 місяців. Чи можна давати замість соків (або поряд із соками) шестимісячній дитині узвари із сушених яблук? У нас є свої домашні.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 19:18

Перегляд повідомленняMoonRise (7.3.2010, 16:57) писав:

Ванька, якщо у вас є бажання годувати дитину грудьми, і є можливість.... приділіть більше часу цьому, а тобто, побільше прикладайте дитину до грудей... звідки ви взяли, що не вистачає вашого молочка для дитини?
Поїла дитина... ви побачили, що... чи не спить чи плаче, візьміть трішки на ручки... стовпчиком поносіть... випийте теплого чаю і ще давайте груди... у вашому віці чим частіше будете прикладати до грудей дитину, тим краще буде прибувати молоко і налагодиться ваше годування грудьми... звичайно ,легше дати суміш скільки потрібно і дитина спить (наїлося дитя ситно, і шлуночок переварює дуже важко)...
Яка може бути водичка і ще щось до 5,5 місяців, якщо ви навіть на штучному чи змішаному годуванні...
Я б до таких порад не прислухалася.... але вам видніше, подумайте за дитя, а потім за когось...

я ще так скажу, добре тим хто від годування дитинки задоволення отримує, а мене це муки, я так хочу почекати тих пару годин до наступного годування щоб хоч трохи перестало боліти, прикладати через пів годинки не можу, бо груди аж печуть, і так від самого початку ніякі мазі иені не допомагають прикладати правильно вже навчилась, але моя маська їсть то годину, то півтори і таке мені вже з тими сосками поробила , що аж кров позапікалась.я вже чекаю того часу, коли дитинка буде гамати щось друге, а нам всього місяць

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

Перегляд повідомленняMoonRise (7.3.2010, 16:57) писав:

я ще так скажу, добре тим хто від годування дитинки задоволення отримує, а мене це муки, я так хочу почекати тих пару годин до наступного годування щоб хоч трохи перестало боліти, прикладати через пів годинки не можу, бо груди аж печуть, і так від самого початку ніякі мазі иені не допомагають прикладати правильно вже навчилась, але моя маська їсть то годину, то півтори і таке мені вже з тими сосками поробила , що аж кров позапікалась.я вже чекаю того часу, коли дитинка буде гамати щось друге, а нам всього місяць
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Нічлава 

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 07 березень 2010 - 22:09

Ванька, майже всі матусі з цим стикаються. Цей час треба пережити і перетерпіти. Потім все владнається, при умові частого годування. І процес годування буде вам приносити масу задоволення. Кажу вам як мама, яка вже годує дитину майже 2 роки, і пережила тіж самі проблеми що і ви.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2010 - 23:08

Перегляд повідомленняВанька (7.3.2010, 19:18) писав:

Мама, якщо дитина навіть ссе так довго, як ви кажете, і кажете, що ви навчились прикладати... ні , ви не навчились, тому що скільки б дитина не ссала довго і правильно, у мами не повинно бути ніяких болісних відчуттів...
У вас просто десь у підсвідомості закладено, що дитині не вистачає молока, що вам це не приємно, годувати дитя... і т.д.
Це не зразу приходить... сядьте біля дитини, пригорніть до себе своє дитя і подумайте, що для нього найкраще від мами в цей період? Звичайно, мамина циця і сон...
Успіхів!
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3