Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Щеплення, ваше ставлення, обговорення - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 99 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

Щеплення, ваше ставлення, обговорення Чому ми робимо чи не робимо Оцінка: ***** 4 Голосів

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 травень 2008 - 21:35

chemna, это к стати очень интересный вопрос, если можно когда узнаете напишите что за вакцины применяют у вас, очень уж любопятно чем колят деток в ближнем зарубежье. А вообще возможео вы уже доросли до нормальных вакцин...а делали ли вам анализы до вакцинации?
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   chemna 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 22:05

Перегляд повідомленняСеструлька (10.5.2008, 23:35) писав:

chemna, это к стати очень интересный вопрос, если можно когда узнаете напишите что за вакцины применяют у вас, очень уж любопятно чем колят деток в ближнем зарубежье. А вообще возможео вы уже доросли до нормальных вакцин...а делали ли вам анализы до вакцинации?

Аналізів до вакцинації нам не робили. Але про вакцини, якими колять в Польщі я попробую поцікавитись та принагідно викладу на сайті.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ROMZES 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 22:43

Перегляд повідомленняСеструлька (10.5.2008, 22:00) писав:

ROMZES, какую-то вакцинацию звучит очень размыто, конкретнее пожалуйста.

Пардон не запам*ятав бо все одно не роблю ніяких ні собі ні дітям, але якщо важливо завтра постараюсь з*ясувати.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2008 - 07:51

chemna, договорились;)
ROMZES, вообще интересно просто, хотя если это вакцина КК,то мы эту тему уже обсудили и заездили:)
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2008 - 17:08

Перегляд повідомленняСеструлька (11.5.2008, 8:51) писав:

ROMZES, вообще интересно просто, хотя если это вакцина КК,то мы эту тему уже обсудили и заездили:)

Не знаю що за КаКа :pardon: але мова йшла про прививки выд краснухи (для чого вони взагалі ?) підозрюю що вони і є кака ?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 11 травень 2008 - 18:09

Люди, порадьте, чи відмовлятись від щеплень в пологовому? Скоро народжувати, а ми ще нічого з цього питання не вирішили. Не знаю, кому вірити!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2008 - 20:07

Перегляд повідомленняAntic (11.5.2008, 19:09) писав:

Люди, порадьте, чи відмовлятись від щеплень в пологовому? Скоро народжувати, а ми ще нічого з цього питання не вирішили. Не знаю, кому вірити!

Мені здається поради тут недоречні - нарадити можна все що хочеш, а діти то Ваші і про здоров"я їхнє Вам піклуватися та й відповідати за нього!!! А думок було висловлено багато і за іпроти (мені здається більше проти) Особисто ми відмовилися і в пологовому будинку і в поліклініці до 3 років а далі видно буде!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2008 - 20:54

Antic, тут действительно тяжело что-то советовать. Могу сказать одно - сыну колола и БЦЖ и гепатит. У него была затяжная желтуха и хоть я пркрасно знаю,что гепатит не вызывает неонатальную желтуху, но подозреваю,что организму и так тяжело справляться с желтухой, а тут еще и с гепатитом бороться. А будет или нет у вас желтуха не знает никто. Поэтому для себя я решила, что со вторым ребенком откажусь от гепатита,но БЦЖ делать буду.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Faeeva UV 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 травень 2008 - 13:23

Бажаючі можуть продивиться сайти про законодавство
Прихований текст

гомеопатія і прививки
Прихований текст

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 червень 2008 - 13:34

Своїй доньці на даний час я зробила всі прививки, про що дуже шкодую.Остання АКДП в 6 років-це жах! Температура за сорок, біль у всьому тілі, абсцес на місці укола, швидка, лікарня...Коли я почала цікавитись цією темою в інтернеті, то зрозуміла що нам ще пощастило, а могло бути і гірше..Більше із своїми дітьми я російську рулетку(а прививки це і є) я грати не буду-а якщо не пощастить? Зараз в синочка планова АКДП, я її відкладала-відкладала, а тепер мабуть куплю запис в книжечку, і таким же макаром буду діяти далі..А на рахунок БЦЖ-щеплені всі-а в країні епідемія? Я мабуть буду робити тільки поліомеліт, і то не живою вакциною, і доні краснуху в 15, а синові тоді ж паротит! А якщо буде ще лялька(шось вже кілька днів затримка :unknown: ), то не робитиму ніяких!
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Levandovskij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2008 - 19:04

Нашому малюку 3 міс. Планово мають зробити 4 уколи - дифтерія, поліомієліт, правець, гемофільна інфекція. В поліклініці дууууже агітують зробити платне комплексне щеплення 4в1. "Воно краще переноситься і не виклакає алегрії". Вартість близько 300 грн./щеплення. Потім ще 2 такі щеплення. 300х3=900 грн. :man_in_love: Чи знає хтось про таке щеплення? Поділіться думками. Як на мене, то це справжнє заробляння грошей. :smile:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2008 - 19:10

Levandovskij, вперше чую, що ХИБ платна вакцина, у нас в поліклініці і безкоштовно на неї загнати не можуть.
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2008 - 20:48

Це не гіп, це комплексна прививка інфанрікс чи як там, кажуть що вона і справді якісніша, якщо вже робити якісь прививки, то краще її, бо стандартна акдс(дифтерія, коклюш, правець)-може мати тяжкі поствакцинальні ускладнення, про які чомусь в поліклініці не повідомляють.Це і параліч, "отёк Квинке", анафілактичний шок, смерть.HIP-ми без цієї прививки прожили, і нічо, а від поліомеліту краще робити неживою вакциною(не капельки).
В мене на носі планова АКДС в півтора, але я більше ризикувати не буду-досить вже гадості напічкали в мою дитину
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дружинонька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 липень 2008 - 11:02

Перегляд повідомленняAntic (21.1.2008, 15:40) писав:

Я взагалі чула, що вакцина дуже низької якості, привезена за Індії. Неофіційно відомо дуже багато випадків, коли така вакцина негативно впливала на дитину, і замість того, щоб не хворіти, дитині навпаки прививали хворобу. Я дуже сумніваюсь, що буду робити будь-які щеплення малюку....

Я теж прочитала багато літератури, та вислухала різних думок на рахунок цього, та після перегляду фільму про прививки і три випадки у знайомих (їхніх діток лесь врятували) вирішила відмовитись, хоча до 1,5 року ми всі прививки робили)...
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 липень 2008 - 12:20

аналогічно з Романою- до року робили всі, від ревакцинацій відмовились
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mamochka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 липень 2008 - 14:02

Маю приклад про негативність щеплень на власному досвіді. Я народилася здоровою дитиною :sorry: (зазначено в мед картці) в звичайній ще тоді радянській сімї. Відвідини лікаря за графіком, вакцинація теж і тут зі мною почалося коїтися "щось"- часті простуди, пневмонії, бронхіти, а відповідно і гарні дози антибіотиків і всьго решта. :sorry: Дойшло до того, що починалися судорги і втрати свідомості, а офіційна медицина ставила діагноз епілепсія і пропонувала оформляти інвалідність. :shok: Батьки як і кожні вирішили ІЯКИХ, щоб не сталося це я знаю точно.

А тепер прошу звернути увагу на таке:
1 фармацевтичні компанії випускають вакцини, якими ми нищимо своє здоровя, також вони випускають ліки, які нам виписують лікарі, щоб відновити своє здоровячко Держава це все оподатковує. Тому подумайте кому вигідно, щоб ми були вакциновані - фармацевти получають свої надприбутки, держава частку собі, а ми знову і знову годуємо їх за свої кровні.
2 вакцини призводять до онкологічних захворювань. За свідченням однієї старої лікарки, яка в 1930 роках вчилася в медінституті в Києві- в цей час вони не могли знайти хворого на лейкемію(не було людей з таким діагнозом). В ті роки масово вводилася вакцинація радянского народу - відповідно за 20 років таких хворих появилося досить.
3 в Україні триває епідемія туберкульозу. Насамперед ця хвороба розкошує серед вязнів, але всі наші вязні вакциновані.В них нема можливості відмовитися від прививки. Звідки це?
Можна наводити сотні фактів їхньої шкоди, але не можна навести ні одного користі. Все в нас списують на випадок, на спадковість врешті решт на погоду, а вцей час ми в кращому випадку лікуємо своїх крихіток , а в іншому маємо те що було в Краматорську............

Не знаю як я писала повідомлення, але частина прийшла, а частина ні. Отже поставили мені "гарний" діагноз. Батьки вирішили боротися до останього.Було перепробувано безліч методів лікування , змінено багато лікарів,аж поки не попали на прийом до гомеопата. Він категорично заборонив робити прививки і призначив своє лікування.........
Зараз я маю синочка 3,5 роки і чекаю на ще одного дрібуна, ніякий не інвалід, не епілептик. Взагалі забула коли хворіла.
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2008 - 14:34

Перегляд повідомленняmamochka (29.7.2008, 15:02) писав:

Можна наводити сотні фактів їхньої шкоди, але не можна навести ні одного користі.

Ну це вже дуже однобоко. Навіть супротивники щеплень не відкидають їх користі, вони просто наголошують на тому, що їх негативний вплив не виправдовує їх користі. Але щоб уже жодного факту на користь щеплень....
Та й з ваших слів виходить, що всі мають якісь негативні наслідки щеплень. Ми з сестрою обидві щеплені, моя дитина також. ТТТ, ніяких реакцій навіть у вигляді підвищення температури не було. Правда я вибираю вакцину найкращу з того, що є. І роблю щеплення повністю здоровій дитині, тобто обстежую перед щепленням. І ще, відмовилась від щеплення проти гемофільної інфекції, бо вакцина ще на стадії тестування. А всі решта робимо. Обоє моїх батьків лікарі і давно зважили всі "За" і "Проти" щеплень і обрали "За". Так що кожному своє, кожен одержує інформацію і робить свій вибір, але говорити про однозначну шкоду щеплень якось не дуже інформативно.
Однозначно, я нікого не агітую за щеплення. Фактів "За", як і "Проти", в інтернеті і пресі предостатньо і кожен сам зробив чи робить те, що вважає за протрібне. Тільки все ж, як на мене, якось некоректно говорити про те, що немає жодного факту на користь щеплень.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2008 - 14:58

Погоджуюсь з думкою Lara! Я теж прихильник прививок, проте на наш час треба бути з ними дуже і дуже обережними.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2008 - 15:00

Я думаю що для людей які близько зіштовхнулись з серйозними ускладненнями після прививок слова про їх можливу користь звучать блідно і непереконливо...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2008 - 15:13

МанунА, безперечно. Тільки ці слова все-таки є, навіть якщо дуже непереконливо звучать, а авторка пише, що жодного факту користі немає....
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 99 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »