Педіатри Львова
Відправлено 18 квітень 2008 - 13:17
І так в мене цей період співпадає негарно зі щепленням для малюка :(
По-іншому не виходить просто...
Дуже-дуже прошу львівянок, щоб поділились контактами хорошого педіатра на випадок якихось неприємностей.
Щоб, наприклад, на свята можно його було визвати якщо щось піде не так.
Розумію, що це все має оплачуватись і я згодна добре заплатити.
Спасибі наперед всім, хто відгукнеться))
Відправлено 18 квітень 2008 - 13:28
PaNtera (18.4.2008, 13:17) писав:
І так в мене цей період співпадає негарно зі щепленням для малюка :(
По-іншому не виходить просто...
Дуже-дуже прошу львівянок, щоб поділились контактами хорошого педіатра на випадок якихось неприємностей.
Щоб, наприклад, на свята можно його було визвати якщо щось піде не так.
Розумію, що це все має оплачуватись і я згодна добре заплатити.
Спасибі наперед всім, хто відгукнеться))
А хто Вам сказав, що ви маєте робити щеплення вчасно! Це можна відтермінувати на тиждень-два. Нічого в тому страшного немає. Принаймні ми так, за потреба, робили і лікарка нічого нам не казала.
Тай досить багатьом діткам приходиться брати прививки не за графіком, бо, наприклад, якщо в дитинки температура чи висипка, то вже жодних прививок неможна давати. А ми й спеціально в рочок, не робили дитині щеплення на манту. А тільки нещодавно, бо березень досить специфічка пора, тоді організми не тільки дітей, а й дорослих трошки ослаблені. Так би мовити перезідний період від зими до весни.
Тож можете з чистою душеє відкласти щеплення. Та й вам у Львові так буде спокійніше. Принаймні дитина буде спокійнішою.
Ну але це, як каже Савік Шустер: "чіста майо мненіе"!
А ви робіть, як знаєте!

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 18 квітень 2008 - 13:36
Повідомлення відредаговано Настюша: 30 квітень 2009 - 00:54
Відправлено 18 квітень 2008 - 13:36
Відправлено 04 листопад 2008 - 12:03
а то ми вже хворіємо з червня місяця з дуже високою температурою, і не можуть нам поставити діагноз. На орлика вже лежали викололи нас по повній програмі, а діагноз поставили, що самій смішно стало, хоча я не медик.
Відправлено 04 листопад 2008 - 12:25
Олежикова_мама (4.11.2008, 12:01) писав:
В Чорнобильській лікарні УЗД добре робить лікар Жельов (ім"я не пам"ятаю).З діток до 3 років грошей не бере, але треба мати направлення від дільничого педіатра. А хороший педіатр є в сихівській дит. поліклініці. Телефон можу скинути в приват.

Мої сини,мої орли - це моя гордість материнська !!!
Кажуть люди я сама, наче квіточка,
Що пливуть мої слова, як та річечка,
Що душа моя співає, мов сопілочка.
А я просто українка, україночка
Відправлено 04 листопад 2008 - 13:18

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 07 листопад 2008 - 11:31
M@rtik 1+1 (4.11.2008, 12:25) писав:
Так Жельов справді дуже хороший спеціаліст. Раніше приймав і без направлення.
Якщо можна і мені будь ласка, координати педіатра на сихові.
Відправлено 07 листопад 2008 - 12:38
Олежикова_мама (4.11.2008, 12:03) писав:
а то ми вже хворіємо з червня місяця з дуже високою температурою, і не можуть нам поставити діагноз. На орлика вже лежали викололи нас по повній програмі, а діагноз поставили, що самій смішно стало, хоча я не медик.
Теж хочу Вам порадити звернутися до Олесі Ігоревни Курій,5 дит.поліклініка на Чупринки 14 каб.Лікар - супер!Довіряем тільки ій.
Відправлено 07 листопад 2008 - 13:15
Відправлено 07 листопад 2008 - 14:50
Відправлено 07 листопад 2008 - 18:56
Відправлено 07 листопад 2008 - 19:38
Відправлено 18 листопад 2008 - 12:04

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 03 грудень 2008 - 00:33
юля77 (18.11.2008, 12:04) писав:
На Ваш шановний форум попав випадково, шукав одну свою ранню статтю, а знайшов Вас... Приємно, що людей реально цікавить майбутнє їх дітей...
На жаль, а може, на щастя я не є невропатологом. Колись був досить непоганим хірургом, останні 20 років займаюсь ультразвуковою діагностикою. Так склалось... В 1994 р виграв Соросівську стипендію на навчаня в США. Довго не думав, на що витрачати свій час та гроші п Сороса- однозначно у нас в той час самі беззахисні були новонароджені та малі діти.... От я і вирішив присвятити той час, що мені залишився малим дітям....
Повірте, вони є значно кращі за нас. дорослих, але багато більше вони є беззахисніші... От я і займаюсь в міру своїх скромних можливостей збереженям їх здоров"я.Діти переважно страждають із-за дорослих... Не можна нікого осуджувати, але, на жаль трапляються і вроджені вади і запущені наслідки пологів...Загроз багато...З власного досвіду можу порекомендувати, якщо у Вас народилоась дитина і були певні проблеми під час пологів обстежити її в перший місяць. Якщо все нормально - оптимальний термін першого скринінгового дослідження 3 місяці - проводиться нейросонографія, дослідження внутрішніх органів, нирок та кульшових суглобів(на наявність дисплазії). особливо це актуально перед щепленнями.
Просто у дитини можуть бути певні вроджені проблєми. які щеплення просто загострять. я вже не кажу про пухлини.
Практично Ви можете попасти до мене, або до мого найкращого та найздібнішого учня Козака Романа Петровича
в Чорнобильську лікарню за попереднім записом за тел 2702702 БЕЗОПЛАТНО. або до мене в БІОКУРС (там до речі найкращий апарат на Львівщині), за тел 2610595.
В міру своїх скромних можливостей та часу буду радий допомогти, чим зможу.
Здоров"я та щастя Вашим дітям і Вам коло них.
З повагою,
Віктор Жельов
Відправлено 04 грудень 2008 - 02:01
Враження дуже хороші
Відправлено 17 грудень 2008 - 00:05
в Чорнобильську лікарню
Також дуже рекомендую Козака, він не тільки чудовий спецаліст а ще й просто хороша людина.
Я особисто консультуюся з Доцентом кафедри педіатрії, що на Батальній, Савчак Наталією Євгенівною - також Спеціаліст з великої букви....
Ще прошу скинути координати сихівського педіатра бо моя часто їздить на всякі симпозіуми за кордон.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках