Щеплення, ваше ставлення, обговорення Чому ми робимо чи не робимо
Відправлено 10 травень 2008 - 21:35
Відправлено 10 травень 2008 - 22:05
Сеструлька (10.5.2008, 23:35) писав:
Аналізів до вакцинації нам не робили. Але про вакцини, якими колять в Польщі я попробую поцікавитись та принагідно викладу на сайті.
Відправлено 11 травень 2008 - 07:51
ROMZES, вообще интересно просто, хотя если это вакцина КК,то мы эту тему уже обсудили и заездили:)
Відправлено 11 травень 2008 - 18:09
Відправлено 11 травень 2008 - 20:07
Antic (11.5.2008, 19:09) писав:
Мені здається поради тут недоречні - нарадити можна все що хочеш, а діти то Ваші і про здоров"я їхнє Вам піклуватися та й відповідати за нього!!! А думок було висловлено багато і за іпроти (мені здається більше проти) Особисто ми відмовилися і в пологовому будинку і в поліклініці до 3 років а далі видно буде!
Відправлено 11 травень 2008 - 20:54
Відправлено 15 травень 2008 - 13:23
гомеопатія і прививки
Відправлено 26 червень 2008 - 13:34
Відправлено 01 липень 2008 - 19:04
Відправлено 01 липень 2008 - 19:10
Відправлено 01 липень 2008 - 20:48
В мене на носі планова АКДС в півтора, але я більше ризикувати не буду-досить вже гадості напічкали в мою дитину
Відправлено 17 липень 2008 - 11:02
Antic (21.1.2008, 15:40) писав:
Я теж прочитала багато літератури, та вислухала різних думок на рахунок цього, та після перегляду фільму про прививки і три випадки у знайомих (їхніх діток лесь врятували) вирішила відмовитись, хоча до 1,5 року ми всі прививки робили)...
Відправлено 17 липень 2008 - 12:20

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 29 липень 2008 - 14:02
А тепер прошу звернути увагу на таке:
1 фармацевтичні компанії випускають вакцини, якими ми нищимо своє здоровя, також вони випускають ліки, які нам виписують лікарі, щоб відновити своє здоровячко Держава це все оподатковує. Тому подумайте кому вигідно, щоб ми були вакциновані - фармацевти получають свої надприбутки, держава частку собі, а ми знову і знову годуємо їх за свої кровні.
2 вакцини призводять до онкологічних захворювань. За свідченням однієї старої лікарки, яка в 1930 роках вчилася в медінституті в Києві- в цей час вони не могли знайти хворого на лейкемію(не було людей з таким діагнозом). В ті роки масово вводилася вакцинація радянского народу - відповідно за 20 років таких хворих появилося досить.
3 в Україні триває епідемія туберкульозу. Насамперед ця хвороба розкошує серед вязнів, але всі наші вязні вакциновані.В них нема можливості відмовитися від прививки. Звідки це?
Можна наводити сотні фактів їхньої шкоди, але не можна навести ні одного користі. Все в нас списують на випадок, на спадковість врешті решт на погоду, а вцей час ми в кращому випадку лікуємо своїх крихіток , а в іншому маємо те що було в Краматорську............
Не знаю як я писала повідомлення, але частина прийшла, а частина ні. Отже поставили мені "гарний" діагноз. Батьки вирішили боротися до останього.Було перепробувано безліч методів лікування , змінено багато лікарів,аж поки не попали на прийом до гомеопата. Він категорично заборонив робити прививки і призначив своє лікування.........
Зараз я маю синочка 3,5 роки і чекаю на ще одного дрібуна, ніякий не інвалід, не епілептик. Взагалі забула коли хворіла.
Відправлено 29 липень 2008 - 14:34
mamochka (29.7.2008, 15:02) писав:
Ну це вже дуже однобоко. Навіть супротивники щеплень не відкидають їх користі, вони просто наголошують на тому, що їх негативний вплив не виправдовує їх користі. Але щоб уже жодного факту на користь щеплень....
Та й з ваших слів виходить, що всі мають якісь негативні наслідки щеплень. Ми з сестрою обидві щеплені, моя дитина також. ТТТ, ніяких реакцій навіть у вигляді підвищення температури не було. Правда я вибираю вакцину найкращу з того, що є. І роблю щеплення повністю здоровій дитині, тобто обстежую перед щепленням. І ще, відмовилась від щеплення проти гемофільної інфекції, бо вакцина ще на стадії тестування. А всі решта робимо. Обоє моїх батьків лікарі і давно зважили всі "За" і "Проти" щеплень і обрали "За". Так що кожному своє, кожен одержує інформацію і робить свій вибір, але говорити про однозначну шкоду щеплень якось не дуже інформативно.
Однозначно, я нікого не агітую за щеплення. Фактів "За", як і "Проти", в інтернеті і пресі предостатньо і кожен сам зробив чи робить те, що вважає за протрібне. Тільки все ж, як на мене, якось некоректно говорити про те, що немає жодного факту на користь щеплень.
Відправлено 29 липень 2008 - 14:58
Відправлено 29 липень 2008 - 15:00
Відправлено 29 липень 2008 - 15:13

Допомога

-