Синдром карлсона
Відправлено 03 березень 2010 - 15:49
Відправлено 03 березень 2010 - 16:00
Відправлено 03 березень 2010 - 16:19
в мого похресника був такий "друг" Женя, він про нього дуже багато розповідав, казав, що той трохи страшний зовні, білий і великий, але добрий зсередини. Він розповідав, що той "друг" його не раз присипляв, коли він не хотів спати :)) То тривало десь три-чотири роки, та й досі він іноді приходить.
тепер розумію, що дитина просто хоче уваги...
Відправлено 03 березень 2010 - 21:54
А одна знайома розповідала, що в дитинстві, до неї вночі приходив хлопчик з синьою шкірою в срібному костюмі і душив її. При цьому його довгі пальці змикались у неї за шиєю. Бувало й таке (чи бувало?), що вони всю ніч літали над містом взявшись за руки. Потім все це минуло.
Відправлено 03 березень 2010 - 21:58
Відправлено 03 березень 2010 - 22:04
Відправлено 03 березень 2010 - 22:37

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 03 березень 2010 - 22:39
Я вигадала собі дівчинку-чорта(мотоорошно?), таку собі у спідничці, що жила в бабусі під ванною і крім мене про неї ніхто не знав. Вона була нещасна, бо не мала такої гарної родини, як я, не мала зовсім іграшок, я завжли лишала їй під ванною одну-дві, але найкращих... Вона була страшнувата, але мого віку. Тепер розумію - з тими іграшками - це була потреба когось жаліти, чи опікати?..Я від цього почувалася хорошою
В 13 це стало нав"язливою ідеєю. Ми жахливо постійно сперечались, це було реальне роздвоєння особистості. Раптом я відчула, що досить. Я вигнала її, коли піднімалась на свій страшний останній шостий поверх, було важко, але я наказала їй не повертатись.
Батьки нічого не знали і не знають. Уявляю, що було б, якщо б взнали!!!!Добре, що я нікому не сказала. Думаю, прототипом став металевий чортик сувенір, котрого я бачила в дитинстві. До речі, ніякого страху від ії існування, все цілком природньо було.
Також хочу наголосити, що це все відбувалося в бабусиній квартирі, в польському будинку 1939 року. Тепер часто думаю, що там була якась дивна енргетика, я не почувалась комфортно. Можливо, якісь події , що відбулись до мене в цій квартирі залишили свій слід... В ванні (де все і вигадалося мені було особливо дивно якось, але не в хорошому сенсі. До того ж я проводила багато часу насамоті саме там, поки бавилась під час купання.)
Користувач подумав і додав через 8 хв.:
[quote name='syliko' date='3.3.2010, 21:54' post='320055']
Від вашої розповіді мені справді моторошно...Але саме надзвичайне. що й справді було таке божество!!!
Повідомлення відредаговано Foxy: 03 березень 2010 - 22:44
Відправлено 03 березень 2010 - 22:51
Відправлено 04 березень 2010 - 00:26
Тим не меншее хоч явище і нормальне, але може свідчити про брак спілкування і обмежене соціальне оточення. Можливо саме тому автор помістив цю тему в розділ Особливі діти. Адже саме такі дітки частіше мають уявних друзів
Відправлено 04 березень 2010 - 00:29
Відправлено 04 березень 2010 - 15:43
Але, як почав ходити в садочок, він про неї забув.
Відправлено 12 березень 2010 - 11:40
Я рахую що це нормально.
Відправлено 12 березень 2010 - 17:37
Конечно, источник детских проблем чаще всего берет начало в родительских промахах. И если ребенок с головой уходит в придуманный им мир, на всякий случай вспомните, давно в последний раз вы гуляли с ним в парке, кормили голубей, собирали осенние листья или просто разговаривали по душам, помогая ему разобраться в его детских проблемах, преодолеть неурядицы, без которых невозможно взросление.
Відправлено 12 березень 2010 - 21:32
Відправлено 12 березень 2010 - 22:07
Пані Богдана (12.3.2010, 21:32) писав:
І в мене була така країна-острів, і також в підлітковому віці. Я не думаю що таке відбуваеться з дітьми через неувагу батьків, просто деякі діти можуть бачити більше ніж всі інші.В мене не було уявних друзів, але я вірю що вони не зовсім уявні.

Відправлено 12 березень 2010 - 22:17
бережаночка (3.3.2010, 22:37) писав:
Можливо, трохи не по темі, але діти дійсно бачать набагато більше, ніж дорослі. В одній передачі екстрасенс розповідала, що діти - ангели, і можуть бачити духів.
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Тому так часто діти погано сплять, вони навіть якщо не бачать, то відчувають чиюсь присутність. Потрібно обов"язково святити хату і мати образ в кімнаті

Допомога