Мелодії
Стояла я і слухала весну,
Весна мені багато говорила,
Співала пісню дзвінку, голосну
То знов таємно-тихо шепотіла.
Вона мені співала про любов,
Про молодощі, радощі, надії,
Вона мені переспівала знов
Те, що давно мені співали мрії.
(Леся Українка)

Добігають кінця довгі зимові місяці, хочеться вже теплого свіжого вітру та яскравих сонячних днів! Хочеться легкості, радості, хочеться змін!
Тож допоможемо весні прийти раніше! Нехай не на наші подвір'я, але точно - в наші серця!
Пропонуємо всім бажаючим взяти участь у весняній акції-грі, грі для всіх, хто любить робити приємності іншим, дарувати та отримувати тепло сердець!
Отже, в чому суть гри?
Учасникам пропонується зробити власноруч листівку на весняну тематику та привітати нею іншого форумчанина, і самому отримати привітання! Єдина особливість: ви не знатимете, хто готуватиме сюрприз вам, і, відповідно, той, кого вітатимете ви, не знатиме про це.
Якщо ви вирішили долучитися до гри, вам треба:
1. Відправити свою контактну інформацію у такій формі:
1) Нік
2) Прізвище та ім'я
3) Номер телефону (для зв’язку в разі виникнення непередбачуваних ситуацій)
4) Поштова адреса (поштовий індекс, місто, вулиця, номер будинку та квартири)
5) Чи згодні ви відправляти листівку в іншу країну?
на адресу поштової скриньки
з темою "весна_НІК"
де замість НІК пишете свій нік на форумі
2. Зробити листівочку.
Акцент робиться саме на власноруч зроблених листівках. Це не змагання і не конкурс, а просто можливість привітати хорошу людину річчю, зробленою з душею та від щирого серця! Не обов'язково бути професіоналом, щоб ваше привітання вийшло теплим, ніжним та зворушливим!
3. Запакувати листівку в конверт та відправити форумчанину.
Після того, як всі бажаючі надішлють свою контактну інформацію, формується список, який визначає, хто кого вітатиме. Адресу людини, яку ви вітатимете, вам надішлють на електронну поштову скриньку.
Пакуючи листівку, пам'ятайте, що на пошті конверти не завжди зберігаються так, як нам цього хочеться - тому, якщо ваша листівка містить об'ємні елементи, чи такі, що можуть легко зім'ятися чи зламатися, подумайте, яким чином цьому можна запобігти.
4. Чекати на привітання!
Після того, як ви отримаєте привітання, не тільки можна, а й треба похвастатись ним в цій темі, а також поділитись своїми враженнями!
Хоча подібні акції не є рідкісню на теренах інтернету, на Малечі вона планується вперше. Тому просимо з розумінням поставитись до можливих проблемних моментів.
Точні початкова чи кінцева дати гри не встановлюється - адже акція творча, а творчисть, як відомо, не любить обмежень ;)
Прохання до учасників:
- Надсилайте свої заявки до 7 березня включно! Таким чином 9 березня всім буде вислано адреси, куди направляти свої вітання. Але починати робити листівочку можна і раніше ;)
- Заявки з контактною інформацію відправляйте виключно на вказану вище електронну адресу! Не залишайте їх в цій темі, не відправляйте модераторам в приват - такі заявки розглядатись не будуть!
- Отримавши листа з адресою, підтвердіть факт отримання відповіддю.
- Дізнавшись, кого саме ви вітаєте, не сповіщайте людину про це - нехай це буде сюрпризом!
- Всі ми люди творчі, але давайте не будемо сильно затягувати - щоб вітання з весною не перетворилося на вітання з літом ;)
- Будь-які побажання, пропозиції чи зауваження щодо проведення цієї акції направляйте в приват мені або іншим модераторам.
Дякуємо всім за увагу!
Дякуємо майбутнім учасникам за ініціативу!
З повагою, Адміністрація форуму!
П.С.: вся отримана приватна інформація зберігатиметься в таємниці, не розголошуватиметься, не використовуватиметься в рекламних, антирекламних чи будь-яких інших цілях!

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках

[/url]