Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дитяча колекція. Вчимося малювати. Частина 2 - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дитяча колекція. Вчимося малювати. Частина 2 навчально-ігрова програма Оцінка: -----

Користувач поза мережею   SavNa 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 05 березень 2010 - 11:12

Зображення
Назва: Дитяча колекція. Вчимося малювати. Частина 2
Рік випуску: 2007
Виробництво: Атлантик
Жанр: навчально-ігрова програма
Мова: українська
Формат: ISO
Розмір: 485 Мб

Диск допоможе закріпити набуті та освоїти нові методи малювання. Наша маленька, але розумна помічниція Білка-Сопілка допоможе освоїти техніку малювання складних елементів, таких як пейзаж, натюрморт... Навчіть техніки малювання людини, а також її портета.

Відео-серія "Майстер-клас" детально та грамотно ознаймить з процесом творення складних картин. А також кросворди, веселі ігри, ребуси та розмальовки не дадуть Вашій дитині нудьгувати.

Диск "Вчимося малювати (Частина 2)" розроблений для дітей дошкільного та молодшого віку.

Системні вимоги:Microsoft Windows 98/2000/XP
Процессор 1000 МГц, 128Mb RAM, мишка

Прихований текст

• 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MisterR 

• Своя людина
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 09 березень 2010 - 15:22

Додав дзеркала на fileshare.in.ua і uploadbox.com.
My Signature
Тексти українських пісень - nashe.com.ua.
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2010 - 10:52

Перегляд повідомленняMisterR (9.3.2010, 15:22) писав:

Додав дзеркала на fileshare.in.ua і uploadbox.com.

Дякую, доречі тут повтор є, чи якщо те саме тільки частинами, то можна нову тему створювати? Я свій власний диск викладала, а за 4 дні він вже "розповзся" по мережі у різних варіантах. До того у мене куплений диск був 2 роки а в інеті його ніде небуло, сама шукаю 1-шу частину вже давно, вирішила з народом поділитись (на гуртом виклала, тут і на шаренет)........дуже прикро
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2010 - 11:08

Та нічого прикрого, я взяв його з Гуртом.ком і зробив ще декілька дзеркал для відвідувачів форуму Малеча, більше ніде його не постив.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2010 - 11:13

Перегляд повідомленняMisterR (10.3.2010, 11:08) писав:

Та нічого прикрого, я взяв його з Гуртом.ком і зробив ще декілька дзеркал для відвідувачів форуму Малеча, більше ніде його не постив.

prava сьогодні добавила. Подивіться в списку. А Вам навпаки дякую, я тільки знайомлюсь з обмінниками, раніше тільки качала і Вас на гуртом також зустрічала (вам неповезло скачати 3 файли і всі з різним розширенням) Торент-файлів створювати невмію і вдячна brut, що він взяв з головної і оформив все разом.
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2010 - 11:24

Перегляд повідомленняSavNa (10.3.2010, 13:13) писав:

...вам неповезло скачати 3 файли і всі з різним розширенням...

Так, це був я :)
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   prava 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 березень 2010 - 15:57

Перегляд повідомленняSavNa (10.3.2010, 10:52) писав:

Дякую, доречі тут повтор є, чи якщо те саме тільки частинами, то можна нову тему створювати? Я свій власний диск викладала, а за 4 дні він вже "розповзся" по мережі у різних варіантах. До того у мене куплений диск був 2 роки а в інеті його ніде небуло, сама шукаю 1-шу частину вже давно, вирішила з народом поділитись (на гуртом виклала, тут і на шаренет)........дуже прикро

1 Нову тему створювати не можна. Через пошук дивилась - не знайшовся. В заголовку помилка, хоча й сама таку допустила. Аж потім побачила. не "Вчимось малювати", а "Вчимося малювати". Можливо модератори виправлять. Тай мою тему видаліть, будь ласка, щоб повтору не було.
2. Прикрого нічого - скоро звикнете. Моїх релізів знаєте скільки від інших викладено - звикла. Спочатку також обурювалась про себе. Але закон тут такий... І не тільки диски з програмами, а й скановані книги (там роботи побільше)

;) ;)
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2010 - 19:20

Перегляд повідомленняprava (10.3.2010, 15:57) писав:

1 Нову тему створювати не можна. Через пошук дивилась - не знайшовся. В заголовку помилка, хоча й сама таку допустила. Аж потім побачила. не "Вчимось малювати", а "Вчимося малювати". Можливо модератори виправлять. Тай мою тему видаліть, будь ласка, щоб повтору не було.
2. Прикрого нічого - скоро звикнете. Моїх релізів знаєте скільки від інших викладено - звикла. Спочатку також обурювалась про себе. Але закон тут такий... І не тільки диски з програмами, а й скановані книги (там роботи побільше)

;) ;)

Та я вже змирилась, це в перший момент нахлинуло.....буває. Все нормально, я на Вас не серджусь, до речі спеціально на пуз-карапуз не викладала, знала, що хтось захоче. :8_2_103:
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 березень 2010 - 21:13

Так, все налагодив: заголовок цієї теми поправив, іншу тему видалив, лінки з неї переніс в цю.

Перегляд повідомленняprava (10.3.2010, 17:57) писав:

Але закон тут такий... І не тільки диски з програмами, а й скановані книги (там роботи побільше)

Цілком з Вами згідний, однак це сутність Інтернету, адже він створювання саме для взаємообміну інформацією, єдиний "–" в тому, що багато користувачів не мають поваги до чужої роботи. Але ж можна якось помічати свою роботу. От наприклад останнім часом я в усіх книжках, які я власноруч відсканував, відредагував в Фотошопі, зліпив в djvu і виклав в нет, ставлю свою печатку. Хоч це дріб'язок, але таким чином я декларую, що це моя робота і нехай мене за неї посадять.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   prava 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 березень 2010 - 22:31

Перегляд повідомленняMisterR (10.3.2010, 21:13) писав:

Так, все налагодив: заголовок цієї теми поправив, іншу тему видалив, лінки з неї переніс в цю.
Цілком з Вами згідний, однак це сутність Інтернету, адже він створювання саме для взаємообміну інформацією, єдиний "–" в тому, що багато користувачів не мають поваги до чужої роботи. Але ж можна якось помічати свою роботу. От наприклад останнім часом я в усіх книжках, які я власноруч відсканував, відредагував в Фотошопі, зліпив в djvu і виклав в нет, ставлю свою печатку. Хоч це дріб'язок, але таким чином я декларую, що це моя робота і нехай мене за неї посадять.

Останнім часом також так роблю. Хоча на кожне так є своє ні. І у людей є фотошопи, айсідісі, корел і т.д. Але ж і самі такі ж. :unknw:
Хоча літератури за останній рік накачала стільки, що уроки зараз робимо на ура. І не думаєш в 8 годин вечора, де взяти якесь повідомлення на завтрашній урок (ми ж також були учнями і згадували все в останню мить)...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   adsl 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2010 - 18:33

Дякую вам всім за ваші релізи!
P.S. Одне зауваження від вашого постійного користувача: скачування релізів з файлообмінників (безкоштовне) - ше той геморой, навіть з самих кращих, забирає занадто багато часу, особливо по частинах. Качати торентом значно простіше для користувача.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн