Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Перевірка лічильників - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Перевірка лічильників Підійшов строк перевірки лічильників і з нас за це вимагають чималеньк Оцінка: -----

Користувач поза мережею   RomaIIIka 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 02 березень 2010 - 11:02

Час перевіряти лічльники. В нас квартирі 4 лічильники на воду і за їх перевірку вимагають близько 200 грн, хоча нещодавно чула по радіо що є якась постанова, згідно якої за перевірку лічильників платить установа в яку я сплачую гроші за послуги по наданню води(міськводоканал)
Чи знає хтось щось про це? Не хотілось би кожні 3 роки платити 200 грн за перевірку. Наперед вдячна.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 02 березень 2010 - 11:11

можливо щось корисне почерпнете

Прихований текст

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
і тутка

Прихований текст

Повідомлення відредаговано Антік: 02 березень 2010 - 13:43

My Signature
Зображення
Зображення
Ознака доброти - радість за інших...
  • 2
  • Back To Top

Користувач у мережі   uliarv 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 березень 2010 - 12:21

Можна попробувати посперечатися, але....згідно Правил користування системами водопостачання і водовідведення в Україні (якщо треба знайду пункт) абонент зобов"язаний купити і встановити водолічильник, який буде перебувати у нього на балансі і обслуговуванні, тобто Ви за цей лічильник і відповідаєте і ремонтуєте і повіряєте.....є ще один ньюанс, про який вам скажуть у місьводоканалі, в тарифи по наданню послуг з водопостачання і водовідведення плата за повірку лічильників не влючена :(
до недавнього часу наш місцевий водоканал був єдиним на україні, який повіряв лічильники ХОЛОДНОЇ води за свій власний рахунок (ці витрати були взяті на збитки підприємству), але з приходом нового керівництва, у нас теж ситуація змінилася, і наші споживачі тепер теж платять за повірку :(

Повідомлення відредаговано uliarv: 02 березень 2010 - 12:23

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vesna_86 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 січень 2011 - 14:58

Ось нас те питання теж торкнулося - прийшов час на повірку лічильників. Але моє питання полягає трошки в іншому.
Одна знайома сказала, що можна їх не знімати, а просто тим, хто прийде знімати ті лічильники, можна дати гроші, і вони самі всю ту "писанину" зроблять. По крайній мірі, хоча б з тими трубами мороки не буде - бо то спочатку зніми, потім постав... А як протікати десь почне? Кому то потрібно... :aggressive:
Чи мав хтось такий досвід повірки лічильників? Поділіться, будь ласочка... Бо за два дні й до мене прийдуть :hang1:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Барбарис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 січень 2011 - 15:01

та ви дзвоните до них та повідомляєте, що хочете перевірити лічильники, якщо до того вам не прийшло повідмлення про потребу в перевірці.
Оператор відразу вас інформує, що можете принести лічильники до них на провірку, а може до вас прийти інспектор додому, різниця тільки в ціні, минулого року за прихід додому брали 60 грн., а перевірка в службі - 12 грн.

Повідомлення відредаговано Барбарис: 31 січень 2011 - 15:01

My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 січень 2011 - 22:11

Перегляд повідомленняvesna_86 (31.1.2011, 14:58) писав:

Чи мав хтось такий досвід повірки лічильників? Поділіться, будь ласочка... Бо за два дні й до мене прийдуть :36_1_4:

В нас так провіряли. До сих пір проблем не було.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   катя22 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 31 січень 2011 - 22:41

з нас тільки за підключення гроші взяли :36_1_4:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2011 - 10:04

Перегляд повідомленням@рійк@ (31.1.2011, 22:11) писав:

В нас так провіряли. До сих пір проблем не було.

Скажіть, будь ласка, а Ви з ким на ту тему домовлялись - з тими, хто прийшов знімати лічильники? І скільки та "послуга" коштувала?
Прихований текст
Мені сказали, що то десь 200 грн, начебто...
Я порахувала, то виходить трохи дорожче, ніж "по-чесному", але хоч мороки з трубами нема :sorry:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ostap 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2011 - 10:09

трохи поправлю: не "перевірка" а "повірка" - це звіряння вашого лічильника з еталонним в лабораторії.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наташа М 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2011 - 12:43

в нас вже стоять років з 6-7 і ніхто ніколи не провіряв
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2011 - 15:31

Перегляд повідомленняНаташа М (1.2.2011, 12:43) писав:

в нас вже стоять років з 6-7 і ніхто ніколи не провіряв

Та я теж думала того не робити, але контролер з Водоканалу сам прийшов, і так збентежено мені "... добре, що Вас застав... якраз у Вашому будинку був... добре що зайшов... А якби Ваші лічильники з обліку зняли? Ото би штраф платили..." Короче, сам все зробив, я і опам"ятатись не встигла... Склав акт розпломбування лічильників, і каже "маєте один місяць на повірку")
От на завтра викликала, щоб прийшли знімати... А хто прийде, не знаю... Я думала, сантехніки в спецодязі будуть, з ким там домовлятися :36_19_1:
Але, як м@рійк@ пише, що і в них так було, буду і я пробувати домовлятись:unsure: , бо чоловіка не буде...
Завтра відпишу, що і як :unsure:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lilj4uk 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2011 - 18:59

Пишу дівчатка що і як бо я сама-колишній контролер Водоканалу.Повірка лічильників робиться раз у 3роки,коли я ще працювала то сама повинна була відстежити людей у котрих підходив час тої повірки.На ті адреси сама розносила повідомлення чи повідомляла по телефону,термін повірки рахується в кварталах.Тому як починався новий квартал я старалася(і так має робити кожен контролер!!!)усім повідомити,тоді люди собі розраховують час і можливість коли їм краще тим зайнятись,а на все про все вони мали 3 місяці(до кінця кварталу).Потім йшла до абонентів які повідомили мені що готові пройти ту повірку,писала їм акт на розпломбування лічильників і знімала пломби з усіх лічильників.Даний абонент повинен ті лічильники зняти і понести на перевірку,але мене то вже не стосувалось.Після того коли він їх повірить-сам встановлює і тоді за днів 3-7 приходять хлопці з бюро реєстрації і пломбують лічильники заново,даючи при тому новий акт реєстрації.Були і такі абоненти як і дехто з вас-що нехотіли морочитися з тим зніманням і носінням і одразу про це мені казали.А я в свою чергу давала контакти хлопців з бюро реєстрації які ту всю процедуру обходять і самі все владнюють,приносять на дім готовий папірець і ставлять вам нові пломби.Ціна залежала від кількості лічильників.Та в Водоканалі я вже досить давно не працюю,і от мені самій прийшов час робити ту повірку.Дивлюсь я а то вже кінець кварталу в котрому я мала її зробити...і ніхто мене не повідомляв......(мене це засмутило,бо сама я старалась людей попередити завчасно),дзвоню-питаю-а мені кажуть що то мої проблеми,що я прогавила,і офіційно досить дорого вже тепер коштує......а неоф.(незнімаючи),не набагато дорожче...тому я зробила висновок,що ну його махатись з тим знімання,возінням...і зробила на дому.Мені так було набагато простіше,хто нелюбить тої мороки то також раджу :8_3_19:
My Signature
Зображення Зображення
Життя може збити нас з ніг,і лише ми самі вибираємо-підніматись нам чи ні !...

див. правила підписів. не більше двох лінієчок!
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2011 - 11:31

Перегляд повідомленняLilj4uk (1.2.2011, 18:59) писав:

Були і такі абоненти як і дехто з вас-що нехотіли морочитися з тим зніманням і носінням і одразу про це мені казали.А я в свою чергу давала контакти хлопців з бюро реєстрації які ту всю процедуру обходять і самі все владнюють,приносять на дім готовий папірець і ставлять вам нові пломби.Ціна залежала від кількості лічильників.

А я той момент проґавила, коли контролер був. От тепер чекаю тих хлопців... А що, вони не всі тим можуть займатись? А якщо до мене якісь не ті прийдуть, то що, труба? :help:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2011 - 12:06

Перегляд повідомленняvesna_86 (2.2.2011, 12:31) писав:

А я той момент проґавила, коли контролер був. От тепер чекаю тих хлопців... А що, вони не всі тим можуть займатись? А якщо до мене якісь не ті прийдуть, то що, труба? :hang1:

Спарва в тому що поідеї якщо ви нікому нічого не говорили про повірку на дому то вони прийдуть тільки після того як з відділу повірок їм прийде звіт що ви лічильники принесли і повірили,або ж ви самі звернулись в бюро рестр.Які ваші були дії?

Додано:

Перегляд повідомленняLilj4uk (2.2.2011, 13:06) писав:

Спарва в тому що поідеї якщо ви нікому нічого не говорили про повірку на дому то вони прийдуть тільки після того як з відділу повірок їм прийде звіт що ви лічильники принесли і повірили,або ж ви самі звернулись в бюро рестр.Які ваші були дії?

І з якого ви району?
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іванка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2011 - 12:31

а я дівчатка, взагалі за таке вперше чую :8_3_19: , в нас один лічильник, а для чого аж чотири? і приходять тільки показник знімати більше нічого крім оплати за воду не платила, втановлювали взагалі самі бо мій тато розбирається в таких справах, прийшов і зробив, а вони вже тільки перевірили чи все добре :child_ 00:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2011 - 13:06

Так і повинно бути,а 4 ліч переважно в великих квартирах де є 3-5стояків,а повірка робиться раз в 3роки.У вас скільки часу він стоїть?
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наташа М 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2011 - 13:16

В нас 4 лічильники: 2 в кухні (гаряча і холодна вода) і 2 у туалеті (гаряча і холодна на ванну і туалет). Тому й 4 лічильники.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Oliska 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2011 - 13:17

В нас на тому тижні зняли на перевірку лічильник гарячої води, сказали заплатити 65 грн в банку.Але ми гарячою водою ітак не користуємося, в нас бойлер!
My Signature
[ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 02 лютий 2011 - 13:20

Від мене тільки що пішли. 113 в касу за те що приходили додому. Не знімали зі своєї ініціативи, сказали, що в нас труби неправильні і можуть потекти, якщо ті лічильники зачіпати. Сказали "Домовимся ;) " То я і не сильно сперичалась. Ми знімаємо квартиру, міняти труби тут не дуже хочеться, тим більше, що скоро з"їзжати..."домовимся ;) " Оцінила в 40 грн. Їм самим же меньше мороки. Не казали що мало. За тиждень наново опломбують і принесуть квитанцію для хазяїв
113 за 2

Повідомлення відредаговано zyabka: 02 лютий 2011 - 13:20

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2011 - 14:37

Перегляд повідомленняzyabka (2.2.2011, 13:20) писав:

Від мене тільки що пішли. 113 в касу за те що приходили додому. Не знімали зі своєї ініціативи, сказали, що в нас труби неправильні і можуть потекти, якщо ті лічильники зачіпати. Сказали "Домовимся ;)

А Ви де живете? Бо і від мене щойно пішли, і все те саме говорили) Нормальні такі чоловіки, їм і справді з тими лічильниками і самим не охота морочитись)
Тільки от дивлюсь, що я трохи щось забагато дала, в порівнянні з Вашою "оцінкою" :blush: Але нічого, головне, щоб все нормально зробили)
Ще написав номер, по якому додзвонитись можна, і сказав, що казати)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів