Контрацепція Якими засобами контрацепціїї ви користуєтесь?
Відправлено 18 квітень 2008 - 14:54
Відправлено 18 квітень 2008 - 15:25
Відправлено 18 квітень 2008 - 15:27
mania4ka (18.4.2008, 14:54) писав:
Цілком і повністю з тобою згодна
Тому не варто лякатись однієї статі....
Відправлено 20 травень 2008 - 12:43
Відправлено 20 травень 2008 - 12:56
Відправлено 20 травень 2008 - 13:08
Не чим не користуватися, а потім робити жахливі речі(аборт), то не для мене, і я думаю, що і не для вас.
Відправлено 20 травень 2008 - 13:28
Користуємося презервативами. І мене, я чоловіка влаштовує. Мені в принципі однаково, які а в нього відчуття різні, ТОму підібрав, які йому подобаються.
Відправлено 20 травень 2008 - 14:47

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 20 травень 2008 - 15:10
меня тоже презервативы более-менее удавлетворяли после родов, все равно ничего другого нельзя было, пока в один прекрасный день не подвел этот метод и теперь жду снова лялю. спираль тоже боюсь и не хочу ничего инородного в себя пихать, а как быть после родов не знаю вообще...
Відправлено 20 травень 2008 - 15:16
Сеструлька (20.5.2008, 16:10) писав:
Вибач мене зелену за нескромне питання, але що значить підвід це метод? Просто ми теж користуємся презервативами, а другу вагітність не плануєм. Поділись будь-ласка досвідом щоб ми не мали несподіванок.
Відправлено 20 травень 2008 - 16:01
NaTa! (20.5.2008, 16:16) писав:
Можна я відповім на це запитання? Байдуже я вже відповідаю! :D
Розумієте Наталочко, презики то досить хороша річ, оскільки його стінки мільярди сперматозоїдів не можуть пробити, щоби добратися до омріяної жіночої клітини. Але в багатьох випадках презики мають властивіть просто рватися, а через процез єднання далеко не завжди можна це помітити! От і виходить, тобто входить один з тієї братіх вхід в яйцеклітину. І тоді... ти беременна, ето временна... :D
Хоча тоді не смішно, дуже не смішно.

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 20 травень 2008 - 16:06
NaTa! (20.5.2008, 16:16) писав:
Так багато моїх знайомих діток зачали, а от з презервативами лайфстайлз двійня навіть вийшла (дві дівчинки), так що я як надумаю мати ще діток, куплю ці презервативи
Відправлено 20 травень 2008 - 16:37
Відправлено 20 травень 2008 - 17:06
Оскільки зачаття відбувається ще за два тижні до менструації, а спіраль позбавляє дитини життя найчастіше в цей період, у жінки, все-таки, з'являється кровотеча, і вона думає, що не була вагітною, хоча насправді все навпаки.
Іноді в процесі боротьби за життя дитині, все-таки, вдається закріпитися в матці, і в матері немає менструації. Спіраль намагається зірвати дитину з матки й після її закріплення. Необхідно підкреслити, що й у такому випадку не можна робити аборт! Варто також знати, що спіраль не викликає народження дефектної дитини.
Антуан Лісец, доктор медицини,“PRO VITA”
Користуємось презервативами. Вважаю їх практично єдиним не абортивним засобом.оскільки вважаю аборт недопустимим (на будь-якому терміні,хоч і 3 дні...:) )
Відправлено 20 травень 2008 - 18:27
Юлія (20.5.2008, 17:06) писав:
Ну от,хто хоче двійню, купуйте лайфстайлз!
наденька (20.5.2008, 18:06) писав:
Оскільки зачаття відбувається ще за два тижні до менструації, а спіраль позбавляє дитини життя найчастіше в цей період, у жінки, все-таки, з'являється кровотеча, і вона думає, що не була вагітною, хоча насправді все навпаки.
Іноді в процесі боротьби за життя дитині, все-таки, вдається закріпитися в матці, і в матері немає менструації. Спіраль намагається зірвати дитину з матки й після її закріплення. Необхідно підкреслити, що й у такому випадку не можна робити аборт! Варто також знати, що спіраль не викликає народження дефектної дитини.
Антуан Лісец, доктор медицини,“PRO VITA”
Користуємось презервативами. Вважаю їх практично єдиним не абортивним засобом.оскільки вважаю аборт недопустимим (на будь-якому терміні,хоч і 3 дні...:) )
Не знала, що так діє. Я думала, що просто не дає завагітніти. Хоча про вагітності зі спіраллю читала в журналах, і можна народити здорову дитину.
Я теж вважаю аборт неприпустимим на будь-якому терміні, тому Хвала презервативам.
А хто користується теж, напишіть, на які немає нарікань.

Допомога

-