Форум

Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

34 Сторінки V « < 32 33 34  
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Контрацепція, Якими засобами контрацепціїї ви користуєтесь?
Melpomenh
29.6.2010, 17:27
Пост #661

Старожил

За народження дитини
Група: Досвідчені користувачі
З: Львiв
Користувач №: 7 919
Подякували: 145 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 >

Вишенька,редких случаях возможны - изменение либидо" - можливо мається на увазі його підвищення!
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения
Zayka)))
7.7.2010, 9:58
Пост #662

Початківець
**

Група: Користувачі
З: Львів
Користувач №: 9 441
Подякували: 0 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( ) 100 >

Дівчата, через всім привіт!
Я вже розказувала за свою проблему, опишу її тепер скорочено в мене вже 2 роки немає місячних чим вже тільки не лікувалась, і вітамінами, і травами, вже і гормони пила джаз і дуфастон, поки пила місячні були перестала пити і так і не почались. Десь тиждень тому зробила аналізи на гормони, там все ніби в нормі, от тільки лікарка сказала, що можливо трохи замало естрогенів, і виписала мені фемостон, і на 16 день фемостону приймати 10 днів дуфостан.
І так пів року...........
Прочитала на двох інструкціях про можливість пухлин, тепер навіть не знаю що робити....., і не відомо чи таки місячні почнуться після цього курсу чи ні....(((
Cherika
7.7.2010, 12:06
Пост #663

Фахівець

З: Чернівці
Користувач №: 6 962
Подякували: 465 раз(и,ів)

Zayka))), я пам"ятаю що ви писали минулі рази, шкода що вам поки що так і не вдалося відрегулювати менструальний цикл :(
Але це ваше питання ви написали не в тій темі що потрібно, тому що Фемостон і Дуфастон не є засобами контрацепції, це гормональні ліки, і про них в ций темі не можна писати, тому модератори можуть вас насварити за те що ви пишете в невідповідній темі, а мене за те що вам відповідаю....
Тому я вам відповідь на ваше запитання напишу в приват, а також дуже раджу вам переглянути ці теми:
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?...%EE%F1%F2%EE%ED
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=2161
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=6600
в них ви можете задавати будь-які запитання щодо відсутності місячних, а в першому посиланні є інформація про Фемостон.

Це повідомлення відредагував Cherika: 7.7.2010, 12:07
Вишенька
7.7.2010, 13:33
Пост #664

Фахівець

За народження дитиниЗа грудне вигодовування!За творчість!
З: Івано-Франківськ
Користувач №: 1 181
Подякували: 408 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 >

(Melpomenh @ 29.6.2010, 18:27) *

Вишенька,редких случаях возможны - изменение либидо" - можливо мається на увазі його підвищення!

Думаю, якби малось на увазі саме підвищення, то так би і писало. "Зміна лібідо" може означати як його підвищення, так і падіння.

Може, у когось і підвищується, у мене падало (спочатку від одних таблеток, через деякий час спробувала інші - та сама історія...)

Це повідомлення відредагував Вишенька: 7.7.2010, 13:35
Mashkina
8.7.2010, 2:25
Пост #665

Своя людина

За народження дитини
З: Луцьк
Користувач №: 4 427
Подякували: 18 раз(и,ів)

Ой, а я перепробувала майже весь арсенал КОКів. Спочатку сиділа на таблетках Ліндинет- постійно выд них була нудота, потім пила Мікрогенон- підійшли, все було класно. Поїхала на море, обійшла всі аптеки і не знайшла їх. Прийшлося посеред циклу купити Нова Ринг. Класна штука в плані зручності. Не потрібно напрягатись, щоб не забути випити таблетку. Поставив нагадування раз в три тижні і все. Правда один раз я витягнула те кільце разом з тампоном і помітила це тільки на наступний день. Так що треба бути обережним. А так, взагалі не заважає, не відчувається, якщо правильно розташувати. Потім спробувала пластир. Теж зручно, але менше ніж кільце. Бо пишуть, шо можна митися з ним, а він відмокає. Тому гормони нерівномірно всмоктуються і це погано для організму. Кожен день типу різна доза..так мені пояснив лікар. Коротше після того всього...мабуть через коливання гормонів в пластирі, мене ТАК погребло шо не передати. І тиск скакав і серцебиття і страх дивний...постійні головокружіння. От тоді я кинула всі ці штуки і нарешті второпала , що це не іграшки і всі ці КОКи дуже шкідливі. Потім завагітніла одразу, народила, зараз захищаємось природнім шляхом. А для себе знаю, що більше ніколи ту гадость приймати не буду. А на рахунок консультації з лікарем-то вона , я вважаю, ОБОВ"ЯЗКОВА! Бо насправді це дуже небезпечний препарат. Почитайте добре інструкцію- там побічні ефекти всі правдиві і часті...Ще раз раджу вам серйозно віднестися до протизаплідних.

34 Сторінки V « < 32 33 34
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
2 Користувачів переглядають дану тему (2 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 30.7.2010, 9:51
Пиши українською Перекладач онлайн
Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено