Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )
![]() ![]() |
| Ksuscha |
5.3.2010, 21:04
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 45 З нами з: 5.3.2010 Користувач №: 14 701 Подякували: 6 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Дівчата, відгукніться кому причину непліддя не встановили. Я не можу завагітніти 6 років. З спермограмою все гаразд, труби прохідні, гормони в нормі, торчінфекції (уреаплазма, мікоплазма, хламідії) відсутні, посткоітальний тест слабий. Лікарі радять зробити 3-4 інсемінації, далі ЕКЗ. На питання чи вирішує інсемінація чи ЕКЗ причину імунологічної несумістності я не почула від лікарів твердої відповіді. Вудгукніться будь-ласка кому ставили діагноз "імунологічна несумістність" , як лікувались, чи були вдалими інсемінації, ЕКЗ Може потрібні ще якісь додаткові обслідування?
|
| Slywochka |
8.3.2010, 5:31
Пост
|
|
Перехожий ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 5 З нами з: 8.12.2009 Користувач №: 11 102 Подякували: 0 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Дівчата, відгукніться кому причину непліддя не встановили. Я не можу завагітніти 6 років. З спермограмою все гаразд, труби прохідні, гормони в нормі, торчінфекції (уреаплазма, мікоплазма, хламідії) відсутні, посткоітальний тест слабий. Лікарі радять зробити 3-4 інсемінації, далі ЕКЗ. На питання чи вирішує інсемінація чи ЕКЗ причину імунологічної несумістності я не почула від лікарів твердої відповіді. Вудгукніться будь-ласка кому ставили діагноз "імунологічна несумістність" , як лікувались, чи були вдалими інсемінації, ЕКЗ Може потрібні ще якісь додаткові обслідування? Ksuscha менi теж не встановили причину, всi аналiзи в нормi, як в мене,так i в чоловiка. знаю, шо такий дiагноз як "імунологічна несумістність" не всi лiкарi визнають, або як би це сказати - не всi лiкарi вважають такий дiагноз виправданим/правдивим з медичної точки зору. є лiкарi, якi дослiджують iмунологiчне безплiддя, а є такi, якi не мають пiдстав i достатнiх доказiв для такого дiагнозу. моя думка- я не знаю, чи вiрити в такий дiагноз, я думаю, на мiсцi лiкаря треба було б мати конкретнi наявнi факти i пiдтвердженi дослiдження для такого дiагнозу. ваш лiкар на чому базує свiй дiагноз? нам нiякого дiагнозу не поставили, вже кiлька рокiв. зробили 4 iнсемiнацiї - без результату. рекомендують ЕКЗ. ми ще думаємо що робити. все-ж таки причина не встановлена. нам навiть не робили посткоiтальний тест. бо сказали шо вiн не є визначальним i достовiрним. |
| Ksuscha |
8.3.2010, 9:25
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 45 З нами з: 5.3.2010 Користувач №: 14 701 Подякували: 6 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Ksuscha менi теж не встановили причину, всi аналiзи в нормi, як в мене,так i в чоловiка. знаю, шо такий дiагноз як "імунологічна несумістність" не всi лiкарi визнають, або як би це сказати - не всi лiкарi вважають такий дiагноз виправданим/правдивим з медичної точки зору. є лiкарi, якi дослiджують iмунологiчне безплiддя, а є такi, якi не мають пiдстав i достатнiх доказiв для такого дiагнозу. моя думка- я не знаю, чи вiрити в такий дiагноз, я думаю, на мiсцi лiкаря треба було б мати конкретнi наявнi факти i пiдтвердженi дослiдження для такого дiагнозу. ваш лiкар на чому базує свiй дiагноз? нам нiякого дiагнозу не поставили, вже кiлька рокiв. зробили 4 iнсемiнацiї - без результату. рекомендують ЕКЗ. ми ще думаємо що робити. все-ж таки причина не встановлена. нам навiть не робили посткоiтальний тест. бо сказали шо вiн не є визначальним i достовiрним. Привіт Slywochka! Діагноз несумісність поставили на основі прямого посткоітальний тесту, який показує кількість активно рухомих сперматозоїдів -1, слаборухомих 3-4, нерухомих-10-12. Аналіз здавали в Прикарпатському центрі репродукції (Івано-Франківськ). Цитую слова лікаря : "Щось вбиває в твому слизі сперматозоїди. Робіть інсемінації" Виписав лікування для покращення спермограми для інсемінації. зробили 2 інсемінації без стимуляції. Результат негативний. Далі я почала задумуватись чи ті інсемінації - "розвод для лохів", чи справді щось помагають в таких випадках. Хотілось б проконсультуватись з лікарем, який займається імунологічним безпліддям. |
| SMILE_DREAM |
8.3.2010, 9:58
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 168 З нами з: 1.9.2009 З: Тернопіль Користувач №: 8 276 Подякували: 69 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Привіт, незнаю чи правда, але коли лежала в лікарні на збереженні, також біля мене положили жінку, ака з чоловіком 10 років пробували завагітніти, всякі інсемінації не допомагали, і десь почула про народний метод, взяла розігрете в руці яйце, чи просто кімнатної температури (головне не з холодильника), і витягнула шприцом (без голки) білок, і перед самим СА, вприснула його собі в піхву, і завагітніла, ще вимірювала базальну температуру, і тести на визначення овуляції, СА - кожних 2 дні, щоб сперма мала час відновлюватись, а яєчний білок, має схожу консистенцію, як слиз в чоловіків, і захищає від кислого середовища жінки. Удачі вам.
|
| Slywochka |
8.3.2010, 21:49
Пост
|
|
Перехожий ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 5 З нами з: 8.12.2009 Користувач №: 11 102 Подякували: 0 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Привіт Slywochka! Діагноз несумісність поставили на основі прямого посткоітальний тесту, який показує кількість активно рухомих сперматозоїдів -1, слаборухомих 3-4, нерухомих-10-12. Аналіз здавали в Прикарпатському центрі репродукції (Івано-Франківськ). Цитую слова лікаря : "Щось вбиває в твому слизі сперматозоїди. Робіть інсемінації" Виписав лікування для покращення спермограми для інсемінації. зробили 2 інсемінації без стимуляції. Результат негативний. Далі я почала задумуватись чи ті інсемінації - "розвод для лохів", чи справді щось помагають в таких випадках. Хотілось б проконсультуватись з лікарем, який займається імунологічним безпліддям. В такому делiкатному питаннi слова лiкаря, що “щось” вбиває сперматозоїди, дуже “обнадiйливо” i професiйно звучать, особливо коли в вас 6 рокiв не виходить завагiтнiти. Це я iронiчно. А вам не можут зробити якiсь ще додатковi аналiзи, щоб визначити перешкоду i те “щось”? Якшо логiчно, то iнсемiнацiя обминає проблему слизу? Головне, щоб добрi аналiзи в чоловiка були. А чого iнсемiнацiї роблять без стимуляцiї? Навiть якшо вашi аналiзи супер, для процедури всеодно призначают стимуляцiю. В мене так було. Бо якщо в нормальному циклi наявна 1 яйцеклiтина, то зi стимуляцiєю може бути 2 або навiть 3. вже шанси бiльшi! Правда, не факт, шо це допоможе завагiтнiти, в мене було завжди бiльше як 1. I нiчого. Запитайте в лiкаря що вiн думає про стимуляцiю. Пошукайте на iнтернетi лiкаря, який би займався iмунологiчним безплiддям. Або бiльше iнформацiї про це. Якшо чесно, але то моя думка, пiсля 6 рокiв намагання завагiтнiти, iнсемiнацiя без стимуляцiї для мене виглядає “розводом для лохiв”. Тим бiльше шо вже 2 рази зробили без результату. Таких можна ше багато зробити, I надiятись на 1 яйцеклiтину. Користувач подумав і додав через 7 хв.: про бiлок нiчого не чула, можна прочитати бiльше. все може бути. |
| Ksuscha |
9.3.2010, 22:19
Пост
|
|
В такому делiкатному питаннi слова лiкаря, що “щось” вбиває сперматозоїди, дуже “обнадiйливо” i професiйно звучать, особливо коли в вас 6 рокiв не виходить завагiтнiти. Це я iронiчно. А вам не можут зробити якiсь ще додатковi аналiзи, щоб визначити перешкоду i те “щось”? Якшо логiчно, то iнсемiнацiя обминає проблему слизу? Головне, щоб добрi аналiзи в чоловiка були. А чого iнсемiнацiї роблять без стимуляцiї? Навiть якшо вашi аналiзи супер, для процедури всеодно призначают стимуляцiю. В мене так було. Бо якщо в нормальному циклi наявна 1 яйцеклiтина, то зi стимуляцiєю може бути 2 або навiть 3. вже шанси бiльшi! Правда, не факт, шо це допоможе завагiтнiти, в мене було завжди бiльше як 1. I нiчого. Запитайте в лiкаря що вiн думає про стимуляцiю. Пошукайте на iнтернетi лiкаря, який би займався iмунологiчним безплiддям. Або бiльше iнформацiї про це. Якшо чесно, але то моя думка, пiсля 6 рокiв намагання завагiтнiти, iнсемiнацiя без стимуляцiї для мене виглядає “розводом для лохiв”. Тим бiльше шо вже 2 рази зробили без результату. Таких можна ше багато зробити, I надiятись на 1 яйцеклiтину. Користувач подумав і додав через 7 хв.: про бiлок нiчого не чула, можна прочитати бiльше. все може бути. Slywochka, я згідна з Вами, що слова лікаря звучать дуже “обнадiйливо” , але іншого діагнозу немає. На додаткові аналізи жоден лікар не направляє. Хоча здають аналізи на наявність антиспермальних тіл в крові. При їх великій кількості пропонують 2-3 місяці захищений СА, потім "жити" відктито (що в мене вже було), або знову таки інсемінації. Інсемінацію з стимуляцією я планувала старано: приймала 5 таб клостилбегіту, прогінову. На УЗД дозрів і проовулював 1 фолікул, як в природньому циклі. Лікар запланував інсемінацію через 3 дні після овуляції, бо вихідні і уролога немає. Я вирішила, що моя яйцеклітина не буде чекати поки буде уролог і інсемінацію відмінила. Тепер шукаю іншого лікаря. Може Ви когось запропонуєте серйознішого? Бо я вже не знаю куди звертатись. |
| Khristina |
10.3.2010, 14:03
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 17 З нами з: 20.2.2010 Користувач №: 14 144 Подякували: 1 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
[b]Ksuscha,[/b
буду дуже вдячна,якшо підскажиш приблизну ціну інсемінації |
| Zorik |
10.3.2010, 17:23
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 53 З нами з: 30.8.2009 З: Lwiw-Warszawa Користувач №: 8 235 Подякували: 4 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Дівчата а який шанс завагітніти після інсемінаціїї?Кому повезло?
|
| Ksuscha |
10.3.2010, 19:21
Пост
|
|
|
| Slywochka |
10.3.2010, 21:17
Пост
|
|
Дівчата а який шанс завагітніти після інсемінаціїї?Кому повезло? Рiзнi лiкарi i рiзнi дослiдження показують рiзнi шанси – вiд 8% до 30% за одну iнсемiнацiю, як правило першу. А потiм чогось шанси на успiшне зачаття знижуються. Однозначної вiдповiдi нема, бо дуже багато унiкальних факторiв – вiк жiнки, реакцiя на стимуляцiю, дуже важлива якiсть сперматозоїдiв. I як правило молодшим жiнкам радять кiлька iнсемiнацiй, 4-6. Пiсля того як нiчого не вийшло, вiдсилають на еко. Бачила на iнтернетi, шо тим, в кого проблема зi слизом, рекомендують iнсемiнацiї. Нам вже 4 рази не повезло. Нiчого доброго не можу сказати. Користувач подумав і додав через 2 хв.: Рiзнi лiкарi i рiзнi дослiдження показують рiзнi шанси – вiд 8% до 30% за одну iнсемiнацiю, як правило першу. А потiм чогось шанси на успiшне зачаття знижуються. Однозначної вiдповiдi нема, бо дуже багато унiкальних факторiв – вiк жiнки, реакцiя на стимуляцiю, дуже важлива якiсть сперматозоїдiв. I як правило молодшим жiнкам радять кiлька iнсемiнацiй, 4-6. Пiсля того як нiчого не вийшло, вiдсилають на еко. Бачила на iнтернетi, шо тим, в кого проблема зi слизом, рекомендують iнсемiнацiї. Нам вже 4 рази не повезло. Нiчого доброго не можу сказати. Хоча з другого боку, прочитала шо пiсля 2 невдалих iнсемiнацiй, враховуючи вiк, дiагноз i т.д., треба добре зважити i подумати чи йти i робити ше кiлька, чи краще вже зробити 1 еко – з фiнансової точки зору. Особливо якщо ви все оплачуєте зi своєї кишенi. Не знаю в скiльки обходиться всi консультацiї лiкаря, УЗД, i стимуляцiя при 1 iнсемiнацiї, але якшо це приватна клiнiка, i дорого за все, то дiйсно може 6 iнсемiнацiй буде дорiвнювати 1 еко?? Ще раз повторюсь, що я не знаю цiн. I завжди легше назбирати на 1 iнсемiнацiю, нiж на раз на 1 еко. Користувач подумав і додав через 21 хв.: Slywochka, я згідна з Вами, що слова лікаря звучать дуже “обнадiйливо” , але іншого діагнозу немає. На додаткові аналізи жоден лікар не направляє. Хоча здають аналізи на наявність антиспермальних тіл в крові. При їх великій кількості пропонують 2-3 місяці захищений СА, потім "жити" відктито (що в мене вже було), або знову таки інсемінації. Інсемінацію з стимуляцією я планувала старано: приймала 5 таб клостилбегіту, прогінову. На УЗД дозрів і проовулював 1 фолікул, як в природньому циклі. Лікар запланував інсемінацію через 3 дні після овуляції, бо вихідні і уролога немає. Я вирішила, що моя яйцеклітина не буде чекати поки буде уролог і інсемінацію відмінила. Тепер шукаю іншого лікаря. Може Ви когось запропонуєте серйознішого? Бо я вже не знаю куди звертатись. Ага, i смiх i грiх – iнсемiнацiя через 3 днi пiсля овуляцiї. Звичайно, всяке може бути, i пiсля 3х днiв може статися чудо, але нащо ж випробовувати долю? Несерйозний якийсь лiкар. Може попитайте в дiвчат на форумi, хто з вашого мiста, може порадять iншого. На жаль, я не знаю нiкого. На вашому мiсцi я б зробила ще можливо 2 iнсемiнацiї з контрольованою стимуляцiєю, в доброго лiкаря. Якшо кажуть, що проблему слизу можна обiйти завдяки iнсемiнацiям, то вже лiпше попробувати i постаратись зробити тi кiлька якнайкраще. I не опускати руки пiсля 2х невдалих. |
| Khristina |
11.3.2010, 13:35
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 17 З нами з: 20.2.2010 Користувач №: 14 144 Подякували: 1 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
|
| jasya |
14.3.2010, 23:04
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 115 З нами з: 13.2.2009 Користувач №: 4 342 Подякували: 16 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Наш посткоїтальний тест був негативний.
Ми оминули інсемінацію і зробили одразу ЕКЗ - нажаль невдало. А що тепер - рекомендують аналіз на імунологічну несумісність, каріотип, антимюллерівський гормон, але це не допоможе завагітніти, а лише може вбити в нас останні сподівання на спільну дитину. |
| Ksuscha |
15.3.2010, 21:53
Пост
|
|
Імунологічна несумісність лікується. Якщо вірити інформації з інету. На сайті Інтерсоно описано коротко. Каріотип може дійсно поставити остаточний діагноз. Хоча насправді тяжко знайти двох людей з подібними каріотипами. За цей третій аналіз нічого не чула, але крім нього є ще безліч інших.
Я планую здати на каріотип, може генетик ще якісь запропонує. Якщо все добре , тоді впевненіше піду на наступні інсемінації. |
| MILKA2 |
13.4.2010, 21:29
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 64 З нами з: 12.4.2010 Користувач №: 16 122 Подякували: 6 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Привіт усім. У нас таж проблема - ніякої причини , а вагітності немає . Я лікуюся в Інтерсоно . Лікар суперовий - багатьом допоміг .Серед них і моя родичка , яка не могла завагітніти 2 роки . Робила одну інсемінацію - невдало . Тепер стимулююся і збираюся на другу . В інтерсоно інсемінація коштує 1900 гривень.
|
| Марті |
14.4.2010, 9:15
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 51 З нами з: 12.8.2009 Користувач №: 7 906 Подякували: 2 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Привіт усім. У нас таж проблема - ніякої причини , а вагітності немає . Я лікуюся в Інтерсоно . Лікар суперовий - багатьом допоміг .Серед них і моя родичка , яка не могла завагітніти 2 роки . Робила одну інсемінацію - невдало . Тепер стимулююся і збираюся на другу . В інтерсоно інсемінація коштує 1900 гривень. Напишіть будь ласка хто ваш лікар і якими препаратами вас стимулюють |
| Ksuscha |
14.4.2010, 20:24
Пост
|
|
Дівчата, лікарі з Інтерсоно направляли Вас на посткоітальний тест, визначення АСАТ в крові? Мені також пропонували там інсемінацію, але зразу сказали, що від неї більше розчарувань ніж позитиву, мол краще ЕКЗ. Може воно й так, але яке розчарування після невдалого ЕКЗ... Напевно в мене сьогодні трохи песимістичний настрій... |
| MILKA2 |
14.4.2010, 20:46
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 64 З нами з: 12.4.2010 Користувач №: 16 122 Подякували: 6 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Стимулюють Клостилбегітом (1 т.1р.на добу 5 днів) . Мій лікар - Михайлишин Л.О. Сьогодні в неї була , тому настрій суперовий(я від неї завжди така щаслива вихожу)., хоча фолікули ростуть не дуже добре - незнаю , можливо і не будемо робити інсем. цього циклу .Побачим . А стосовно взагалі цієї процедури - то , звичайно , гарантій позитивного результату ніхто не дасть . Все відбувається природнім шляхом (як і вдома в ліжку), різниця - відібрані спермики і повний контроль овуляції . Думаю ЕКЗ треба робити вже коли всі методи перепробувані (це все ж штучне запліднення і в скільки разів дорожче). Хоча , які б методи не застосовувалися - головне :dance: результат !!!!! Бажаю усім успіхів !!!
|
| кенічка |
14.4.2010, 21:19
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 59 З нами з: 30.11.2009 Користувач №: 10 734 Подякували: 7 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Дівчата- я буду для Вас живим прикладом-ПКТ в нас був негативний. 7 років ми чекали на нашу дівчинку, пройшли все, що на сьогоднішній день робили в Москві:аналізи всі які можливі, від генетики до імунології, була лапароскопія, 1 ЕКЗ-безрезультатне, після нього через місяць самостійна вагітність, завмерла на 9 тижні-чистка. 1 рік лікування, далі 3 рази робили гістероскопію,знову ЕКЗ-знову невдача. Готуемось до 3 ЕКЗ, всі мої аналізи і чоловіка просто ідеальні, придертись нема до чого. Але-але у мене знову самостійна вігітність- якій зараз 8 місяців і гарненько сопить собі у ліжечку. Так що бажаю Вам, щоб Ваші лялюсі прийшли якнайшвидше, без усіляких перешкод!!!
|
| MILKA2 |
14.4.2010, 23:00
Пост
|
|
Кенічка, в вашому випадку не дарма говорять - всьому свій час . У Вас історія з хороших кінцем . Але ,які перешкоди Ви пройшли ... Ви молодці !!! Витримали ... :smile: І тепер Вам нагорода від Бога .
|
| Ksuscha |
15.4.2010, 15:27
Пост
|
|
Дякую, Кенічка за відповідь! Ви дійсно через багато пройшли. В нашому випадку найкращі ліки це не втрачати надію! |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 30.7.2010, 9:58 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |