Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )
![]() ![]() |
| MoonRise |
3.3.2010, 22:41
Пост
|
|
Загадка року ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 908 З нами з: 25.7.2008 З: м.Луцьк Користувач №: 1 721 Щоденник Подякували: 1520 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 7 ) 100 > |
Всім привіт!
![]() Я скажу відверто, приємно, що ви всі б хотіли трішки дізнатися про мене... але... жартуючи... чи не жартучи, думала Татіці відмовити.... але, коли прочитала перше оце.... ... Саме інтерв'ю беде проходити на протязі тижня, або двох в залежності відтого як воно буде розвиватись. Якщо Вас внесли в список, то відмовитись уже не можливо!!! ну думаю, ладно... Симпатична, маю свою думку, весела і в міру правильна особа, маю прекрасну доньку Анну і не менш приємного і люблячого до життя чоловіка, щаслива по своєму, консерватор і оптиміст, справедлива і в деякій мірі дитина.... це все я про себе... кохану... ... мені здається, що я вже все про себе розповіла.... і ще... можливо кому не вгоджу у відповідях.... я ще та "штучка"... вибачте.... Ну що, поїхали! Правила проведення інтерв"ю |
|
Подякували: | |
| withouthead |
3.3.2010, 22:48
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 162 З нами з: 13.7.2008 З: Львів Користувач №: 1 623 Щоденник Подякували: 78 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
Привіт!
1. Ти любиш мистецтво? Яким видом його захоплюєшся? Чи твориш щось сама? 2. Як обираєш друзів? За якими критеріями? 3. Чого хотіла б собі побажати на найближчий рік-два? |
|
| alabama |
3.3.2010, 22:50
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 605 З нами з: 12.10.2009 З: Луцьк Користувач №: 9 244 Подякували: 279 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Привіт землячка MoonRise!
Маю до тебе декілька запитань 1. Ким ти хотіла стати в дитинстві? Чи ця мріяла здійснилася? 2. Що найбільше піднімає тобі настрій ? 3. За що полюбила свого чоловіка? |
|
| мавпочка |
3.3.2010, 22:55
Пост
|
|
Родзинка форуму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 500 З нами з: 25.2.2009 З: Київ Користувач №: 4 557 Щоденник Подякували: 335 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
Привіт, привіт!!! ДУже рада тебе бачити в інтерв"ю!
Може, запізнюсь, але мене дуже цікаво: 1. А як тебе звати, найзагадковіша форумчанко на Малечі? Чи відповідає твоє ім"я твоїй натурі? 2. З яким відчуттям у тебе асоціюється кожна пора року? 3. Ти й у житті така загадкова, як на форумі? 4. Що тебе може відштовхнути у людині при першому знайомстві? П.с. Наперед дякую за відповіді!!!! Це повідомлення відредагував мавпочка: 3.3.2010, 22:56 |
|
| Vesta* |
3.3.2010, 23:03
Пост
|
|
Знахідка року ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 950 З нами з: 19.8.2009 З: Бандерштату Користувач №: 8 017 Щоденник Подякували: 503 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
Приффіт !!!
Дуже приємно з тобою тут поспілкуватись. Маю на початок пару питань. 1. Як часто ти в своєму житті згадуєш вислів " Не все золото, що блистить" ? 2. Ти вимоглива людина ? ( тобто чи багато ти вимагаєш від своїх близьких і рідних) 3. Який він, твій внутрішній світ ? Чи є він у тебе ? І як часто ти туди тікаєш ( у свій світ) ? :blush: |
|
| zyabka |
3.3.2010, 23:08
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 436 З нами з: 8.5.2009 З: Львів Користувач №: 6 139 Щоденник Подякували: 774 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 4 ) 100 > |
Давно хотіла запитати, чи не твій животик на авці?
Про це думаю мабуть з першого дня як сюди потрапила. Наскільки пам"ятаю, ти аву не міняла. Якщо ні, то чому саме цей животик? Ну і за компанію: На яку найбільшу жертву йшла заради когось? Чим би зайнялась, якби довелось провеси місяць в зачиненому приміщенні? (вибрати можна тільки щось одне) Це повідомлення відредагував zyabka: 3.3.2010, 23:09 |
|
| MoonRise |
3.3.2010, 23:12
Пост
|
|
Загадка року ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 908 З нами з: 25.7.2008 З: м.Луцьк Користувач №: 1 721 Щоденник Подякували: 1520 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 7 ) 100 > |
Привіт! 1. Ти любиш мистецтво? Яким видом його захоплюєшся? Чи твориш щось сама? 2. Як обираєш друзів? За якими критеріями? 3. Чого хотіла б собі побажати на найближчий рік-два? Привіт! 1. Звичайно.... Особливо у виконанні інших людей... і відверто захоплююсь ними... Молодці! Якщо взяти часове мистецтво, то я люблю музику... 2. Їх у мене не багато... двоє зі шкільної парти.... двоє з двору.... ну і мої двоє одногрупниць... критерії... да ніяких, головне до душі мені, і щоб відчувала, що то моє у товаришуванні... 3. Здоров"я, стабільності в житті, віри у краще, ну і звичайно, молодості краси з кожним роком!!! Привіт землячка MoonRise! Маю до тебе декілька запитань 1. Ким ти хотіла стати в дитинстві? Чи ця мріяла здійснилася? 2. Що найбільше піднімає тобі настрій ? 3. За що полюбила свого чоловіка? Привіт! 1. Мріяла... бути продавцем в магазині, і постійно і безкоштовно жувати жвачки-подушечки із Кока-Колою... 2. Донька... і звичайно я сама, як у мене хороший настрій, то всім добре... 3. За розум... і за почуття гумору... комфортно мені було з ним... і я ні про що не думала.... коли спілкувалася з ним ... |
|
| Ananaska |
3.3.2010, 23:28
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 433 З нами з: 26.11.2008 Користувач №: 3 008 Подякували: 126 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
Привіт!
1.Ти весела людина? 2.Як ти познайомилась з своїм чоловіком? 3. Хто ти за професією? 4. Якби тобі дали вибір жити тут на батьківщині чи в якісь іншій країні, щоб ти обрала? І якщо б обрала іншу країну, то яку саме? |
|
| MoonRise |
3.3.2010, 23:33
Пост
|
|
Привіт, привіт!!! ДУже рада тебе бачити в інтерв"ю! Може, запізнюсь, але мене дуже цікаво: 1. А як тебе звати, найзагадковіша форумчанко на Малечі? Чи відповідає твоє ім"я твоїй натурі? 2. З яким відчуттям у тебе асоціюється кожна пора року? 3. Ти й у житті така загадкова, як на форумі? 4. Що тебе може відштовхнути у людині при першому знайомстві? П.с. Наперед дякую за відповіді!!!! Не запізнишся... Привіт! 1. Звати - Ніна! Не знаю, напевно, що так... гаряча кров.... 2. Зима - холод у почуттях, ніжність у віддачі...., весна - народжуваність, нове, і приємне..., літо - щастя, осінь - сум, але щастя в кольорах і почуттях ..... (Питання зачепило... гарно!) 3. Так... а тому і собі інколи задаю таке запитання... Чому? 4. Перше враження від першого слова... а далі.... нігті, взуття брудне, і неприємний запах.... Приффіт !!! Дуже приємно з тобою тут поспілкуватись. Маю на початок пару питань. 1. Як часто ти в своєму житті згадуєш вислів " Не все золото, що блистить" ? 2. Ти вимоглива людина ? ( тобто чи багато ти вимагаєш від своїх близьких і рідних) 3. Який він, твій внутрішній світ ? Чи є він у тебе ? І як часто ти туди тікаєш ( у свій світ) ? :blush: Превед!!! 1. Да, ніколи .... Хоча хороший і влучний вислів 2. Багато, хоча цього не помічаю 3. Є, звичайно, і скажімо, я з внутрішнім своїм світом найбільше... і ми один одного сприймаємо як ніхто Давно хотіла запитати, чи не твій животик на авці? Про це думаю мабуть з першого дня як сюди потрапила. Наскільки пам"ятаю, ти аву не міняла. Якщо ні, то чому саме цей животик? Ну і за компанію: На яку найбільшу жертву йшла заради когось? Чим би зайнялась, якби довелось провеси місяць в зачиненому приміщенні? (вибрати можна тільки щось одне) Привіт! 1. Ні, не мій.... хоча, якщо скинути 1 кг, буде мій 2. Ніколи не жертвувала... в мене одна людина є - це мама моя, яка варта цього, якби.... 3. Напевно щось би писала, напевно книжку Користувач подумав і додав через 9 хв.: Привіт! 1.Ти весела людина? 2.Як ти познайомилась з своїм чоловіком? 3. Хто ти за професією? 4. Якби тобі дали вибір жити тут на батьківщині чи в якісь іншій країні, щоб ти обрала? І якщо б обрала іншу країну, то яку саме? Привіт! 1. Весела, з почуттям гумору... але, хто його сприймає і як? Це вже проблема тієї людини.... 2. По інету... аська... зустрілися.... спочатку товариш, а далі..... бачу щось більше... отак 3. Працююю в освіті... 3. Не можу сказати однозначно... хотілося б звичайно жити тут на Батьківщині своїй... зі своїми найближчими і найріднішими людьми... але якби заставило життя... можливо... де? незнаю... Там, де було б мені комфортно у всьому! Це повідомлення відредагував MoonRise: 3.3.2010, 23:35 |
|
| |
| ФІОНА |
3.3.2010, 23:55
Пост
|
|
Вибух енергії ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 142 З нами з: 29.1.2009 З: Файна Юкрайна Користувач №: 4 001 Щоденник Подякували: 728 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 6 ) 100 > |
|
|
| Ananaska |
3.3.2010, 23:56
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 433 З нами з: 26.11.2008 Користувач №: 3 008 Подякували: 126 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
Я продовжу :blush: ...Мені дуже цікаво з тобою поспілкуватись, думаю ти досить цікава людина, люблю читати твої дописи.
1. Ти конфліктна людина? 2. Що тебе саме більше дратує в людях? 3. Що тобі саме більше запам'яталось з дитинства? 4. ТИ була чемною дитиною? ;) |
|
| MoonRise |
4.3.2010, 0:06
Пост
|
|
![]() Привіт Ніна!!!! Приємно познайомитись!!!!! :bye: кілька запитань від мене..:) 1. чи любиш куховарити??? 2. твоя улюблена страва???? 3. ким бачиш свою доню в майбутньому??? 4. плаунєте ще дітей????? ![]() Привітики! 1. Люблю... дуже... аби було з чого куховарити! Я маю на увазі продукти.... 2. Немає, чесно... Десерти, із сиру (творог)... оселедець, овочі.... ні!!!!!!!!!!!! РИБА..... в будь-якому вигляді... 3. Щасливою.... і успішною... 4. Я ні, чоловік інколи за сина мову веде... але.... багато але.... Я продовжу :blush: ...Мені дуже цікаво з тобою поспілкуватись, думаю ти досить цікава людина, люблю читати твої дописи. 1. Ти конфліктна людина? 2. Що тебе саме більше дратує в людях? 3. Що тобі саме більше запам'яталось з дитинства? 4. ТИ була чемною дитиною? ;) 1. Буває... якщо задіне та чи інша ситуація.... 2. Неграмотність, необізнаність, тупість, наївність 3. Щасливе дитинство... мандарини, цукерки, ігри з мамою, мультики, друзі ... я щаслива у підсвідомості дитинства... Неможу однозначно сказати, напевно у всьому радість була.... 4. Не знаю, хоча мама казала, що я була спокійною і слухняною дитиною |
|
| Ксюнка |
4.3.2010, 9:17
Пост
|
|
Фахівець Група: Модератори Повідомлень: 1 377 З нами з: 1.5.2008 З: м. Львів Користувач №: 1 218 Щоденник Подякували: 368 раз(и,ів) |
Привітусі!
1. Чому додала Rise до ніку? 2. Що найбільше не любиш робити з хатньої роботи? 3. Плануєш повертатися на попередню роботу після декрету? 4. Твій улюблений мультик? 5. Любиш молочне? Дяяяяяяяякі! :air_kiss: |
|
| Сеструлька |
4.3.2010, 9:21
Пост
|
|
Дока ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 3 184 З нами з: 1.3.2008 З: Запоріжжя Користувач №: 814 Щоденник Подякували: 764 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 8 ) 100 > |
Приветик.
1. начну с философского: в чем смысл жизни? 2. теперь к бытовухе: любишь быть "домохозяйкой"...убирать, готовить и т.д.? 3. есть ли что-то, чего тебе очень не хватает после пояления ребенка? |
|
| Оськін |
4.3.2010, 9:32
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 457 З нами з: 6.6.2009 З: Місто,Яке Нікуди Не Спішить Користувач №: 6 699 Щоденник Подякували: 149 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Привіт!
1.Найкращий подарунок для тебе-це що? 2.Розкажи ,будь-ласка,про найекстремальнішу свою пригоду. 3.Що любиш почитати? 4.Улюблена казка з дитинства і улюблений герой |
|
| Free_Girl |
4.3.2010, 12:46
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 651 З нами з: 20.10.2009 З: Львів Користувач №: 9 487 Щоденник Подякували: 169 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
привіт! може повторюсь ,але:
1)як давно ти заміжня? що можеш сказати про своє сімейне життя? і якою ти бачишт ідеальну сім"ю? |
|
| Рижуля |
4.3.2010, 14:18
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 378 З нами з: 9.10.2008 З: Тернопіль Користувач №: 2 414 Щоденник Подякували: 610 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 7 ) 100 > |
Привіт!!!
А я навіть не здогадувалася, що ти Ніна :) Гарне ім"я! Знач мої запитання. 1. Чому ти ніколи не викладаєш свої фотки ( чи я щось пропустила ;) ). Уявляю тебе красивою, тому й дивуюся :) 2. Чи знайома ти з кимось з наших форумчанок в реалі? 3. Якщо закінчились гроші в кого зможеш без роздумів позичити? І чи взагалі легко тобі позичати в когось гроші? 4. Яке б місто України з найбільшою приємністю відвідала найближчим часом і чому? 5. Чи вживаєш ненормативну лексику ;) За яких обставин, якщо так :) |
|
| MoonRise |
4.3.2010, 14:31
Пост
|
|
Привітусі! 1. Чому додала Rise до ніку? 2. Що найбільше не любиш робити з хатньої роботи? 3. Плануєш повертатися на попередню роботу після декрету? 4. Твій улюблений мультик? 5. Любиш молочне? Дяяяяяяяякі! :air_kiss: Привіт! 1. Спочатку зареєструвавшись Moon якось не подумала, що надовго затримаюсь тут... вскрізь на форумах я MoonRise... і це моє.... якщо перекласти Схід Місяця... я люблю ніч, люблю місяць і т.д.. 2. Прасувати... і ненавиджу мити туалет і ванну... цим займається чоловік... а так все я роблю... я не вибаглива... 3. Планую... мені моя робота подобається... час покаже... 4. На даний момент Капітошка... а так мені подобається Ну постривай... причому все, що з ним пов"язано... 5. Ні.... якщо не рахувати, що інколи (після родів смак в їжі різко змінився) я вживаю творог, кефір і сметану і все... Приветик. 1. начну с философского: в чем смысл жизни? 2. теперь к бытовухе: любишь быть "домохозяйкой"...убирать, готовить и т.д.? 3. есть ли что-то, чего тебе очень не хватает после пояления ребенка? Привітик!!! Приємно... 1. У чому зміст мого життя? Що після себе лишу я? Для чого? Ось такі питання мене все мучать до світання. Скажіть, для чого я навчаюсь? Навчаюсь жити, їсти, пити. Чому я маюсь, лаюсь, каюсь? Чому людина мож любити? Це не життя а існування, коли немає на питання тих відповідей зі мною поруч, таке життя ми робимо власноруч... .... згадалося у віршику такі слова... Любити, жити, віддавати, брати, цінувати, прощати Сеструлька, невже депресія у тебе? 2. Люблю готувати, прибирати, але і хочу бачити віддачу ближніх, щоб вони мені теж віддавали хоч трохи того всього, що я роблю для них ... і цінували 3. Є... не вистачає свободи тієї, яку я мала до 31 року... вже півтора року я повністю віддана доньці і сім"ї... важко спочатку було... хоча і зараз бувають дні-депресії... Привіт! 1.Найкращий подарунок для тебе-це що? 2.Розкажи ,будь-ласка,про найекстремальнішу свою пригоду. 3.Що любиш почитати? 4.Улюблена казка з дитинства і улюблений герой Привіт! 1. Будь-що, що мені до вподоби, головне, щоб людина дарувала від серця... А ще подарунок для мене найкращий це... посмішка, любов, повага, допомога... 2. Ой не буду, була така екстремальна пригода, але змовчу.... 3. Останнім часом практично не читаю, не вистачає часу, в основному це інет... звідси черпаю всіляку для мене інформацію.... а так люблю детективи та тріллери... ненавиджу фантастики... 4. Курочка ряба.... мишка привіт! може повторюсь ,але: 1)як давно ти заміжня? що можеш сказати про своє сімейне життя? і якою ти бачишт ідеальну сім"ю? Привіт! 1. 5 років одружена... Хороший чоловік, любляча донька... Ідеальна сім"я... там, де у всьому гармонія... Користувач подумав і додав через 13 хв.: Привіт!!! А я навіть не здогадувалася, що ти Ніна :) Гарне ім"я! Знач мої запитання. 1. Чому ти ніколи не викладаєш свої фотки ( чи я щось пропустила ;) ). Уявляю тебе красивою, тому й дивуюся :) 2. Чи знайома ти з кимось з наших форумчанок в реалі? 3. Якщо закінчились гроші в кого зможеш без роздумів позичити? І чи взагалі легко тобі позичати в когось гроші? 4. Яке б місто України з найбільшою приємністю відвідала найближчим часом і чому? 5. Чи вживаєш ненормативну лексику ;) За яких обставин, якщо так :) привітик!! 1. Ще все попереду викладу... пару викладала себе і доньку... Я так собі, симпатична 2. Ні... не знайома.... про одну хіба здогадуюсь... 3. Ніколи не позичала грошей... не люблю давати сама, і не люблю сама позичати... Розраховую на свої сили... (якщо звісно не рахувати позичання, коли забула гаманця, а додому доїхати потрібно чи навпаки, тоді на маршрутку стрельну)... 4. Мені подобається Київ дуже... я була там місяць часу... правда в підлітковому віці... відвідала практично все... але це було давно... хотілося б ще.... Львів подобається своїми памятками, старим містом... але мені чомусь важко там... незнаю... 5. Вживаю.... особливо інколи до чоловіка... я більш імпульсивна ніж він.... поки не загну... не зрозуміє... навіть шкода його, інший би поставив мене на місце і то бігом... рідко вживаю... але коли зла, ховайся в жито... хоча між словами і для зв"язки ніколи не було мату... Це повідомлення відредагував MoonRise: 4.3.2010, 14:47 |
|
| Сонях |
4.3.2010, 14:52
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 459 З нами з: 12.10.2008 З: Львів Користувач №: 2 454 Подякували: 468 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
привіт! приємно поспілкуватись з тобою
1. яке твоє улюблене місце відпочинку в Луцьку? 2. любиш подорожувати, якщо так то куди? 3. як вдається зберігти гарну форму (то я про животик :), думаю що 1 кг йому аж ніяк не шкодить) 4. з ким з форумчан хотіла би познайомитись в реалі? |
|
| MoonRise |
4.3.2010, 15:02
Пост
|
|
привіт! приємно поспілкуватись з тобою 1. яке твоє улюблене місце відпочинку в Луцьку? 2. любиш подорожувати, якщо так то куди? 3. як вдається зберігти гарну форму (то я про животик :), думаю що 1 кг йому аж ніяк не шкодить) 4. з ким з форумчан хотіла би познайомитись в реалі? Привіт! 1. Пивний клуб "Майдан" (не сприймайте за рекламу) Це МОЄ у всьому... музика, відвідувачі, персонал... і т.д. 2. Люблю... але не завжди співпадає бажання і можливість... Море... найулюбленіший вид відпочинку... будь-куди... аби... 3. Зашкодило для мене... 175/ 55 до родів, після родів 58... не комфортно мені... здорове харчування і все... але бувають свята, гості, вечірки і т.д... тут потрібно їсти, те що є ... не бути ж білою вороною... "закусивать то нада" на дієтах не сижу і не сиділа... 4. З тобою (чесно), Sonya, Сонячна, Сеструлька, Тетянка, Lara, Юля 77... багато у цих форумчан у дописах є схожість в думках зі мною... було б цікаво переконатись, що я не помляюсь... |
|
| |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 30.7.2010, 9:58 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |