Я обожнюю фотографуватися, в мене безліч фото зробленіх різними фотографами
Але я ж знаю що я тут така не одна!
Давайте у цій темці будемо розміщувати наші професійні фото....Бо все одно вони не можуть приймати участь у конкурсах, а милуватися ними зможемо тут=)
Фотографія – це жива історія......
Повідомлення відредаговано Юся: 03 березень 2010 - 19:26
Фотографували малого в садочку, електронного варінта не маю, зісканувала, тому якість не дуже.
А дівчаток одягали в мереживне плаття, капелюшок, в руку - ажурний зонт. Ідея мені дуже сподобалася!
Дуже гарні фото, а ми не маємо професійних, все руки ніяк не доходять...
Открою вам, кто лучший из мужчин. И кто на свете всех других дороже... Он - самый мой любимый.... Он - МОЙ СЫН. И никого роднее быть не может! Мій літературний блог
Є в мене одна мрія - зробити фотосесію з пузиком Для її здійснення треба зовсім не багато - зробити ще разок пузико і знайти класного фотографа Раїник Талія , ви просто чарівні
LudaM, ваш костюм - просто немає слів яка краса! А чоловік дуже вже серйозний. )) Раїник Талія, надзвичайні фото. Дууууже класно, природньо. Хочу собі теж такі з пузиком. Бо я все збиралася, але руки так і не дійшли. І зараз теж якось не можемо з чоловіком зібратися щоб зробити такі гані сімейні фото.
4 листопада святкували річницю одруження. і влаштували собі екскурс у минуле: одягнулися у весільне вбрання і пішли фотографуватися. Нарешті дійшли руки викласти частину фотосесії