Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )
![]() ![]() |
| mania4ka |
18.4.2008, 14:54
Пост
|
|
Старожил Група: Модератори Повідомлень: 956 З нами з: 26.3.2008 З: Львів Користувач №: 994 Щоденник Подякували: 214 раз(и,ів) |
Я вже майже рік користуюсь протизаплідними пігулками, мене все влаштовує. Перед тим як почати їх прийом, проконсультувалась з лікарями і прочитала купу статей, після чого прийняла рішення. А щойно на цьому сайті прочитала інтерв"ю з доктором медичних наук Віктором Бесєдіном, який просто обіцяє всілякі жахливі проблеми жінкам, які користуються таблетками і спіраллю,і мене це налякало... Я розумію, що будь-які препарати- це не є добре, але який вихід? В мене алергія на презервативи, а покладатись на ненадійні методи типу перерваного акту чи календарного- це не для мене... :unknown:
|
| Сеструлька |
18.4.2008, 15:25
Пост
|
|
Дока ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 3 184 З нами з: 1.3.2008 З: Запоріжжя Користувач №: 814 Щоденник Подякували: 764 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 8 ) 100 > |
mania4ka, да уж, так далеко ушла вперед наука и медицина, а ничего нормального в смысле контрацепции так и не могут придумать, беда одна:(
|
| Татіка |
18.4.2008, 15:27
Пост
|
|
Мама двох принцес Група: Модератори Повідомлень: 1 402 З нами з: 30.1.2008 З: Вінниця Користувач №: 578 Щоденник Подякували: 366 раз(и,ів) |
Я вже майже рік користуюсь протизаплідними пігулками, мене все влаштовує. Перед тим як почати їх прийом, проконсультувалась з лікарями і прочитала купу статей, після чого прийняла рішення. А щойно на цьому сайті прочитала інтерв"ю з доктором медичних наук Віктором Бесєдіном, який просто обіцяє всілякі жахливі проблеми жінкам, які користуються таблетками і спіраллю,і мене це налякало... Я розумію, що будь-які препарати- це не є добре, але який вихід? В мене алергія на презервативи, а покладатись на ненадійні методи типу перерваного акту чи календарного- це не для мене... :unknown: Цілком і повністю з тобою згодна :prapor: В мене аналогічна ситуація. ГК мені особисто не дали ніяких побічних ефектів тому не думаю переоцінювати їх впилв на мій організм... Ну не стануж я мутантом чи супер хворою. Це все дуже індивідуально тому ми і консультуємось з лікарем перед їх прийнятям. Я особисто користуюсь "Яриною" Поганого про неї нічого не чула. Маю знайомих які приймають її довше за мене, одна навіть приймаючи її почала втрачати вагу... Тому не варто лякатись однієї статі.... |
| МелодиКа |
20.5.2008, 12:43
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 107 З нами з: 20.5.2008 З: Украина Користувач №: 1 327 Щоденник Подякували: 24 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Я користуюсь спіраллю, тепер для мене це більш підходящий сасіб.Він мені підходить на всі 100%
|
| Тетянка |
20.5.2008, 12:56
Пост
|
|
Фахівець Група: Vip-модератор Повідомлень: 1 365 З нами з: 27.2.2008 З: Київ Користувач №: 782 Щоденник Подякували: 607 раз(и,ів) |
Від протизаплідних таблеток на сьомий день мене починало нудити,як при токсикозі,тому пити їх не могла. А на спіраль моя матка зреагувала своєрідно- до кінця не закривалась і намагалась виштовхнути інородне тіло. ТО я промучилась з нею 5 місяців-і видалила. Час від часу користувалась свічками,презервативами,а ,враховуючи мій нерегулярний цикл, інколи просто нічим. І за 12 років такого "предохранения" прийшов результат :child_ 06:
|
| mania4ka |
20.5.2008, 12:59
Пост
|
|
Старожил Група: Модератори Повідомлень: 956 З нами з: 26.3.2008 З: Львів Користувач №: 994 Щоденник Подякували: 214 раз(и,ів) |
|
| Тетянка |
20.5.2008, 13:01
Пост
|
|
Фахівець Група: Vip-модератор Повідомлень: 1 365 З нами з: 27.2.2008 З: Київ Користувач №: 782 Щоденник Подякували: 607 раз(и,ів) |
|
| mania4ka |
20.5.2008, 13:04
Пост
|
|
|
| Маруся |
20.5.2008, 13:08
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 365 З нами з: 28.2.2008 З: Київ Користувач №: 795 Подякували: 37 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
У мене спіраль, і я себе добре почуваю. Нічого поганого від близьких мені людей про цей засіб контрацепції я не чула, а балачкам довіряти не хочу. В свій час користувалася протизаплідними таблетками, вони мені теж дуже подобались. Відрегулювали мені цикл день у день.
Не чим не користуватися, а потім робити жахливі речі(аборт), то не для мене, і я думаю, що і не для вас. |
| мамаПашіЖеніБогдана |
20.5.2008, 13:28
Пост
|
|
Зіркова матуся ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 186 З нами з: 25.1.2008 З: Київ Користувач №: 551 Щоденник Подякували: 641 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 9 ) 100 > |
Мені протизаплідні таблетки не підходять категорично, навіть найбезепчніші, а спіраль чомусь боюся ставити. Поставлю, але нехай пізніше.
Користуємося презервативами. І мене, я чоловіка влаштовує. Мені в принципі однаково, які а в нього відчуття різні, ТОму підібрав, які йому подобаються. |
| Щасливий татусь |
20.5.2008, 14:47
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 088 З нами з: 28.1.2008 З: Львів Користувач №: 562 Подякували: 281 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
Дехто каже, що після спіралі, багато жінок не можуть завагітніти! То правда?
|
| мамаПашіЖеніБогдана |
20.5.2008, 15:00
Пост
|
|
Зіркова матуся ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 186 З нами з: 25.1.2008 З: Київ Користувач №: 551 Щоденник Подякували: 641 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 9 ) 100 > |
|
| Сеструлька |
20.5.2008, 15:10
Пост
|
|
Дока ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 3 184 З нами з: 1.3.2008 З: Запоріжжя Користувач №: 814 Щоденник Подякували: 764 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 8 ) 100 > |
Щасливий татусь, после нее как раз очень быстро обычно беременеют когда снимают.
меня тоже презервативы более-менее удавлетворяли после родов, все равно ничего другого нельзя было, пока в один прекрасный день не подвел этот метод и теперь жду снова лялю. спираль тоже боюсь и не хочу ничего инородного в себя пихать, а как быть после родов не знаю вообще... |
| NaTa! |
20.5.2008, 15:16
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 419 З нами з: 1.4.2008 З: Львів Користувач №: 1 029 Подякували: 106 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
пока в один прекрасный день не подвел этот метод и теперь жду снова лялю. Вибач мене зелену за нескромне питання, але що значить підвід це метод? Просто ми теж користуємся презервативами, а другу вагітність не плануєм. Поділись будь-ласка досвідом щоб ми не мали несподіванок. |
| Щасливий татусь |
20.5.2008, 16:01
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 088 З нами з: 28.1.2008 З: Львів Користувач №: 562 Подякували: 281 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
Вибач мене зелену за нескромне питання, але що значить підвід це метод? Просто ми теж користуємся презервативами, а другу вагітність не плануєм. Поділись будь-ласка досвідом щоб ми не мали несподіванок. Можна я відповім на це запитання? Байдуже я вже відповідаю! :D Розумієте Наталочко, презики то досить хороша річ, оскільки його стінки мільярди сперматозоїдів не можуть пробити, щоби добратися до омріяної жіночої клітини. Але в багатьох випадках презики мають властивіть просто рватися, а через процез єднання далеко не завжди можна це помітити! От і виходить, тобто входить один з тієї братіх вхід в яйцеклітину. І тоді... ти беременна, ето временна... :D Хоча тоді не смішно, дуже не смішно. |
| Юлія |
20.5.2008, 16:06
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 337 З нами з: 17.10.2007 З: Київ Користувач №: 189 Щоденник Подякували: 169 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
Вибач мене зелену за нескромне питання, але що значить підвід це метод? Просто ми теж користуємся презервативами, а другу вагітність не плануєм. Поділись будь-ласка досвідом щоб ми не мали несподіванок. Так багато моїх знайомих діток зачали, а от з презервативами лайфстайлз двійня навіть вийшла (дві дівчинки), так що я як надумаю мати ще діток, куплю ці презервативи |
| manana |
20.5.2008, 16:37
Пост
|
|
Зацікавлений ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 71 З нами з: 17.4.2008 З: Тернопіль Користувач №: 1 137 Подякували: 0 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
Взагалі-то спіраль не рекомендують ставити жінкам, які ще не родили.Принаймі такої думки гінекологи у нас в Тернополі. Кажуть,що можна завагітніти після неї, але часто виникають проблеми з виношуванням. Зараз і так багато жінок мають проблеми з репродуктивною системою.
|
| наденька |
20.5.2008, 17:06
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 281 З нами з: 11.3.2008 З: Львів Користувач №: 885 Подякували: 49 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
Спосіб дії спиралі - абортивний. Справа в тому, що при наявності спирали зачаття, все-таки, відбувається, у середньому, навіть кілька разів у році, як це показують ранні тести на вагітність. Однак, спіраль не допускає імплантації дитини в матку, так що дитина умирає найчастіше у віці 7-10 днів.
Оскільки зачаття відбувається ще за два тижні до менструації, а спіраль позбавляє дитини життя найчастіше в цей період, у жінки, все-таки, з'являється кровотеча, і вона думає, що не була вагітною, хоча насправді все навпаки. Іноді в процесі боротьби за життя дитині, все-таки, вдається закріпитися в матці, і в матері немає менструації. Спіраль намагається зірвати дитину з матки й після її закріплення. Необхідно підкреслити, що й у такому випадку не можна робити аборт! Варто також знати, що спіраль не викликає народження дефектної дитини. Антуан Лісец, доктор медицини,“PRO VITA” Користуємось презервативами. Вважаю їх практично єдиним не абортивним засобом.оскільки вважаю аборт недопустимим (на будь-якому терміні,хоч і 3 дні...:) ) |
| мамаПашіЖеніБогдана |
20.5.2008, 18:27
Пост
|
|
Так багато моїх знайомих діток зачали, а от з презервативами лайфстайлз двійня навіть вийшла (дві дівчинки), так що я як надумаю мати ще діток, куплю ці презервативи Ну от,хто хоче двійню, купуйте лайфстайлз! :rofl: :rofl: :rofl: :blum1: Спосіб дії спиралі - абортивний. Справа в тому, що при наявності спирали зачаття, все-таки, відбувається, у середньому, навіть кілька разів у році, як це показують ранні тести на вагітність. Однак, спіраль не допускає імплантації дитини в матку, так що дитина умирає найчастіше у віці 7-10 днів. Оскільки зачаття відбувається ще за два тижні до менструації, а спіраль позбавляє дитини життя найчастіше в цей період, у жінки, все-таки, з'являється кровотеча, і вона думає, що не була вагітною, хоча насправді все навпаки. Іноді в процесі боротьби за життя дитині, все-таки, вдається закріпитися в матці, і в матері немає менструації. Спіраль намагається зірвати дитину з матки й після її закріплення. Необхідно підкреслити, що й у такому випадку не можна робити аборт! Варто також знати, що спіраль не викликає народження дефектної дитини. Антуан Лісец, доктор медицини,“PRO VITA” Користуємось презервативами. Вважаю їх практично єдиним не абортивним засобом.оскільки вважаю аборт недопустимим (на будь-якому терміні,хоч і 3 дні...:) ) Не знала, що так діє. Я думала, що просто не дає завагітніти. Хоча про вагітності зі спіраллю читала в журналах, і можна народити здорову дитину. Я теж вважаю аборт неприпустимим на будь-якому терміні, тому Хвала презервативам. :i_am_so_happy: Тільки щоб не рвалися. :acute: А хто користується теж, напишіть, на які немає нарікань. |
| Юлія |
20.5.2008, 18:30
Пост
|
|
Фахівець ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 1 337 З нами з: 17.10.2007 З: Київ Користувач №: 189 Щоденник Подякували: 169 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 30.7.2010, 10:10 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |